Η ακτογραμμή Sunshine έρχεται στο Σίδνεϊ, καθώς πηγαίνουμε στην κοιλάδα Hunter

δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ένα slog. Ωστόσο, με την Αυστραλία να ανοίξει εντελώς τα σύνορα για άλλη μια φορά σε μια εβδομάδα, ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα είναι στο μονοπάτι πίσω στην κανονικότητα.

Για εμάς, το βαρόμετρο του «κανονικού» βασίστηκε πάντα στο ταξίδι.

Καταστροφές όπως η 9/11, οι παγκόσμιες νομισματικές κρίσεις, τα αεροπλάνα που εξαφανίζονται, καθώς και τώρα αυτή η πανδημία είχαν μεγάλα αποτελέσματα σε εμάς, όπως και πολλοί, πολλοί άνθρωποι.

Έτσι ήταν μια ενδιαφέρουσα τελευταία μέρα για εμάς με συναντήσεις σχετικά με το ταξίδι, το πραγματικό ταξίδι, καθώς και τους επισκέπτες να ταξιδεύουν σε εμάς – καθώς και ένα μεγάλο σεμινάριο ταξιδιού που συμβαίνει στο Σίδνεϊ αργότερα αυτή την εβδομάδα – όλα αισθάνονται σαν τα εργαλεία που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση .

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτήν την κανονική έκδοση, καθώς και να σας προσφέρει λίγη ελπίδα ότι όλοι θα επιστρέψουμε ξανά τον κόσμο σύντομα.

Cheers – Jim & Christina xx

Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσελκύουμε με τους εξαιρετικούς φίλους μας Peter Hook, καθώς και τη Lauren Grounsell από το Go To Sunshine Coast.

Έχουν οργανώσει το πρώτο μεσημεριανό γεύμα του τουρισμού που ικανοποιούν πριν από την ολοκλήρωση της Αυστραλίας. Είμαστε ικανοποιημένοι στο όμορφα επανέφερε το Hinchcliff στο σπίτι ένα μπλοκ πίσω από την Circular Quay.

Η τοποθεσία χωρίζεται σε τρία τμήματα σε τέσσερις διαφορετικούς ορόφους: Lana, Grana καθώς και στην Απολλονία. Το Appollonia είναι το υπόγειο μπαρ, το Grana (ή το «σιτηρά» στα ιταλικά) είναι το ισόγειο όπου το χώρο της κουζίνας εργάζεται το δικό του αλεύρι για να παράγει μεταξύ άλλων απίστευτα ψημένα προϊόντα.

Αλλά είμαστε επάνω στον πρώτο όροφο της Lana -Italian για το «μαλλί» – όπως αυτό χρησιμοποίησε για να είναι ένα παλιό μαλλί που ρίχτηκε περίπου έναν αιώνα πριν. Τα υποκείμενα δοκάρια του καθώς και οι αρχικοί τοίχοι από τούβλα παρέχουν αυτήν την περιοχή με θαυμάσια ατμόσφαιρα.

Το μπαρ στη Lana είναι τζιν-βαρύ-μόνο η μέθοδος που μας αρέσει. Ακόμα καλύτερα, είναι κατά κύριο λόγο το Aussie Gin επάνω εκεί, συμπεριλαμβανομένης μιας μείωσης που έχω γοητευτεί για τις ηλικίες: Hartshorn Distillery συνδέεται με ένα αγρόκτημα προβάτων στην Τασμανία.

Κάνουν τυρί chèvre καθώς και τέτοια πράγματα, ωστόσο με τον ορό γάλακτος από το γάλα των προβάτων, αυτό το αποστακτήριο χειροτεχνεί το δικό του τζιν! Πίστευα ότι θα ήταν λίγο περίεργο, ωστόσο το barstaff ας έχουμε λίγο γεύση, καθώς είμαστε έκπληκτοι για να βρούμε ότι το τζιν έχει μια θαυμάσια κρεμώδη ομαλή υφή.

Το φαγητό στη Lana είναι εξαιρετική.

Από τα ευαίσθητα χτένια καθώς και το μαργαριτάρι κριθάρι καθώς και το καβούρι που ολοκληρώνεται με έναν κρόκο αυγού έως τα γελοία νόστιμα μύδια που περιλαμβάνουν ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι καθώς και τσίλι Mayo καθώς και εντελώς ψητό στήθος πάπιας, το μεσημεριανό γεύμα είναι άψογη.

