Όχι, δεν θα σταματήσω να μιλάω για την πολιτική στο ταξιδιωτικό μου blog.

Η περιπετειώδης Kate αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά με αυτούς τους συνδέσμους, θα κάνω μια αποζημίωση χωρίς πρόσθετη δαπάνη σε εσάς. Ευχαριστώ!

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Συνθέσω πολλά για την πολιτική εδώ – καθώς και πολύ περισσότερο στη σελίδα της περιπετειώδους Kate Facebook. Κάθε φορά που δημοσιεύομαι κάτι εξ αποστάσεως πολιτικό, παίρνω πολλούς ανθρώπους που λένε, “κολλήστε στο ταξίδι”.

Ας μιλήσουμε για αυτό.

Το ταξίδι είναι μια πολιτική πράξη.

Κάθε φορά που διασχίζετε τα παγκόσμια σύνορα, κάθε φορά που ξοδεύετε χρήματα σε μια ακόμη κοινότητα, κάθε φορά που παίρνετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή βλέπετε ένα δημόσιο πάρκο ή παραλία, κάνετε μια πολιτική απόφαση.

Ναι, αυτή είναι η κατάσταση, ακόμη και αν κατευθυνθείτε σε ένα θέρετρο, καθώς δεν αφήνετε το οικιστικό ακίνητο για δύο ολόκληρες εβδομάδες.

Εκπροσωπείτε τη χώρα σας, είτε σας αρέσει είτε όχι. Συμμετέχετε στο εμπόριο με ένα ακόμη έθνος καθώς και να ζείτε κάτω από ένα διαφορετικό σύνολο νόμων, ανεξάρτητα από το πώς ακριβώς αισθάνεται σε σας.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η πολιτική είναι απλώς μια ομάδα εκτός, αυτοπεποίθησης, που διαφωνούν για τα κουραστικά πράγματα, καθώς θα προτιμούσαν να συντονιστούν. Μπορείτε να προχωρήσετε καθώς και να συντονιστείτε ό, τι θέλετε – αισθάνομαι ότι οι πολιτικοί junkies είναι ο μόνος τύπος ανθρώπων που μπορούν να το κρατήσουν όλη την ώρα – ωστόσο αυτό δεν τροποποιεί την αλήθεια.

Η πολιτική επηρεάζει κάθε στοιχείο για το πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας στο διαδίκτυο.

Κλείστε τα μάτια σας καθώς και μια βαθιά ανάσα. Νιώστε τον αέρα βαθιά στους πνεύμονές σας καθώς και αφήστε τον αργά. Οπουδήποτε ζείτε, αυτός ο αέρας που μόλις εισπνεύσατε είναι το αποτέλεσμα των περιφερειακών νόμων περί περιβαλλοντικής ασφάλειας. Είσαι μέσα; Είστε επηρεασμένοι από τη στέγαση καθώς και από την οικοδόμηση νομοθεσιών-ή αλλιώς οι πνεύμονές σας θα ήταν γεμάτοι από αμίαντο που προκαλεί καρκίνο.

Το Covid έχει καταστήσει άφθονα να αφαιρέσει ακριβώς πώς είναι το πολιτικό ταξίδι. Μέσα σε μήνες, οι χώρες κλείνουν τα σύνορά τους. Οι Αμερικανοί πήγαν από το να έχουν ένα από τα πιο επιθυμητά διαβατήρια στον κόσμο ως ταυτότητα που είναι μη Grata.

Αυτές οι πολιτικές αποφάσεις έχουν λάβει έχουν διατηρήσει τους άρεσε τους χώρους – καθώς και σε ορισμένες περιπτώσεις, χωρισμένοι γονείς από μικρά παιδιά. Αυτές οι πολιτικές αποφάσεις έχουν διακόψει τις πηγές κερδών για ολόκληρες εταιρείες, ιδίως στον ταξιδιωτικό κλάδο. Αυτές οι πολιτικές αποφάσεις έχουν σταματήσει τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης – ή σε ορισμένες περιπτώσεις, τα κατέστρεψαν.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ελέγχουν τα ταξιδιωτικά ιστολόγια για τη διαφυγή. Θέλετε να δείτε τα instagrammable καφέ καθώς και αρκετά καταρράκτες, καθώς και να ανακαλύψετε την καλύτερη θέση για μια Carbonara στη Ρώμη.

Είναι εντάξει.

