9 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε – πώς να διατηρήσετε έναν τρόπο ζωής ταξιδιού

ως έμπειρους ταξιδιώτες που έχουν επισκεφθεί 143 χώρες (και πάνω από 80 χώρες μαζί), ένα από τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα που θέτουμε είναι πώς κερδίζουμε χρήματα Ενώ ταξιδεύετε. Οι άνθρωποι είναι συχνά συγκλονισμένοι για να διαπιστώσουν ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα τόσοι πολλοί τρόποι για να διατηρήσετε τον εαυτό σας ενώ βλέπετε τον κόσμο. Γι ‘αυτό αποφασίσαμε ότι θα μοιραζόμασταν μερικούς από τους ευκολότερους τρόπους για να το κάνουμε σε αυτό το blog post.

Έχουμε επίσης συνεργαστεί με την World Tesol Academy για να παρέχουμε ένα ηλεκτρονικό μάθημα πιστοποίησης Tesol για τη χαμηλότερη τιμή που θα βρείτε οπουδήποτε – $ 34 USD! Αναγνωρίσαμε πόσο άσχημα επηρέασε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ήταν από την κατάσταση του Covid / Coronavirus. Έτσι, περάσαμε πολύ χρόνο συζητώντας με αυτή τη μεγάλη εταιρεία πώς θα μπορούσαν να βρουν μια φθηνή λύση για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να προσφέρουν τις ευκαιρίες που μπορεί να φέρει μια ηλεκτρονική πιστοποίηση TEFL / TESOL.

Πίνακας περιεχομένων

1. Ενοικιάστε το σπίτι σας
2. Εργασίες ανεξάρτητων
3. Απομακρυσμένες εργασίες
4. Γίνετε επιρροής/ blogger/ vlogger
5. Διδάξτε Αγγλικά
6. Αποζημίωση καθυστέρησης πτήσης
7. Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό μάθημα
8. Ξεκινήστε ένα blog
9. Δημοσιεύστε ένα ebook

1. Ενοικιάστε το σπίτι σας

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να νοικιάσετε το σπίτι σας ενώ είστε μακριά, το πιο δημοφιλές είναι το Airbnb ή το HomeAway. Η χρήση τοπικών ομάδων Facebook είναι ένας άλλος τρόπος για να βρείτε προσωρινούς ενοικιαστές για το σπίτι σας.

2. Εργασίες ανεξάρτητων

Οι θέσεις εργασίας δεν είναι πλέον εξαρτώμενες από την τοποθεσία αυτή την ημέρα και την ηλικία και υπάρχουν πολλές εταιρείες που θέλουν να προσλάβουν ελεύθερους επαγγελματίες ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Οι δημοφιλείς ανεξάρτητοι τίτλοι εργασίας ανεξάρτητων τοποθεσιών είναι μηχανικοί λογισμικού, διαχειριστές κοινωνικών μέσων, copywriters, εικονικοί βοηθοί, σχεδιαστές γραφικών και εκδότες βίντεο.

3. Απομακρυσμένες εργασίες

Peggy Anke
Ενώ το Freelancing σας επιτρέπει να επιλέξετε τις δικές σας ώρες, παρέχοντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία, δεν εγγυάται ασφαλές εισόδημα. Εάν είστε μετά από περισσότερη σταθερότητα, πολλές ψηφιακές εταιρείες αυτές τις μέρες προσφέρουν απομακρυσμένες θέσεις πλήρους απασχόλησης, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε από οπουδήποτε στον κόσμο και να λαμβάνετε ένα κανονικό εισόδημα. Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων!

4. Γίνετε επιρροής/ blogger/ vlogger

Εάν έχετε αρκετά μεγάλα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω χορηγιών μάρκας, μάρκετινγκ θυγατρικών και διαφημίσεων Instream. Αυτός είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα ενώ ταξιδεύετε απλά με την τεκμηρίωση των ταξιδιών σας ή ό, τι επιλέγετε να δημοσιεύσετε.

5. Διδάξτε Αγγλικά

Εάν είστε εγγενής αγγλικός ομιλητής, η απόκτηση πιστοποίησης TEFL online είναι συχνά αρκετή για να αποκτήσετε δουλειά που διδάσκει αγγλικά είτε σε απευθείας σύνδεση είτε σε ξένη χώρα. Υπάρχει τεράστια ζήτηση για καθηγητές Αγγλικών σε μέρη όπως η Κίνα, η Ταϊλάνδη, η Χιλή και ακόμη και η Ρωσία, αν και κάθε χώρα έχει διαφορετικές απαιτήσεις για τους εκπαιδευτικούς και μερικοί είναι αυστηρότεροι από άλλους.

6. Αποζημίωση καθυστέρησης πτήσης

Ενώ κανείς δεν καλωσορίζει τις καθυστερημένες πτήσεις, η ασημένια επένδυση μπορεί να δικαιούται αποζημίωση για πτήσεις εντός της Ευρώπης. Ενώ υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν εάν είστε επιλέξιμοι, θα μπορούσατε να οφείλετε μέχρι € 600 ($ 660)! Ακόμη και για τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους εντός της ΕΕ, όπως το EasyJet και το Lot, η αποζημίωση καθυστέρησης πτήσης εξακολουθεί να είναι κάτι που μπορείτε να διεκδικήσετε χρησιμοποιώντας μια εταιρεία όπως η AirHelp.

7. Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό μάθημα

Εάν είστε ειδικός σε κάτι, η δημιουργία ενός διαδικτυακού μαθήματος είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε ένα παθητικό εισόδημα. Οι άνθρωποι μπορούν να εγγραφούν και να μάθουν από την πορεία σας από οπουδήποτε στον κόσμο και δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία διδασκαλία σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

8. Ξεκινήστε ένα blog

Εάν είστε παθιασμένοι με κάτι και θεωρήστε τον εαυτό σας τεχνολογικό-καταλαβαίνω, ξεκινώντας ένα blog μπορεί να είναι μια άλλη μορφή εισοδήματος. Θα κερδίσετε χρήματα μέσω διαφημίσεων επιτόπου, εταιρικών σχέσεων μάρκας, μάρκετινγκ θυγατρικών ή ακόμα και σε ηλεκτρονικό κατάστημα ενώ γράφετε για κάτι που αγαπάτε.

9. Δημοσιεύστε ένα ebook

freestocks.org
Αρχικά, αυτή η επιλογή απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια για την παραγωγή, αλλά μόλις δημοσιευθεί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε ένα παθητικό εισόδημα ενώ ταξιδεύετε. Το καλύτερο μέρος για ένα ebook είναι ότι δεν χρειάζεστε έναν εκδότη. Αντ ‘αυτού, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα όπως το Amazon για να το δημοσιεύσετε και να κερδίσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε.

Είσαι στο Pinterest; ΚΑΤΩ ΤΟ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

TNN: Τανζανική πολιτισμική εντυπωσιακή εμπειρίαTNN: Τανζανική πολιτισμική εντυπωσιακή εμπειρία

Γεια σε όλους, Ήθελα να μοιραστώ ένα ακόμη βίντεο από μια πρόσφατη εκδήλωση Nomadic Network. Πρόκειται για μια “πολιτισμική βυθιστική εμπειρία της Τανζανίας”. Ελάτε μαζί μας καθώς βυθίζουμε σε μια