Εικόνες Ευγενική προσφορά του Go To Sunshine Coast

Μεταξύ των μαθημάτων, ακούμε περισσότερα για το τι συμβαίνει στην ακτογραμμή Sunshine τους τελευταίους 12 μήνες.

Και η απάντηση είναι: πολλά!

Τα νέα ξενοδοχεία, τα ιαματικά λουτρά, οι εμπειρίες, τα υποβρύχια περιηγήσεις, τα εστιατόρια, τα αποστακτήρια, τα ζυθοποιεία – στην πραγματικότητα, η ακτογραμμή Sunshine έχει ονομαστεί χρηματοδότηση μπύρας της Αυστραλίας με τα πιο μικρά ζυθοποιεία κατά κεφαλήν.

Εξετάζουμε την κατεύθυνση όσο και το Κουίνσλαντ τον Μάρτιο, οπότε θα σας πούμε περισσότερα για αυτό κάτω από τη γραμμή.

Σήμερα το απόγευμα, είμαστε πίσω στην κοιλάδα Hunter! Έχουν περάσει οκτώ μήνες από τότε που ήμασταν εδώ τελευταίο, καθώς είναι τόσο υπέροχο να επιστρέψουμε.

Επιθεωρούμε την πανέμορφη σουίτα του ξενοδοχείου στο Chateau Elan στο vintage, καθώς και να προσπαθήσουμε να μην φτάσουμε τόσο άνετα στο Big Balcony με θέα στο πρόγραμμα γκολφ του θέρετρου ή στον χώρο διαβίωσης με το ανοιχτό τερματισμό όσο και με τη μεγάλη τηλεόραση.

Θα έχουμε μια πλήρη αξιολόγηση αυτού του πανέμορφου μέρους της κοιλάδας του Hunter για εσάς σύντομα, ωστόσο για τώρα, έχουμε μια ημερομηνία δείπνου για να φτάσουμε!

Ευγενική προσφορά του Hunter Valley Resort

Ευγενική προσφορά του Hunter Valley Resort

Είμαστε εδώ σε τέσσερα πεύκα στο αγρόκτημα για λίγο δείπνο με τους εξαιρετικούς φίλους μας Katie καθώς και τον Anton.

Τέσσερα πεύκα στο αγρόκτημα βρίσκονται μέσα στο εντυπωσιακό βουκολικό τοπίο του θέρετρου Hunter Valley, το οποίο έχει ό, τι από την κατάλυμα μέχρι την ιππασία έως τις σειρές των αμπέλων στο κατώφλι του αγροκτήματος.

Είναι ένα οικογενειακό θέρετρο, καθώς και ο Guv’nor Phil Hele μας ικανοποιεί να μας πάρουμε γύρω από το Taphouse.

Χτισμένο για να αισθάνεται σαν μια τεράστια παμπ με την κυλινδρική της βεράντα καθώς και το μακρύ μπαρ, τέσσερα πεύκα στο αγρόκτημα είναι ένα εξαιρετικά φιλόξενο θέαμα για τον πεινασμένο, διψασμένο ταξιδιώτη. Είναι επίσης ένα κομμάτι ενός TARDIS με πολλά δωμάτια, ένα πολύ συνεδριακό κέντρο πρώτου ορόφου καθώς και ακόμη και μια τεράστια περιοχή εκδηλώσεων που τοποθετείται μακριά στο πίσω μέρος.

Ο Phil έχει χειριστεί με κάποιο τρόπο το αδύνατο ενός ευρύχωρου αλλά οικείου χώρου.

Και τότε υπάρχουν τα αναψυκτικά.

Επικεντρώθηκε στο σύγχρονο παμπ – το εξαιρετικό μπιφτέκι μου στο βόειο κρέας είναι μαρτυρία για αυτό – και μια φανταστική επιλογή παρασκευασμάτων από το φημισμένο Manly Brewery Four Pines – εξ ου και το όνομα. Μπορείτε να πάρετε ένα κουπί γευσιγνωσίας τεσσάρων μπίρας για να δείτε ποιο είναι το αγαπημένο σας.

