5 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο σπίτι, ενώ το ταξίδι σας βρίσκεται σε αναμονή

αναμένεται να backpacking αυτό το μήνα, αλλά λόγω των σημερινών συνθηκών που περιβάλλουν το Covid-19, επιλέξαμε να ακυρώσουμε το ταξίδι και να μείνουμε στο σπίτι.

Και ξέρω ότι δεν είμαστε μόνοι. Υπάρχουν πολλοί ψηφιακοί νομάδες και ελεύθεροι επαγγελματίες εκεί έξω που παραμένουν επί του παρόντος. Επιπλέον, αυτή είναι συνήθως η εποχή του χρόνου, όταν οι Φιλιππινέζοι χτύπησαν το δρόμο, αλλά πολλοί από εμάς κατέληξαν να θέτουν τα ταξιδιωτικά μας σχέδια σε αναμονή. Αλλά αν είστε ο τύπος που βλέπει κάθε οπισθοδρόμηση ως ευκαιρία να κάνετε κάτι παραγωγικό, πιθανότατα προσπαθείτε να κρατήσετε το νομαδικό πνεύμα σας ζωντανό και να κλωτσήσει ακόμα και όταν κολλήσει στο σπίτι!

Εδώ είναι μερικά πράγματα που σχετίζονται με τα ταξίδια που μπορούν να σας κρατήσουν απασχολημένους ενώ περιμένετε την επόμενη απόδραση σας.

Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας.

Εάν είστε ο τύπος που συνήθως δεν απολαμβάνει τον προγραμματισμό, επωφεληθείτε από τη δίψα σας για ταξίδια και αφήστε το να σας οδηγήσει!

Εάν έχετε ήδη ένα επερχόμενο ταξίδι αργότερα φέτος, ελέγξτε τα ξενοδοχεία και τα αξιοθέατα στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να κλείσετε τίποτα ακόμα ή να κάνετε αγορές, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνα και την οικοδόμηση του δρομολογίου σας.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να επιλέξετε να παραλείψετε τον προγραμματισμό και την πτέρυγα. Αλλά αν θα υποβάλετε αίτηση για θεώρηση, θα ταξιδέψετε με παιδιά και ηλικιωμένους, ή απλά δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να κάνετε λάθη, κάποια προετοιμασία είναι ακόμα απαραίτητη. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού δεν είναι εύκολη εργασία. Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια, ειδικά αν πρόκειται για οικογενειακό ταξίδι και είστε υπεύθυνος. Αλλά επειδή έχετε χρόνο τώρα, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε σε αυτό, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό όταν η ημερομηνία ταξιδιού έρχεται χτυπώντας.

Εάν δεν έχετε επιλέξει πού να πάτε στη συνέχεια ή δεν έχετε ακόμη σχέδια, τώρα είναι μια μεγάλη στιγμή για να περιβάλλετε τον εαυτό σας με έμπνευση. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε γιατί υπάρχουν πολλά online! Πάντα απολαμβάνω την προβολή ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ και των ταξιδιών VLOGs επειδή με εμπνέουν να ταξιδεύω.

Τεκμηριώστε το ιστορικό ταξιδιού σας.

Κρατάτε ένα τακτοποιημένο ρεκόρ των ταξιδιών σας;

Ένα από τα πράγματα που έχει κάνει τη ζωή μου πολύ απλούστερη όταν υποβάλω αίτηση για θεώρηση είναι αυτό το μικρό αρχείο Excel, όπου απαριθμούν όλα τα ταξίδια μου, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών, του σκοπού της επίσκεψης και των συγκεκριμένων ημερομηνιών ταξιδιού.

Εάν είστε συχνός ταξιδιώτης, κάνοντας αυτό μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Αλλά είναι πολύ βολικό μακροπρόθεσμα.

Θυμηθείτε, όταν υποβάλλετε αίτηση για θεώρηση, η φόρμα αίτησης συνήθως ζητά τις λεπτομέρειες των προηγούμενων ταξιδιών σας. Για παράδειγμα, η μορφή της κορεατικής θεώρησης έχει αυτές τις ερωτήσεις:

Έχετε ταξιδέψει στην Κορέα τα τελευταία 5 χρόνια;

Έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό (χώρες διαφορετικές από την Κορέα) τα τελευταία 5 χρόνια;

Πριν φτιάξω αυτό το αρχείο, χρησιμοποίησα για να αναζητήσω τα εισερχόμενα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου για δρομολόγια πτήσης μόνο για να δω τις ημερομηνίες ταξιδιού και να οργανώσω χρονολογικά τα προηγούμενα ταξίδια μου. Αλλά επειδή είχα αυτό, ήταν πολύ πιο εύκολο. Θα ήθελα απλώς να αντιγράψω-επικαλύψτε από αυτό το αρχείο. Σε ορισμένες περιπτώσεις (π.χ. αυστραλιανή θεώρηση, καναδική βίζα), θα υποβάλω απλώς μια έκδοση PDF αυτού του αρχείου.

Εάν έχετε αυτό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ενημερώσετε κάθε φορά που έχετε ένα νέο ταξίδι.

Εκτός από όλα αυτά, απλά αισθάνεται καλά βλέποντας όλα τα μέρη που έχετε πάει σε μία μόνο σελίδα.

Οργανώστε τις ταξιδιωτικές σας φωτογραφίες.

Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει εντελώς!