Αλλά αυτό δεν είναι αυτό το blog.

(Για την καταγραφή: Η Pattaya είναι η σεξουαλική χρηματοδότηση της Ταϊλάνδης καθώς και η πιο άθλια θέση στη Νοτιοανατολική Ασία.)
Είναι αδύνατο να ταξιδέψετε χωρίς να ανακαλύψετε για την πολιτική – εκτός αν επιλέξετε να το παραμελήσετε.

Το πολύ περισσότερο που ταξιδεύετε, τα πολύ περισσότερα που ανακαλύπτετε για το πώς οι άλλες χώρες λειτουργούν διαφορετικά. Το πολύ περισσότερο που ταξιδεύετε, το πολύ πιο συγκλονιστικό είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προμηθεύουν ένα τόσο περιορισμένο δίχτυ κοινωνικής ασφάλισης.

Οι καλοί μου φίλοι στην Ευρώπη παίρνουν ένα χρόνο ή περισσότερο από γονική άδεια, συνολικά με πλήρη μισθό, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν υπάρχει καν ομοσπονδιακά εντολή της εγκυμοσύνης. Απαιτείται απλώς απαίτηση να ελπίζουμε να χρησιμοποιήσουμε μια εργασία σε μια επιχείρηση με μια μεγάλη πολιτική.

Η μεταφορά σε άλλες χώρες είναι μια ακόμη αποκάλυψη. Πάρτε την προτιμώμενη χώρα διέλευσης στον κόσμο, τις Κάτω Χώρες, όπου μπορείτε να πάρετε τρένα σε όλη τη χώρα χωρίς να φύγετε από το αεροδρόμιο.

Και υγειονομική περίθαλψη! Θεέ μου! Έχω θεραπεία υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο, καθώς και η διαφορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες δείχνει ακριβώς πόσο φτωχοί είχαμε.

Όπως στην Ταϊλάνδη, όπου πήρα ένα υπερηχογράφημα στο Bumrungrad, την καλύτερη προσωπική μονάδα υγειονομικής περίθαλψης στη χώρα, καθώς και τα 83 δολάρια.

Ή όταν έπρεπε να πάω στο A & E στο Ηνωμένο Βασίλειο (το δωμάτιο έκτακτης ανάγκης) καθώς και να μην πληρώσω κάτι. Τίποτα!

Και όταν έλαβα μια διάσειση στη Γερμανία πριν από λίγα χρόνια, η ακριβή εγκατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγειονομική περίθαλψη βλέπει καθώς και η σάρωση του εγκεφάλου αφορούσε 300 ευρώ – καθώς και αν ήμουν κάτοικος της ΕΕ, θα ήταν ελεύθερος.

Καταλαβαίνετε τι θα έπρεπε να πληρώσω για καθένα από αυτά στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Αρκετές εκατοντάδες δολάρια, αν όχι αμέτρητα δολάρια.

Πώς είναι αυτό το δίκαιο, ή δίκαιο ή φυσιολογικό;!

Οι περισσότεροι Αμερικανοί που ταξιδεύουν σε διεθνές επίπεδο είναι πολιτικά φιλελεύθεροι.

Δεν είναι μια σύνδεση 100% – αυτό θα ήταν στατιστικά αδύνατο – ωστόσο είναι μια σημαντική συσχέτιση.

Μέσω cgpgrey.com/blog

Αυτός είναι ένας χάρτης ιδιοκτησίας διαβατηρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με την CPG Gray, όπως τεκμηριώνεται στον Ατλαντικό, το καθορίζει με τη μεγαλύτερη ιδιοκτησία διαβατηρίου είναι το New Jersey (68%). Delaware (67%), Αλάσκα (65%), Μασαχουσέτη (63%), Νέα Υόρκη (62%), καθώς και Καλιφόρνια (60%). Όλοι όμως η Αλάσκα είναι κυρίως φιλελεύθερες, χωρίς κινδύνους μπλε κράτη.

Το specifinullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Τα κορυφαία 10 πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στις ΦιλιππίνεςΤα κορυφαία 10 πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στις Φιλιππίνες

Οι Φιλιππίνες είναι ένα εκπληκτικό αρχιπέλαγος, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 7000 νησιά. Προφανώς, δεν θα μπορείτε να δείτε καθώς και ό, τι υπάρχει σε μία μόνο επίσκεψη, ωστόσο εδώ είναι μια