Ένα Σαββατοκύριακο στο Bohol: Δείγμα ταξιδιωτικού σχεδίου καθώς και σχέδιο προϋπολογισμού

Bohol είναι μια από τις καλύτερες τοποθεσίες που έχω επισκεφθεί. Η επαρχία έχει τόσα πολλά, τόσο πολύ να προσφέρει. Μείναμε εκεί για 4 ημέρες, καθώς και υπήρχαν ακόμα πολλές τοποθεσίες που χάσαμε. Το ενεργειακό μας επίπεδο δεν είναι πραγματικά ανάλογο με την έκκληση αυτής της επαρχίας του νησιού. Το Touring Bohol είναι πραγματικά εξαντλητικό, ωστόσο κάθε θερμίδα που κάψαμε, καθώς και ο δεύτερος που ξοδεύεται αξίζει τον κόπο.

Σκοπεύετε να πάτε και στο Bohol, εδώ είναι η περίληψη του ταξιδιού μας, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων. Δεν δηλώνω ότι πρέπει να κάνετε ακριβώς όπως ακριβώς το πώς το κάναμε, ωστόσο, ελπίζω ότι αυτό θα σας οδηγήσει στο ταξίδι σας. Κάντε κλικ στα προϊόντα για μια πολύ πιο εμπεριστατωμένη καταγραφή της εμπειρίας μας σε κάθε στάση της περιοδείας μας.

Ήμασταν μια ομάδα 8, καθώς και ήταν φανταστική, δεδομένου ότι αυτό έδειξε ότι θα υπήρχαν 8 από εμάς να διαιρέσουμε τα έξοδα. Η ομάδα μας επιλέχθηκε για να επωφεληθεί από ένα πακέτο εκδρομής προϋπολογισμού από το Bagobo Beach Resort. Δημιουργήσαμε ένα ταξίδι 3 νύχτας 4 ημερών, καθώς και εδώ είναι αυτό που συνέβη.

Τι καλύπτεται σε αυτόν τον οδηγό;

Αεροπορικό εισιτήριο
Ημέρα 1 – περιοδεία στην ύπαιθρο
Ημέρα 2 – Hopping Island
Ημέρα 3 – κλοτσιές στο νησί Panglao
Ημέρα 4 – Πτώση πίσω στη Μανίλα
Εξοδα
Περισσότερες ιδέες για το YouTube ⬇️⬇ΡΙENTHINE DESSICES:

Αεροπορικό εισιτήριο

Ήμασταν σε θέση να επωφεληθούν από ένα promo του Cebu Pacific Air. Τα έξοδα εισιτηρίων μας γύρω από το P1500 το καθένα, το γύρο. Αυτό περιλαμβάνει όλους τους φόρους καθώς και προσαύξηση καυσίμων.

Ημέρα 1 – περιοδεία στην ύπαιθρο

Δεδομένου ότι θα έρθουμε από το τερματικό πτήσης, καθώς και το θέρετρο μας ήταν στο Panglao, συμφωνήσαμε να ξεκινήσουμε μόλις την εκδρομή αμέσως μετά την προσγείωση. Η πρώτη μέρα πέρασε περιοδεία στην ύπαιθρο του Bohol.

Μια γρήγορη στάση στο site sandugo

Μέχρι και προσωπικά με το Prony the Python

Η συνάντηση Tarsier

Μεσημεριανό γεύμα στην κρουαζιέρα Loboc River

Bilar Man-Made Forest

Οι λόφοι σοκολάτας

Tigbao Hanging Bridge

Απλά πεταλούδες κέντρο συντήρησης

Εκκλησία Baclayon

Πρέπει να σας ειδοποιήσω. Αν και οι παραπάνω τοποθεσίες είναι όμορφες, πανέμορφα μέρη, μπορεί να πάρει πραγματικά κουραστικό. Θα είστε στο δρόμο όλη την ημέρα, οδηγώντας από το τερματικό πτήσης στο Tagbilaran στο Baclayon στο Loboc σε Bilar σε Carmen καθώς και πίσω. Πρέπει επίσης να είστε σε θέση να αναφέρετε την άφιξή σας στο LOBOC εάν έχετε ήδη μια ρουτίνα με οποιοδήποτε είδος από τα κυμαινόμενα εστιατόρια εκεί.