Όσο για το τμήμα «στο αγρόκτημα» αυτού του χώρου, σε ολόκληρο τον αμπελώνα είναι ένα μικρό που ο Phil αντιστοιχεί στο αγρόκτημα του Byron Bay, όπου τα ζώα καθώς και οι καλλιέργειες αναπτύσσονται αρμονικά.

Είναι ένα υπέροχο αρχίζει το Σαββατοκύριακο μαςστην παλαιότερη περιοχή κρασιού της Αυστραλίας.

Είναι μια νωρίς να ξεκινήσει σήμερα το πρωί. Βρισκόμαστε στο Glandore Estate, μόλις 10 λεπτά κάτω από το δρόμο, για να διαλέξουμε σταφύλια για τη συγκομιδή τους!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα ή εγώ έχουμε κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, οπότε είναι με κάποια νευρικότητα που σταθμεύουμε, καθώς και το κεφάλι στο πλήθος συγκέντρωσης, καθώς και όπου συμβαίνει καφέ, μπέικον και εγγραφή .

Είμαστε ευπρόσδεκτοι πολύ πρώτα από μερικούς γούνιους φίλους, καθώς και από τους φίλους, που εξηγούν τι συμβαίνει καθώς και μας παρέχουν τα πουκάμισα των συλλεκτών μας.

Στη συνέχεια, πριν το καταλάβουμε, περπατάμε στα αμπέλια για να επιλέξουμε σταφύλια – σταφύλια Chardonnay στην πραγματικότητα. Ακριβώς πόσο εξαιρετικά κυνηγός.

Πριν από πολύ καιρό, ο ήλιος ιππασία ψηλά καθώς και είμαστε πλήρως εγγυημένοι στη συγκομιδή. Καθώς κάθε λευκό δοχείο γεμίζει με σταφύλια, φωνάζουμε «κουβά!» Για κάποιον να μας παράσχει άδειες μπανιέρες καθώς και να πάρει το πλήρες μακριά.

Είμαστε έκπληκτοι με το πόσα σταφύλια μεγαλώνουν σε ένα μέρος.

Μπορείτε να εννοείτε περίπου 15 λεπτά συγκομιδή από μία μόνο περιοχή μερικές φορές … ή ίσως είμαστε απλά αργές. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ομάδα 120-strong μας χτύπησε νέα αρχεία με τη συγκομιδή μας, φέρνοντας πάνω από οκτώ τόνους για το vintage. Εκτός από αυτό είναι μόνο από όχι περισσότερο από μια παρτίδα σειρές αμπέλων.

Η μέρα κορυφώνεται με ένα υπερβολικό γεύμα στην καρδιά του οινοποιείου ανάμεσα στα ξύλινα βαρέλια καθώς και τις πανύψηλες δεξαμενές ζυμωτήρα χάλυβα. Το φαγητό είναι απίστευτο, καθώς και η κοινή εμπειρία της ημέρας επιλογής κάνει όλους τους άμεσους καλύτερους συντρόφους.

Εδώ είναι η πλήρης ανασκόπηση της ημέρας μας στο Glandore καθώς και μπορείτε επίσης να δείτε το βίντεό μας της ημέρας εδώ.

Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε τη μέθοδο μας στη σουίτα μας στο Chateau Elan όταν παρατηρούμε απευθείας απέναντι από την είσοδο στο Glandore Estate είναι κρασιά Oakvale.

Είμαστε ακριβώς εγκαίρως για να έχουμε μια γρήγορη γεύση σε αυτό το εξαιρετικά θεωρημένο οινοποιείο.

Μπορούμε ή να μην έχουμε αγοράσει μάλλον πολύ κρασί ενώ είμαστε εδώ.

Πίσω στο πλούσιο μαξιλάρι μας, θα ανοίξουμε ένα μπουκάλι κρασί καθώς και θα εγκατασταθεί για μια ειρηνική νύχτα με μερικά από τα καλύτερα τυρί του κυνηγού.

Από το Smelly Cheese Shop στο Pokolbin, αυτή η πιατέλα είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός. Εκτός από αυτό το πλυμένο φλοιό είναι απολύτως νόστιμο … καθώς και σίγουρα παρέχει πίστη στο όνομα του καταστήματος!