Η οργάνωση των ταξιδιωτικών φωτογραφιών μπορεί να διαρκέσει ώρες ειδικά εάν έχετε ένα μακρύ ιστορικό ταξιδιού. Τώρα που έχετε άφθονο ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λύσετε τις φωτογραφίες σας.

Αρχίζω συνήθως δημιουργώντας μια ιεραρχία φακέλων – χώρα στον προορισμό στην έλξη. Μετά την οργάνωσή τους και τη διασφάλιση ότι όλα είναι στο καλύτερο άλμπουμ, ήρθε η ώρα να καθαρίσετε. Συχνά όταν ταξιδεύω, παίρνω πολλαπλά πλάνα του ίδιου θέματος/στιγμής από την ίδια γωνία. Για να ελευθερώσω εντελώς κάποιο χώρο, διαγράφω αυτά τα αντίγραφα. Εάν έχω πολύ περισσότερο χρόνο, επεξεργάζομαι μερικές φωτογραφίες εφαρμόζοντας φίλτρα.

Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κοιτάξετε πίσω τα προηγούμενα ταξίδια σας. Θα εκπλαγείτε πόσο καλά αισθάνεται να θυμάστε και να ανακαλύψετε ξανά στιγμές που έχουν ήδη γλιστρήσει τη μνήμη σας.

Εργαστείτε από το σπίτι για να χρηματοδοτήσετε το επόμενο ταξίδι σας!

Το ταξίδι είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να εργαστείτε σκληρά. Παρέχει μια αξέχαστη διαφυγή που παραμένει μαζί σας πολύ μετά το ταξίδι.

Μπορεί να είστε σε θέση να κερδίσετε ακόμη και στην άνεση του σπιτιού σας. Το ξέρω αυτό γιατί έχω βασιστεί στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα! Αλλά είναι επίσης πιθανό για τους υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης! Πίσω όταν έκανα τα 9 έως 5, πήρα άλλες online δουλειές για να κερδίσω επιπλέον, τα οποία θα χρησιμοποιούσα για να χρηματοδοτήσω τα ταξίδια μου. Αποδέχτηκα συναυλίες συμβούλων και έργα γραφής.

Εάν έχετε μια δεξιότητα που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι, προσπαθήστε να κερδίσετε από αυτό. Μπορεί να γράφει, να επεξεργάζεται, να μεταφράζει, να σχεδιάζει, να έχει φωτογραφία. Ή αν έχετε πολλές φωτογραφίες από τα ταξίδια σας, μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό φωτογραφιών και να τις πουλήσετε!

Αναπαράγετε πιάτα από τα ταξίδια σας.

Δεν ξέρω για σας, αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που πάντα ανυπομονώ για οποιοδήποτε προορισμό είναι το φαγητό. Είναι επίσης κάτι που παραμένει στο μυαλό μου μετά το τέλος του ταξιδιού.

Όταν μου λείπει ένα μέρος, προσπαθώ να αναδημιουργήσω τα πιο θαυμάσια πιάτα που κοσμούσαν τον ουρανίσκο μου σε αυτόν τον προορισμό.Είναι εύκολο να βρείτε συνταγές online. Μπορείτε ακόμη να βρείτε βήμα προς βήμα οδηγούς βίντεο στο YouTube. Είναι πάντα μια πρόκληση που προσπαθεί να βρείτε μερικά από τα συστατικά, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε να τα αντικαταστήσετε με τοπικές εναλλακτικές λύσεις. Δεν είναι το ίδιο, αλλά είναι αρκετά καλό για μένα να ξαναζήσω τα ταξίδια μου στο εξωτερικό.

Εάν αισθάνεστε ότι δεν έχετε την ικανότητα για αυτό, υπάρχει πάντα να πάρετε φαγητό και φαγητό panda! Μπορείτε απλώς να παραδώσετε το αγαπημένο σας πιάτο στο κατώφλι σας!

2020 • 3 • 18

Περισσότερες προτάσεις στο YouTube °

Σχετικές αναρτήσεις:

5 Προτάσεις για τη διαφύλαξη του δέρματός σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού

7 αντικείμενα Οι ταξιδιώτες συχνά ξεχνούν να συσκευάσουν

8 Συμβουλές Insider: Πώς να κάνετε κράτηση πτήσεων PISO FARE με επιτυχία

Χρειάζεται να φέρετε την κάρτα πιστωτικής αναφοράς που χρησιμοποιήσατε στο check-in του αεροδρομίου;

Είναι το Traveloka Legit; Ναί! Και εδώ είναι 6 λόγοι για τους οποίους το χρησιμοποιούμε

AirAsia Promotion & Piso Fare: Πώς να κάνετε κράτηση επιτυχώς

Cebu Pacific Promotion & Piso Fare: Πώς να κάνετε κράτηση επιτυχώς

Πώς να κλείσετε τις καλύτερες προσφορές απόδραση με το Deal Grocer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ξέρετε πραγματικά τι σημαίνει χαλάρωση; Day spa γλυκάνισο στο Spicers Tamarind RetreatΞέρετε πραγματικά τι σημαίνει χαλάρωση; Day spa γλυκάνισο στο Spicers Tamarind Retreat

μέσα στο ακρόαση των Cascades των Gardners πέφτει έξω από την πόλη της ενδοχώρας του Maleny, η ημέρα spa day day day spa φέρνει ένα άλλο επίπεδο ηρεμίας σε αυτό