10 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Coimbra της Πορτογαλίας [με τις προτεινόμενες εκδρομές]

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Coimbra της Πορτογαλίας σύντομα; Διαβάστε τις συμβουλές μας παρακάτω για τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Coimbra με προτεινόμενες περιηγήσεις!

Φωτογραφία από τον Leandro Neumann Ciuffo CC κατά 2.0
Βρίσκεται στην Κεντρική Πορτογαλία, η Coimbra είναι μια πόλη Riverfront και ήταν η πρώην πρωτεύουσα της εν λόγω χώρας. Είναι ευλογημένο με μια διατηρημένη μεσαιωνική παλιά πόλη και ιστορικό πανεπιστήμιο, όπως το Πανεπιστήμιο Coimbra, αυτό το δημοφιλές πανεπιστήμιο είναι επίσης γνωστό για τη μπαρόκ βιβλιοθήκη του, το Biblioteca Joanina. Εάν είστε ο τύπος ταξιδιώτη που θέλει να εξερευνήσει πόλεις που δεν εισβάλλουν από τους τουρίστες, τότε η Coimbra είναι το μέρος για εσάς. Επιπλέον είναι εύκολα προσβάσιμο από τη Λισαβόνα, την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

7 φοβερά πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Λισαβόνα, Πορτογαλία [με προτεινόμενες εκδρομές]

Κατάλογος των καλύτερων ξενώνων backpacker στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας

Οι καλύτεροι ξενώνες Backpacker στο Πόρτο της Πορτογαλίας

Σαββατοκύριακο στο Algarve, Πορτογαλία: Πώς να περάσετε 3 ημέρες στο Algarve, Πορτογαλία

7 φοβερά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο νησί Flores, Azores, Πορτογαλία

Πίνακας περιεχομένων

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να κάνετε στο Coimbra της Πορτογαλίας1. ΒΙΒΛΙΟΤΟΚΑ JOANINA
2. Πανεπιστήμιο Coimbra
3. Fado Ao Centro
4. Igreja e mosteiro da santa cruz
5. Πορτογαλία dos pequenitos
6. Museu Nacional de Machado de Castro
7. Παλαιός καθεδρικός ναός του Coimbra (Sé Velha de Coimbra)
8. Jardim Botanico
9. Mosteiro de Santa Clara-avelha
10. Παρεκκλήσι του Αγίου Μιχαήλ

Πού να μείνετε στο Coimbra, PortugalBudget Hotel
Πολυτελές ξενοδοχείο

Πώς να πάτε στο Coimbra, Πορτογαλία από το Λονδίνο

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να κάνετε στο Coimbra της Πορτογαλίας

1. Biblioteca Joanina

Φωτογραφία από τον Boris Kasimov CC κατά 2.0
Η βιβλιοθήκη Joanina βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Coimbra. Πολύ ξύλο και χρυσό αποτελούν μια εμπνευσμένη αρχιτεκτονική. Πρόκειται για μια μοναδική βιβλιοθήκη με χιλιάδες και χιλιάδες βιβλία, σε ένα μπαρόκ του σαγόνι.

Προτεινόμενη περιοδεία: Η κληρονομιά και η ιδιωτική περιοδεία του Πανεπιστημίου Coimbra

2. Πανεπιστήμιο Coimbra

Φωτογραφία από τον Henrique Macedo στο Unsplash
Εάν θα επισκεφθείτε τη βιβλιοθήκη Joanina, φυσικά, μην χάσετε το Πανεπιστήμιο του Coimbra. Το πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε την 1η Μαρτίου 1290 από τον βασιλιά Dinis I της Πορτογαλίας, είναι ένας από τους παλαιότερους στον κόσμο και ακόμα σε πλήρη λειτουργία. Είναι ένα αρχαίο πανεπιστήμιο και ένα από τα πιο σημαντικά στην Πορτογαλία σήμερα. Είναι ενδιαφέρον να περπατήσετε μέσα από τις ικανότητές του γεμάτες ιστορία.

Προτεινόμενη περιοδεία: Πανεπιστήμιο Coimbra Walking Tour

3. Fado Ao Centro

Φωτογραφία από το FlyingCrimsonPig CC κατά 2.0
Το Fado Ao Centro είναι το καλύτερο μέρος για να ανακαλύψετε το Fado της Coimbra. Για όσους θέλουν να απολαύσουν τον τοπικό πολιτισμό, αυτό είναι απαραίτητο. Η παρουσίαση διαρκεί περίπου 50 λεπτά. Εκτός από τους εξαιρετικούς μουσικούς, υπάρχει επίσης ένα βίντεο που εξηγεί την ιστορία και τις ρίζες αυτού του fado. Μετά το τέλος, μπορείτε ακόμη και να συμμετάσχετε σε μια μικρή γευσιγνωσία κρασιού.