Το παίρνουμε απλό σήμερα το πρωί, καθώς και ικανοποιούμε την Katie καθώς και τον Anton για ένα χαλαρό brunch στο Deck Cafe Lovedale, το οποίο είναι μέρος των κρασιών Gartelmann. Είναι ένα πανέμορφο οικιστικό ή εμπορικό ακίνητο, καθώς έχει ακόμη και ένα coop πουλερικών, καθώς και μερικά εξαιρετικά μικρά άλογα.

Με το τραπέζι μας κοιτάζοντας πάνω από τη λίμνη, όλοι ερευνητικοί ερευνητές μελετώντας το μενού. Η Christina επιλέγει το Power Plate Breakfast, το οποίο είναι πολύ περισσότερο μια πιατέλα για ένα!

Τα αυγά, το χουμμά, το αβοκάντο, το φρέσκο ​​σπανάκι, τα καβουρδισμένα βρέφη, το μπρόκολο, τα βρέφη, οι μικτοί σπόροι καθώς και οι φιστίκι dukkah κατεβαίνουν μπροστά της, ενώ οι υπόλοιποι κοιτάζουμε με εγκάρσια.

Για μια φορά, δεν είμαι τόσο πεινασμένος, καθώς και να ζητήσω κάτι από το μενού, το οποίο είναι επίσης εξαιρετικά σε αντίθεση με εμένα. Όσο μακριά είναι μακριά από το να είναι λίγο δάγκωμα για φαγητό, ο ιδιοκτήτης-σεφ Matt Dillow έχει jazzed μέχρι το θεμελιώδη μπέικον μου Avocado Roll για να είναι κάτι που πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν ένα μακροπρόθεσμο στοιχείο μενού. Είναι απίστευτο!

Η βόλτα μας στην πόρτα των κρασιών Gartelmann για τη γεύση μας είναι ειλικρινά σύντομη. Είναι ζεστό, όπως και είμαι αρκετά γεμάτος ξανά.

Αλλά είμαστε χαριτωμένοι με την ενέργεια του Luke Woods για τη γευσιγνωσία μας (ζητήστε τον όταν είστε εδώ BTW), καθώς μας οδηγεί με όλη την επιλογή που έχει ο Gartelmann.

Ο χρόνος πετάει μέχρι το σημείο όπου είναι σχεδόν καιρός να φάμε ξανά, ωστόσο έχουμε μια ακόμη πόρτα κελάρι για να επισκεφτούμε. Τραβήξουμε τους εαυτούς μας απρόθυμα. Είναι μια πανέμορφη περιοχή με μερικά αξιοσημείωτα κρασιά καθώς και εκπληκτική εταιρεία.

Η επόμενη στάση μας είναι να ικανοποιήσουμε τον μύθο που είναι η Lisa McGuigan στο νέο Vamp Door Cellar.

Και είναι μια πόρτα κελάρι όπως καμία άλλη. Οπουδήποτε. Στον κόσμο.

Είμαστε ευπρόσδεκτοι στο οινοποιείο από την ίδια τη Λίζα-ένας χαρακτήρας μεγαλύτερου από τη ζωή που διοχετεύεται με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, περιπέτεια, διασκέδαση καθώς και αγάπη.

Είναι επίσης συναρπαστικό ταπεινό.

Μας οδηγεί με την πραγματικά μοναδική ιδιοκτησία της, η οποία έχει περισσότερο από μια ένδειξη γοτθικής σε αυτήν, εξηγεί ακριβώς πώς είχε όλο το όραμα αυτής της περιοχής στο κεφάλι της πριν ξεκινήσει, καθώς και ακριβώς πώς προσπάθησε να την εκτελέσει καλά.

Λίζα, αγάπη μου. Πιστεύω ότι κάνατε πολύ καλύτερα από το να δοκιμάσετε.

Με τη βοήθεια του εξαιρετικού προσωπικού της Sara καθώς και του Rex (και του Lovely Maggie το κυνηγόσκυλο της πόρτας του κελάρι φυσικά!), Η Λίζα μας δείχνει τα κρασιά της – κάθε μπουκάλι υπερβολικά επισημασμένη καθώς και τα περιεχόμενα των οποίων είναι επικίνδυνα.

Πριν από πολύ καιρό, όλοι συζητάμε, μαζί με μια ομάδα άλλων επισκεπτών που έχουν είναι διαθέσιμες για μια γευσιγνωσία.

