Πώς εξοικονομήσαμε 24.000 δολάρια σε διαμονή

Υπάρχει μια νέα μέθοδος εξοικονόμησης χρημάτων για το κόστος διαμονής, ενώ ζούμε σαν περιφερειακό σε ενδιαφέρουσες χώρες σε όλο τον κόσμο! Ονομάζεται “House Sitting”, καθώς και η συμμετοχή σε αυτή την αυξανόμενη τάση ήταν το καλύτερο πράγμα που κάναμε επειδή ξεκινήσαμε αυτό το blog του ταξιδιού. Αυτή τη στιγμή είμαστε κατοικίδιο ζώο στη Γρενάδα, ένα ιδανικό νησί της Καραϊβικής στις Δυτικές Ινδίες. Φροντίζουμε για ένα αξιαγάπητο σκύλο που ονομάζεται εφεδρικό, καθώς και εμείς σε ένα υπέροχο εξοχικό σπίτι μόλις βήματα από την παραλία. Έχουμε δύο αυτοκίνητα στη διάθεσή μας καθώς και ένα ολόκληρο νησί για να εξερευνήσετε.

Τα βραχυπρόθεσμα αυτοκίνητα και το φορτηγό μας στη Γρενάδα
Η τυπική δαπάνη διαμονής στη Γρενάδα είναι περίπου $ 150 / νύχτα, καθώς και να φτάσουμε στο διαδίκτυο εδώ για 6 μήνες. Αυτό προσθέτει όσο και ένα εκπληκτικό $ 24.000! Φυσικά, συνήθως δεν θα μείνουμε σε μια τοποθεσία που κοστίζει US $ 150 / νύχτα, ωστόσο ακόμη και με το τυπικό μας ποσοστό διαστήματος περίπου $ 50 / νύχτα, εξακολουθούμε να εξοικονομούμε $ 8.000 σε 6 μήνες.

Επιπλέον, μπορούμε να απολαύσουμε την επιχείρηση ενός γούνιου καλού φίλου, καθώς και να βιώσουμε ότι ζούμε σαν περιφερειακό αντί να περνάμε μόνο. Τα χρήματα που εξοικονομούνται στο κόστος διαμονής τους επόμενους μήνες θα πάνε προς τα μελλοντικά ταξίδια μας … ακούγεται εξαιρετικό για εμάς!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ιδιοκτήτες μισθώνουν το εξοχικό σπίτι που μένουμε τώρα για $ 235 / νύχτα στην υψηλή περίοδο.

Μπορούμε να φροντίσουμε αυτό το κομμάτι;
Ακούγεται επίσης πολύ καλό για να είναι αληθινό, έτσι; Δεν είναι!

Εμείς συμμετείχαμε σε ένα site που ονομάζεται Trusted Home Sitters καθώς και είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι που κάναμε. Υπάρχουν στην πραγματικότητα αμέτρητα υπέροχα σπίτια, καθώς και αγαπημένα ζώα σε όλο τον κόσμο που περιμένουν τον ιδανικό sitter. Παίρνουμε παρέχει πρακτικά εβδομαδιαία, καθώς μας ζητήθηκε να μείνουμε σε ό, τι από τους αμπελώνες στη Γαλλία έως τα οικολογικά λαϊκά στην Αυστραλία!

Πώς ξεκινάτε;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι η ένδειξη για αξιόπιστους οικιακούς sitters, το #1 πολλά εξέχοντα ιστότοπο για τους sitters καθώς και τους ιδιοκτήτες σπιτιών. Πληρώνετε μια ετήσια χρέωση ύψους 119 δολαρίων, ή 9,92 δολάρια / μήνα, παράγετε το προφίλ σας καθώς και αυτό είναι. Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να αποδεχτείτε την εργασία παρέχει από όλο τον κόσμο. Εάν δεν θέλετε να περιμένετε για τους ιδιοκτήτες σπιτιών να έρθουν σε επαφή μαζί σας, μπορείτε να περιηγηθείτε με πολλές καταχωρίσεις καθώς και να υποβάλετε αίτηση για καθιστή δουλειά που σας ενδιαφέρει.

Πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε;

Οι δυνατότητες είναι στην πραγματικότητα απεριόριστες στο TrustedHousesitters.com. Μπορείτε να πάτε από το ένα να καθίσετε στο επόμενο καθώς και να μην πληρώσετε ποτέ για διαμονή. Του προγράμματος που θα έπρεπε να έχετε ένα αρκετά μεγάλο προφίλ για να γίνει σταθερά αποδεκτό από τους ιδιοκτήτες σπιτιού, ωστόσο είναι δυνατό. Ο ιστότοπος έχει ήδη εξοικονομήσει ταξιδιώτες εκατομμύρια δολάρια σε έξοδα διαμονής, καθώς έχει εξοικονομήσει κατοικίδιο ζώο καθώς και ιδιοκτήτες σπιτιών εκατομμυρίων σε ρείθρα, καθώς και τέλη διαχείρισης ακινήτων! Είναι πραγματικά ένα win-win για όλους.

Τι περιμένεις?

Αυτό είναι το κατάλληλο καθήκον για κάποιον που εργάζεται εξ αποστάσεως, είναι συνταξιούχος, είναι σε ένα διάστημα, έχει χρόνο απόδρασης, είναι στο Sabbatical, ή είναι άνεργος! Εάν θέλετε να μείνετε κάπου εξωτικά καθώς και εμπειρία που ζει σαν περιφερειακό σε μια νέα πόλη / χώρα, θα έπρεπε σίγουρα να σκεφτείτε το σπίτι / κατοικίδιο ζώο. Μπορείτε να ανακαλύψετε ότι κάθεται από το Σαββατοκύριακο, προς τα πάνω έως ένα χρόνο σε διάρκεια.

Μέχρι σήμερα, έχουμε το σπίτι / κατοικίδιο ζώο που κάθισε στα Μπαρμπάντος, τη Γρενάδα καθώς και την Κόστα Ρίκα. Επιπλέον, μας παρέχονται καθήκοντα στην Ισπανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά καθώς και το Μεξικό!

Αυτή είναι μια πραγματική συναυλία στο σπίτι σε ένα κάστρο στα νότια της Ισπανίας

Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει σε αυτό το καταπληκτικό δίκτυο, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την κατάσταση σύνδεσης. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού θέλουν νεαρά ζευγάρια ή μεμονωμένα αρσενικά, ενώ άλλοι σκέφτονται για συνταξιούχους ή μεμονωμένα θηλυκά. Βασικά, το μόνο που ψάχνουν είναι κάποιος να αντιμετωπίσει το σπίτι τους καθώς και το κατοικίδιο ζώο σαν να ήταν δικό τους. Εάν είστε προσεκτικοί, υπεύθυνοι, ειλικρινείς και αξιόπιστοι, δεν θα έχετε προβλήματα.

Για λιγότερο από $ 10.00 / μήνα, μπορείτε να κάνετε online σε έναν υπέροχο παράδεισο όπως η παραπάνω φωτογραφία. Τι περιμένεις? Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε τώρα!
Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε αυτά τα άρθρα:

House Sitting: Ακριβώς πώς να ανακαλύψετε το βραχυπρόθεσμο σπίτι των ονείρων σας

House Sitting: Συχνά έθεσε ερωτήσεις

Αρέσει? Κάντε το! ;

Αποποίηση ευθυνών: Οι κατσίκες στο δρόμο είναι συνεργάτης του Αμαζονίου, καθώς και μια θυγατρική για μερικούς άλλους λιανοπωλητές. Αυτό υποδηλώνει ότι κάνουμε προμήθειες εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο στο ιστολόγιό μας καθώς και την αγορά από αυτούς τους λιανοπωλητές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Εξοικονόμηση πράσινου σε οικολογικό κόλπο, WisconsinΕξοικονόμηση πράσινου σε οικολογικό κόλπο, Wisconsin

Ταξιδεύοντας σε ένα σχέδιο προϋπολογισμού δεν είναι εύκολο, ειδικά με μια οικογένεια. Περίπου μισή ημέρα με το αυτοκίνητο από τη Μινεάπολη, καθώς και από την Ινδιανάπολη, ο φιλικός προς το

Πώς να φτιάξετε αυτό το ποτό με μικτό ποτό από μια παλιά συνταγή οικιακής χρήσηςΠώς να φτιάξετε αυτό το ποτό με μικτό ποτό από μια παλιά συνταγή οικιακής χρήσης

γλυκό, αιχμηρό, πικάντικο και καπνιστό, αυτό το παλιό ποτό από ένα παλιό σπίτι ταιριάζει τέλεια με το νέο μικτό μικτό τυρφισμένο ουίσκι του Pure Scot. Όπως και αν δεν είστε