Βήμα στο Saguenay, το χειμερινό Wonderland της σεζόν του Κεμπέκ

“Terrace L’Hiver” Φωτογραφική πίστωση: Cap Au Leste

Όταν αφορά το χειμώνα, αυτό το καναδικό gal λέει: “Αν δεν μπορείτε να νικήσετε, να συμμετάσχετε!” Έτσι, αν και η χειμερινή περίοδος δεν είναι σίγουρα η αγαπημένη μου σεζόν, έχω πάρει για να πηδήσω στα πόδια πρώτα όταν αφορά τη χιονισμένη εποχή.

Και με τις 22 εβδομάδες του χειμώνα, δεν υπάρχει αναμφισβήτητα πουθενά καλύτερα να το πράξουν από ό, τι στην περιοχή Saguenay-Lac Saint-Jean του Βόρειου Κεμπέκ του Καναδά. Ενώ οι πρώτοι επισκέπτες της ήρθαν για το εμπόριο γούνας και έζησαν μια απομονωμένη ύπαρξη, η περιοχή έχει από καιρό επειδή γίνεται εύκολα προσβάσιμη. Παρέχοντας μια εμβάπτιση στον πολιτισμό της Γαλλοφωνίας, κάθε μέλος της οικογένειάς σας-η ιστορία του Buff, του Artisan, του Foodie και της Nature-Lover-μπορεί να έχει επιδοθεί τα συμφέροντά τους.

Από πού να αρχίσω

Το Cap Au Leste είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε μια περιπέτεια των θαυμάτων της χειμερινής περιόδου. Έπεσα στην αγάπη με την θέα, αλλά ήθελα να μείνω για τα άνετα καταλύματα και τα γεύματα στο σπίτι. Με θέα στο Saguenay Fjord, μια οικογένεια μπορεί να ασχοληθεί με ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και τρία μονά κρεβάτια για μόλις $ 150/νύχτα.

Για να γνωρίσετε τον εαυτό σας με το νέο σας περιβάλλον, μπορείτε να δανειστείτε συμπληρωματικά χιονοστιβάδα από τη ρεσεψιόν και να ξεκινήσετε να εξερευνήσετε! Εναλλακτικά, μπορείτε να κλείσετε ένα ταξίδι με οδηγό ($ 100 για 1 ώρα).

Οικογενειακή συμβουλή: Πριν φτάσετε στην ειρηνική ιδιοκτησία στο Cap Au Leste, σταματήστε σε ένα παντοπωλείο και σηκώστε μερικά σνακ και ποτά για να κρατήσετε στο δωμάτιό σας. Αυτό θα έπρεπε να βοηθήσει να κρατήσει όλους τους ευχαριστημένους μεταξύ των γευμάτων που διατίθενται στο εστιατόριο στο χώρο.

Τι να κάνω

Αφού χαίρεστε σε ένα φρέσκο brunch brunch από κρουασάν, βελγικές βάφλες, φρέσκα φρούτα και τοπικές μαρμελάδες στο εστιατόριο Cap Au Leste, waddle τον εαυτό σας πάνω σε μια περιπέτεια σκυλιών! Τα παιδιά σας θα χτυπήσουν με ενθουσιασμό καθώς τραβούν μέσα από το χιόνι από όμορφα σκυλιά έλκηθρο. Εάν δεν είστε συνηθισμένοι στο κρύο, μια μισή μέρα πιθανότατα θα είναι άφθονο ($ 105 ανά ενήλικα, $ 52,50 ανά παιδί).

Για μια πολύ πιο ήρεμη εμπειρία, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την αλιεία πάγου. Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαρτίου, τα σημάδια αυτού του δημοφιλούς παρελθόντος χρόνου είναι παντού, καθώς οι καλύβες αλιείας πάγου κουκτίζουν τις κατεψυγμένες λίμνες σε όλη την περιοχή. Μια οικογένεια τεσσάρων μπορεί να δοκιμάσει την τύχη τους σε μια ενοικιαζόμενη καλύβα με συμπληρωματικά αλιευτικά εργαλεία για την τιμή των $ 85.

Οικογενειακή συμβουλή: Θα πρέπει να ντυθείτε για τον καιρό για να απολαύσετε αυτές τις δραστηριότητες. Τα παντελόνια χιονιού, τα σακάκια χιονιού, τα καπέλα, τα γάντια και ένα καλό ζευγάρι μπότες είναι απαραίτητα.

Επόμενη στάση

“Tente-Village Sur Glace” Φωτογραφία πίστωσης: www.villagesurglace.com

Ώρα να μετεγκαταστήσετε το οδικό ταξίδι σας στην πόλη Roberval, η οποία απέχει περίπου δύο ώρες και φιλοξενεί το χωριό Sur Glace ένα ολόκληρο χωριό στο Lac Saint-Jean, με πολύ περισσότερα από 300 μικρά σπίτια και τρία παγοδρόμια! Χιλιάδες επισκέπτες παίρνουν σε αυτή την ξεχωριστή εποχιακή πόλη. Και όλα είναι εντελώς δωρεάν – ακόμη και τα ενοικιάσεις skate.