Και αυτό είναι το είδος του περιβάλλοντος που η Λίζα έχει φανεί σε αυτό το αξιοσημείωτο, πολυτελές ιερό μιας πόρτας κελάρι. Τα μεσαιωνικά κράνη καθώς και τα σπαθιά που ευθυγραμμίζουν τους μαύρους τοίχους, τον γιγαντιαίο πολυέλαιο με κρυστάλλιΤο κυκλικό μπαρ, το Chainmail-Curtains πάνω από τους προσωπικούς θαλάμους-όλοι χειρίζονται κάπως αυτή τη δύσκολη γραμμή να είναι ιδιόμορφη αλλά εξαιρετικά συμπαθητική.

Η Λίζα εξακολουθεί να δημιουργεί την κουζίνα της, καθώς και το Oyster Bar, οπότε έχει φαγητό από την επόμενη πόρτα. όχι λιγότερο.

Μας φέρνει τα σπίτια τους, τα οποία είναι μεγάλα από μόνοι τους. Ωστόσο, προσθέτοντας την ομαλή κρεμώδη creme fraiche, καπνιστό σολομό χαβαβήρα μαργαριτάρια καθώς και μια σύλληψη λεμονιού ανυψώνει κάτι που έχω βάλει μόνο βούτυρο σε ένα εντελώς νέο πεδίο.

Και παίρνουμε την αντίληψη ότι αυτό είναι το στυλ του ναύλου Lisa θα υπηρετήσει στο Vamp πολύ σύντομα.

Ήταν μια αρκετά αργά το βράδυ στο τέλος με τη Λίζα, τη Σάρα καθώς και τον Rex. Ήταν μια από αυτές τις ασυνήθιστες νύχτες που καταλήγουν να είναι πολύ περισσότερο από ό, τι σχεδιάζατε ή περιμένατε.

Ένα άλλο πράγμα που δεν περιμένουμε είναι ακριβώς πόσο σπουδαίο είναι το ιατρικό σπα της ημέρας στο Chateau Elan. Ο χώρος υποδοχής διαθέτει ένα ζεστό vibe “Cottage Glam”, καθώς και οι χώροι θεραπείας κάτω από το διάδρομο προσφέρουν μια εκθαμβωτική σειρά περιποίησης εμπειριών.

Είμαστε εδώ για ένα μασάζ ζευγαριών 50 λεπτών καθώς και η θεραπεία είναι εξαιρετική. Ήταν μια ταραχώδη λίγες μέρες, οπότε αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Ο χώρος είναι φοβερός επαρκής για να απολαύσει τα ζεστά έλαια που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες μασέρ καθώς και η ροζ-μπλε λάμψη από LED Light Therapy Tubs προσθέτει στον χαλαρωτικό τόνο του δωματίου.

Μετά το μασάζ μας, χαλαρώνουμε από το Hydro Lounge καθώς και από την περιοχή του καταστρώματος, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα εξωτερικά ορυκτά ιαματικά λουτρά καθώς και ξαπλώστρες μετά τη θεραπεία σας.

Ξοδεύουμε λίγο να απολαύσουμε τον πρωινό ήλιο καθώς και να απολαμβάνουμε ένα ποτήρι φυσαλίδων ροζέ. Αυτή είναι η ζωή.

Η επιστροφή στη δουλειά μετά από αυτό θα είναι δύσκολο. Ωστόσο, έχουμε μερικούς ανθρώπους να δουν πρώτα.

Η πρώτη μας στάση είναι να Bimbadgen να καλύψουμε τους φίλους μας Belinda, την τεράστια κυρία διευθυντή, καθώς και τον Richard, τον επικεφαλής οινοποιό του οινοποιείου.

Μας αρέσει αυτό το οινοποιείο, καθώς πάντα βεβαιωθείτε ότι θα βγούμε τουλάχιστον για να δηλώσουμε γεια. Ωστόσο, αυτή τη φορά, μετά από συνομιλία με την Belinda, ο Richard μας οδηγεί γύρω από το πάτωμα για να μας δείξει κάποια πράγματα.

Μπορείτε να δείτε τις εσωτερικές λειτουργίες του οινοποιείου καθώς πηγαίνετε στο Bimbadgen, ωστόσο δεν έχουμε πάει ποτέ κάτω για να το κοιτάξουμε κοντά πριν. Δεν είμαστε επίσης ποτέ σε ένα οινοποιείο αμέσως μετά τη συγκομιδή, καθώς και ο Richard μας επιτρέπει να δοκιμάσουμε το φρέσκο ​​χυμό σταφυλιών αμέσως μετά την πίεση του.