Προτεινόμενη περιοδεία: Live Fado Show με γεύση κρασιού Port

4. Igreja e mosteiro da santa cruz

Ένα όμορφο και καλά διατηρημένο μοναστήρι. Αυτός είναι ο τόπος όπου οι Kings Afonso Henriques και Sancho είναι θαμμένοι. Διατηρεί πολύτιμους λίθους ιερής τέχνης μέσα και οι τοίχοι που καλύπτονται με πλακάκια είναι απλά υπέροχα. Αξίζει την επίσκεψη αν σας αρέσει η τέχνη, η αρχιτεκτονική και εκτιμήστε μέρη όπως εκκλησίες και μοναστήρια.

5. Πορτογαλία dos pequenitos

Φωτογραφία από τον Anton Kukushin CC By-Sa 2.0
Ιδανικό για όσους θέλουν να εξερευνήσουν λίγο από το παρελθόν της Πορτογαλίας μέχρι τα παιδιά και να τους επιτρέψουν να αισθάνονται την ατμόσφαιρα ενός τόπου που προσπαθεί να αναπαράγει την κληρονομιά τους με έναν ευχάριστο και μη τερματισμό. Υπάρχουν αρκετοί χώροι αφιερωμένοι στα μικρά παιδιά, με ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Προτεινόμενη περιοδεία: Από τη Λισαβόνα: Ιδιωτική περιοδεία στο Coimbra

6. Museu Nacional de Machado de Castro

Φωτογραφία από τον Gabriel de Andrade Fernandes CC By-Sa 2.0
Σίγουρα ένα από τα καλύτερα μουσεία στην Πορτογαλία. Μια μεγάλη συλλογή από ιστορικά κομμάτια που προκύπτουν από ανασκαφές καθιστά πολύ ενδιαφέρουσα την κυκλοφορία μέσω των διαφόρων ορόφων του μουσείου. Σε αυτό το μουσείο, μπορείτε να δείτε τα ερείπια του τείχους από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Υπάρχει επίσης ένα πανοραμικό εστιατόριο μέσα στο μουσείο, όπου μπορείτε να έχετε ένα καλό γεύμα και με θέα στο πανεπιστήμιο και στο κέντρο της πόλης.

7. Παλαιός καθεδρικός ναός του Coimbra (Sé Velha de Coimbra)

Φωτογραφία από τον Guillén Pérez CC BY-ND 2.0
Για όσους συμπαθούν την αρχιτεκτονική, την ιστορία και τη θρησκεία, αυτή είναι μια ξεκάθαρη περιοδεία. Πρέπει να πληρώσετε για μια επίσκεψη, αλλά αξίζει τον κόπο. Το ίδιο το κτίριο είναι πολύ όμορφο και παρόμοιο με αρκετές άλλες πορτογαλικές εκκλησίες της ίδιας εποχής. Δείτε υπέροχα έργα τέχνης και έναν κήπο μανδύα που αποδίδει εξαιρετικές ευκαιρίες φωτογραφίας.

8. Jardim Botanico

Φωτογραφία από τον Marco Varisco CC By-Sa 2.0
Ένας ήσυχος, ήρεμος και υπέροχος χώρος για να περπατήσετε, να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε με φίλους ή να απολαύσετε ένα βιβλίο. Ο Jardin Botanico είναι ένα πολύ ωραίο μέρος με πολλά είδη φυτών από διάφορα μέρη του κόσμου. Υπάρχει μια μικρή έκθεση στο εσωτερικό όπου μπορείτε να αγοράσετε μερικά φρούτα και λαχανικά από τους τοπικούς παραγωγούς. Για όσους αρέσουν τα φυτά, την ειρήνη και τη φύση, αυτό είναιnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

TNN: Το βιβλίο του Σεπτεμβρίου “Turn Ideal at Machu Picchu” με τον συγγραφέα Mark AdamsTNN: Το βιβλίο του Σεπτεμβρίου “Turn Ideal at Machu Picchu” με τον συγγραφέα Mark Adams

αυτό το βιβλίο αφηγείται την ιστορία του Adams για να το καταρρίψει με το Περού στην περιήγηση των ερειπίων Inca καθώς και στις αρχαίες πόλεις ενώ συμμορφώνεται με τον αρχαιολόγο

Πώς να ελέγξετε την Αίγυπτο σε έναν προϋπολογισμόΠώς να ελέγξετε την Αίγυπτο σε έναν προϋπολογισμό

Δημοσιεύτηκε: 2/3/2020 | 3 Φεβρουαρίου, 2020 Μία από τις χώρες υψηλής από τη λίστα “πρέπει να επισκεφθείτε” είναι η Αίγυπτος. Ως εραστής της ιστορίας, πολύ να κυκλοφορήσω τον εσωτερικό αρχαιολόγο