Κορυφαίοι 4 λόγοι για τους οποίους ένα οδικό ταξίδι είναι η καλύτερη μέθοδος για να μεταβείτε στη Νέα Υόρκη καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες

Είτε είστε σε απευθείας σύνδεση στην Αμερική είτε επισκέπτεστε προσωρινά, κάνοντας ένα οδικό ταξίδι σε ολόκληρη τη χώρα είναι κάτι που πρέπει κάνω.

Ναι, η πτήση είναι σίγουρα η πιο γρήγορη μέθοδος για να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ωστόσο, υπάρχει κάτι για ένα οδικό ταξίδι που είναι τόσο πεμπτουσία αμερικανικό. Ίσως είναι από όλες τις εικονικές ταινίες που λειτουργούν οδικά ταξίδια, ή ίσως είναι από το αμερικανικό σύστημα αυτοκινητοδρόμων είναι απλώς ευνοϊκό για αυτό το είδος ταξιδιού.

Όποια και αν είναι ο λόγος, ένα οδικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη καθώς και οι υπόλοιπες Ηνωμένες Πολιτείες είναι τα χέρια κάτω από την καλύτερη μέθοδο για να ταξιδέψουν. Εάν δεν είστε απόλυτα πεπεισμένοι να ξεκινήσετε αυτήν την περιπέτεια, ελέγξτε για να ανακαλύψετε γιατί είναι η καλύτερη επιλογή.

1. Καταλάβετε το Little Town America

Εάν είστε από τη Γαλλία, καταλαβαίνετε ότι υπάρχει πολύ περισσότερο στη χώρα από το Παρίσι. Εάν είστε από το Ηνωμένο Βασίλειο, καταλαβαίνετε ότι μόνο η επίσκεψη στο Λονδίνο θα ήταν ντροπή.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την Αμερική. Ενώ επισκέπτονται τεράστιες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη καθώς και το Λος Άντζελες είναι σίγουρα συναρπαστικές, αυτές οι πόλεις, όπως και άλλες διάσημες πόλεις σε όλο τον κόσμο, δεν θα σας προσφέρουν μια βαθιά επαρκή αίσθηση του τι είναι πραγματικά η Αμερική.

Μόνο όταν βουτάτε βαθιά στις μικρές πόλεις της Αμερικής, μπορείτε να κατανοήσετε την κουλτούρα, την κουζίνα, τις προθέσεις, τις προθέσεις, καθώς και τις απόψεις. Και, αυτές οι ειδικές περιοχές μεταξύ των τεράστιων πόλεων δεν είναι πραγματικά διαθέσιμες για να διερευνηθούν από οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα αυτοκίνητο!

2. Εξοικονομήστε χρήματα

Εάν είστε σε απευθείας σύνδεση στην Ευρώπη, καταλαβαίνετε πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε ακριβώς πόσο προσιτό μπορεί να είναι να ταξιδέψετε με αεροπλάνο μέσα στη δική σας ήπειρο.

Δυστυχώς, το ίδιο ακριβώς δεν ισχύει για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ οι αεροπορικές εταιρείες του προϋπολογισμού υπάρχουν εκεί, δεν πρόκειται να ανακαλύψετε τις πτήσεις των $ 50 που κάνετε πίσω στο σπίτι.

Και ενώ το φυσικό αέριο δεν είναι εξωφρενικά φθηνό, θα εξακολουθείτε να εξοικονομείτε πολλά χρήματα σε σύγκριση με την πτήση.

Επιπλέον, η Νέα Υόρκη καθώς και άλλες τεράστιες πόλεις μπορούν να καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σας, οπότε γιατί να μην μείνετε στις γύρω περιοχές με περισσότερο χαρακτήρα;

3. Εκτιμήστε ένα από τα πιο πανέμορφα τοπία στον κόσμο

Αυτό είναι σωστό, η Αμερική είναι πολύ περισσότερο από το άγαλμα της ελευθερίας.

Η Αμερική είναι σπίτι σε 58 εθνικά πάρκα. Ακόμα και απλά επισκέπτονται μερικοί θα σας επιτρέψουν να ζήσετε ένα τοπίο σε αντίθεση με οποιοδήποτε είδος άλλου. Το Grand Canyon καθώς και το Yellowstone είναι πιθανότατα το πιο διάσημο, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι, όπως η Σιών, η Ολυμπιακή, καθώς και ο παγετώνας, που είναι εξίσου εκπληκτικά.