Είναι τόσο συναρπαστικό, καθώς και ο Richard είναι τόσο έξυπνος, ανακαλύπτουμε πολλά για το πώς εξελίσσεται ο χυμός καθώς και ακριβώς πώς συμβαίνει και μάλλον γρήγορα.

Ο Ρίτσαρντ έχει επίσης ξεκινήσει τη δική του ετικέτα κρασιού – τα κρασιά του John Wallace – για τα οποία έχουμε μιλήσει πριν.

Τώρα έχει μόλις κυκλοφορήσει δύο ακόμη κρασιά: το «Sisters» Chardonnay καθώς και το «B.P.D.» Shiraz. Θα σας αφήσουμε να καταλάβετε τι είναι όπως μόλις έχουμε τη δυνατότητα να τους δοκιμάσουμε!

Και δεν θα ήταν ένα ταξίδι στον κυνηγό χωρίς να μπαίνει στο αγαπημένο μας οινοποιείο, καθώς και των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζωπυρώθηκαν για την περιοχή: Scarborough Wines.

Η πόρτα του κελάρι είναι τώρα σε αυτό που ήταν όταν το σπίτι του σπιτιού, καθώς και κοιτάζει πάνω από τα αμπέλια, καθώς και όσο και η κατεστραμμένη οροσειρά. Είναι μια εκπληκτική τοποθεσία για να δοκιμάσετε εξαιρετικό κρασί.

Πιστεύω ότι το Scarborough κάνει την καλύτερη γευσιγνωσία κρασιού οπουδήποτε. Όχι μόνο παίρνετε ένα κάθισμα σε ένα κατάλληλο τραπέζι με όλες τις σημειώσεις μπροστά σας, καθώς και το προσωπικό που είναι εκπληκτικά γνώσεις, μπορείτε επίσης να πάρετε μια αντίστοιχη πιατέλα τυριού για να απολαύσετε.

Πόσο υπέροχο είναι αυτό;

Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό δεν έχει συμβεί νωρίτερα, ωστόσο, εμείς επίσης στο Scarborough Wine Club σήμερα, το οποίο είναι πραγματικά συναρπαστικό. Όχι μόνο παίρνετε την επιλογή σας για ένα μπουκάλια παρτίδων ανάλογα με την ιδιότητα μέλους σας, μπορείτε επίσης να πάρετε ένα μπουκάλι μπόνους για να αφαιρέσετε καθώς και ένα magnum της κίτρινης ετικέτας τους Chardonnay!

Η οδήγηση μας πίσω στο Σίδνεϊ κατέληξε να είναι πολύ … ‘Clinky’!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Πώς να φτιάξετε αυτό το ποτό με μικτό ποτό από μια παλιά συνταγή οικιακής χρήσηςΠώς να φτιάξετε αυτό το ποτό με μικτό ποτό από μια παλιά συνταγή οικιακής χρήσης

γλυκό, αιχμηρό, πικάντικο και καπνιστό, αυτό το παλιό ποτό από ένα παλιό σπίτι ταιριάζει τέλεια με το νέο μικτό μικτό τυρφισμένο ουίσκι του Pure Scot. Όπως και αν δεν είστε

11 Έκτακτα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο San Cristobal de Las Casas, στο Μεξικό11 Έκτακτα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο San Cristobal de Las Casas, στο Μεξικό

Είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί οι ταξιδιώτες και οι δημιουργικοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο συνήθως βρίσκονται σηματοδοτώντας τον San Cristobal de Las Casas (San Cristobal) ως ένα από τα

13 λόγοι για τους οποίους η Τζαμάικα είναι ο παράδεισος του Backpacker13 λόγοι για τους οποίους η Τζαμάικα είναι ο παράδεισος του Backpacker

Γνωρίζουμε τι σκέφτεστε. Μόλις βάλουμε το Backpacking και την Τζαμάικα στην ίδια πρόταση; Ναι κάναμε, επειδή μπορούν να βρεθούν μαζί, και θα έπρεπε να συσταθούν μαζί! Σε αντίθεση με τη