Εάν εσείς και η οικογένειά σας αισθάνεστε περιπετειώδη, μπορείτε να περάσετε τη νύχτα καλύτερα στον πάγο του Lac Saint-Jean σε μια θερμαινόμενη σκηνή του ερευνητή. Μια σκηνή 12 × 14 μπορεί να ενοικιαστεί για $ 69/νύχτα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και $ 149/νύχτα το Σαββατοκύριακο. Εάν, από την άλλη πλευρά, θα επιλέξετε μια θερμαινόμενη πισίνα πάνω από μια θερμαινόμενη σκηνή, στη συνέχεια πηδήξτε πίσω στο αυτοκίνητό σας και κατευθυνθείτε προς το φιλικό προς την οικογένεια Hotel du Jardin στην πόλη St-Félicien.

Οικογενειακή συμβουλή: Για να διαλύσετε τη διαδρομή από το Roberval στο St-Félicien, σχεδιάστε μια στάση στο Musée du από το Cheddar στο Saint-Prime. Βρίσκεται σε ένα σχεδόν μισό σημείο, αυτό το μουσείο τυριού παρέχει ταξίδια και γευσιγνωσίες για οικογενειακή τιμή 23,95 δολαρίων. Να είστε βέβαιος να δοκιμάσετε το τυρί “squeaky”!

Τελειώστε σε μια άγρια σημείωση

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους ζωολογικούς κήπους που έχω επισκεφτεί, ο ζωολογικός κήπος του St-Félicien προτιμά να κρατήσει τους επισκέπτες των ζώων τους στην άγρια πλευρά. Ζώντας σε ευρείς ανοιχτούς χώρους, που αναπτύχθηκαν για να μιμηθούν τη φυσική τους πρακτική όσο το δυνατόν πιο στενά, οι επισκέπτες περιορίζουν τον ζωολογικό κήπο στις πεζόδρομες. Ακόμη και το χειμώνα, θα μπορείτε να δείτε 33 διαφορετικά είδη ζώων! Στην πραγματικότητα, ο οδηγός μας (ο οποίος αγαπούσε σαφώς – λατρεύτηκε!

Οικογενειακή συμβουλή: Μην ενοχλείτε με ένα καροτσάκι στο χιόνι! Το ζωολογικό κήπο ενοικιάζει έλκηθρα για $ 2.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Χάρη στην Julie Harrison, καναδική ταξιδιωτική συγγραφέα Extraordinaire για αυτή τη χειμερινή εποχή Ταξιδιωτική θέση. Αν αγαπάς τη γραφή της Τζούλι, πάρτε ένα φλιτζάνι Joe και pop πάνω στον καφέ με τη Julie.

Σχετίζεται με

Τα κορυφαία 10 φεστιβάλ χειμερινής περιόδου για οικογένειες παίρνουν έξω και απολαμβάνουν τη χειμερινή περίοδο αθλητισμού και εορταστικές εκδηλώσεις σε ένα από αυτά τα φεστιβάλ χειμερινής περιόδου. Ήταν δύσκολο να διαλέξουμε μόνο 10 κορυφαία φεστιβάλ φέτος, έτσι πολυάριθμα από τα αγαπημένα μας αυξάνονται και προσθέτουν δραστηριότητες. Αυτές είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για το 2011.
10 Ιανουαρίου 2011 σε “παρελάσεις”

Ζαχαροπλαστικής στο Sugar Shack: Φεστιβάλ σιροπιού Syrup Maple Γιορτάζουν τα πρώτα σημάδια της άνοιξης, ακόμη και όταν η θερμοκρασία μπορεί να εξακολουθεί να θυμίζει πολύ περισσότερο το χειμώνα. Αναμείνετε όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός μεγάλου φεστιβάλ: Γεωργικές γιορτές στο καλύτερο τους. Τροφή,διαδηλώσεις, σκάφος βιοτεχνίας, αγροτική εκπαίδευση, οικιακή ψυχαγωγία και οικογενειακή διασκέδαση.
25 Φεβρουαρίου 2010in “Καναδάς”

Τα καλύτερα ευρωπαϊκά ταξίδια οδικής περιόδου χειμερινής σεζόν είναι τόσο πολυάριθμοι λόγοι για τους οποίους θα έπρεπε να πάτε σε ένα ταξίδι στο δρόμο χειμερινής σεζόν. Από την ευκαιρία να ζήσετε την οδήγηση σε μια πραγματική χειμερινή περίοδο, για να αποκτήσετε ευκαιρίες και εκπτώσεις εκτός εποχής, μπορείτε να αρχίσετε να αμφισβητείτε ποιο είναι το καλύτερο ταξίδι στο δρόμο της ευρωπαϊκής χειμερινής περιόδου. Ευτυχώς, πηγαίνοντας στον δρόμο της χειμερινής σας σεζόν…
17 Δεκεμβρίου 2017in “Ευρώπη”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Χρειάζεται να φέρετε την κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών που χρησιμοποιήσατε για το αεροδρόμιο check-in;Χρειάζεται να φέρετε την κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών που χρησιμοποιήσατε για το αεροδρόμιο check-in;

Έτσι κράτησες τις πτήσεις σας χρησιμοποιώντας την κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών ενός φίλου ή του μέλους της οικογένειάς σας και τώρα αναρωτιέστε τι να κάνετε κατά το check in. Χρειάζεστε την