Και φυσικά, η καλύτερη μέθοδος για να πάει σε αυτά είναι με το αυτοκίνητο. Το σύστημα του Εθνικού Πάρκου στην Αμερική είναι εντυπωσιακά οργανωμένο καθώς και ευνοϊκό για τα οχήματα. Θα ανακαλύψετε ότι η οδήγηση από το πάρκο στο πάρκο καθώς και το μονοπάτι προς το μονοπάτι δεν θα μπορούσε να είναι μια πιο απλή εμπειρία.

4. Υπέροχη ελευθερία

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που οι Αμερικανοί υπερηφανεύονται, είναι η ελευθερία τους.

Η λήψη ενός οδικού ταξιδιού είναι ίσως η καλύτερη μέθοδος για να βιώσετε αυτή την ευελιξία από την άποψη ενός Αμερικανού.

Όταν βρίσκεστε στον ανοιχτό δρόμο, μπορείτε να τροποποιήσετε το δρομολόγιό σας σε μια ιδιοτροπία με βάση τις περιφερειακές συστάσεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σύνδεση με οποιοδήποτε είδος συγκεκριμένων κρατήσεων, δεσμεύσεων ή δρομολογίων.

Λοιπόν, τι περιμένεις? Όταν έχετε την εξουσιοδότησή σας, ήρθε η ώρα να χτυπήσετε τον ανοιχτό δρόμο!

Αποκάλυψη FTC: Πήραμε χρηματική πληρωμή για αυτήν την ανάρτηση. Πραγματικά, τα οδικά ταξίδια είναι η καλύτερη μέθοδος για να γνωρίσετε τον αμερικανικό πολιτισμό καθώς και το τοπίο.

Σχετίζεται με

Top 10: Οι καλύτεροι ιστοτόποι οδικών ταξιδιών είναι επάνω μας, καθώς και πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ταξιδιωτικούς ιστότοπους καθώς και blogs για να σχεδιάσουν τις διακοπές τους στο καλοκαίρι. Ενώ κάνουμε τα καλύτερα μας να προτείνουμε ένα ευρύ φάσμα φιλικών προς την οικογένεια προορισμούς, εστιατόρια, πάρκα, φεστιβάλ, καθώς και καταλύματα, καταλαβαίνουμε πολλούς άλλους ιστοτόπους ταξιδιού να αποσκοπούν στον ίδιο ακριβώς στόχο. Στην πραγματικότητα, εμείς…
27 Μαΐου 2016in “Top 10”

4 Εφαρμογές Roadtrip για οικογένειες Όταν ξεκινάτε σε ένα οδικό ταξίδι στο σπίτι, πιθανότατα θα είστε αρκετά ενθουσιασμένοι για την εμπειρία που μπροστά. Πριν προχωρήσετε, θα απαιτήσετε να οργανώσετε τη διαδρομή, τις δραστηριότητές σας, καθώς και τις επιλογές διαμονής. Για να σας βοηθήσουμε με αυτά τα καθήκοντα, υπάρχουν μερικές apps roadtrip που ίσως θέλετε …
10 Μαρτίου 2021in “Post Guest”

Ταξιδεύετε θεματικά επιτραπέζια παιχνίδια με το πρόσχημα των διακοπών, είναι μόνο όταν φτάσουμε στην ενηλικίωση, κατανοούμε πλήρως ένα οδικό ταξίδι είναι ένα μάθημα κοινωνικών σπουδών πραγματικής ζωής με υποτονές χαρτογραφίας. Οι οδικοί χάρτες καθώς και η πλοήγηση με τη βοήθεια του GPS, μια μέθοδος για την προετοιμασία των νέων με τις δεξιότητες γεωγραφίας πριν από την εκδρομή είναι τα ταξίδια θεματικά επιτραπέζια παιχνίδια. καθώς και συμπεριέλαβε…
1 Ιουλίου 2012in “Δώρα καθώς και εργαλεία”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

15 κρίσιμα πράγματα που πρέπει να κατανοήσουμε πριν ταξιδέψω στο Μίτσιγκαν15 κρίσιμα πράγματα που πρέπει να κατανοήσουμε πριν ταξιδέψω στο Μίτσιγκαν

τώρα που είμαι σχεδόν πάνω από το Hill (ακαθάριστο), έχω κατοικήσει σε όποτε ζώνη στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτός από το γεγονός ότι έχω αρχίσει να απαντώ “Γη”, όταν κάποιος

Pinot Noir – γιατί είναι τόσο παρεξηγημένο + 9 από τα αγαπημένα μαςPinot Noir – γιατί είναι τόσο παρεξηγημένο + 9 από τα αγαπημένα μας

από το Bright Ruby με λαμπερά κόκκινα μούρα γεύσεις μέχρι βαθιά πορφυρά με αλμυρό και μπαχαρικό, το Pinot Noir είναι ένα εκπληκτικά διαφορετικό κρασί. Εδώ είναι εννέα σε όλο το