Και αν η ημέρα 2 σας περιλαμβάνει το νησί Hopping (Balicasag Island, Virgin Island), θα ήταν καλύτερο να μειωθεί από την αγορά του Tagbilaran το βράδυ πριν για να πάρει εξαρτήματα για το μεσημεριανό γεύμα της επόμενης ημέρας. Το κόστος των τροφίμων στο νησί Balicasag δεν είναι φιλικό προς την τσέπη, ωστόσο οι άνθρωποι εκεί αποδέχονται “paluto” σε σταθερή τιμή. Ορκίζομαι, αυτό θα κάνει μεγάλη διαφορά.

Ημέρα 2 – Hopping Island

Ελέγξαμε το νησί Balicasag καθώς και το Virgin Island τη δεύτερη μέρα. Παρακολούθηση δελφινιών, κολύμβηση, κολύμβηση με αναπνευστήρα, κολύμβηση ηλίου. Μην παραλείψετε να θυμηθείτε να φέρετε γυαλιά καθώς και παπούτσια aqua!

Το δελφίνι απολαμβάνει καθώς και με αναπνευστήρα στο Balicasag

Παρθένα νησί

Τα δελφίνια μπορεί να είναι λίγο μακριά από το σκάφος σας, οπότε αν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες από αυτά, πάρτε ένα μεγάλο φακό. Είναι επίσης υπέροχο να τους πάρετε στο βίντεο! Εάν έχετε υποβρύχιο κάμερα, ίσως θελήσετε να τα φέρετε επίσης. Η θαλάσσια ζωή στο νησί Balicasag είναι πέρα ​​από πολύχρωμο!

Ημέρα 3 – κλοτσιές στο νησί Panglao

Επιλέξαμε να μείνουμε απλά στο θέρετρο μας στο νησί Panglao την τρίτη μέρα, αφού απλά θέλαμε να ξεκουραστούμε, να κλωτσήσουμε, καθώς και να απολαύσουμε την εξαιρετικά λεπτή άμμο καθώς και το σαφές, ρηχό νερό.

Χαλαρός στο νησί Panglao

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε κάτι άλλο όπως η άντληση αδρεναλίνης στο Danao Experience Park ή να απολαύσετε το φαγητό, να δείτε καθώς και οι μέλισσες του αγροκτήματος Bohol Bee.

Ημέρα 4 – Πτώση πίσω στη Μανίλα

Περάσαμε την τελευταία μας μέρα στο Bohol, παίρνοντας το Pasalubong καθώς και τα αναμνηστικά, ωστόσο έπρεπε να το κάνουμε γρήγορα, η πτήση μας πίσω στη Μανίλα ήταν το πρωί.

Εξοδα

Εδώ είναι ό, τι περάσαμε σε όλο το ταξίδι! Σημειώστε ότι είχαμε το Bagobo Beach Resort που εγκατέστησε την εκδρομή στην ύπαιθρο καθώς και την εκδρομή νησιού για εμάς.

P1500 – Εισιτήρια Roundtrip στο Tagbilaran μέσω του Cebu Pacific Air

P220 – Τέλη Terminal

P3200/άτομο-καταλύματα καθώς και εκδρομές (δηλαδή, 4 ημερών καταλύματα 3 διανυκτερεύσεων, περιήγηση στην ύπαιθρο, νησιωτική περιοδεία, 3 πρωινά, 3 δείπνα, ενοικίαση βαν, ενοικίαση σκαφών, ποτό καλωσορίσματος, δωρεάν Wi-Fi, δωρεάν αξιοποίηση videoke)

P450 – Loboc Lunch

P400 – entrance fees, donations as well as hut rentals

P1000 – Food as well as booze

P500 – Pasalubong

That’s a overall of Php 7,270 per person. For a 4-day 3-night trip, I believe it’s quite cool!

More ideas on YouTube ⬇️⬇️⬇️

Σχετικές αναρτήσεις:

SANDUGO SHRINE: Blood Compact Monument in Tagbilaran City, Bohol

Review: Bagobo beach resort in Panglao Island, Bohol

Philippine Tarsier Conservation area in Loboc, Bohol

Baclayon Church, Bohol: before the Quake

5 sensational beaches in PANGLAO ISLAND, BOHOL

Pandanon Island: A piece of Bohol, A trip from Cebu

BOHOL: budget plan travel guide

New typical BOHOL travel demands & Policies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Τα 12 καλύτερα πράγματα που έφαγα το 2012Τα 12 καλύτερα πράγματα που έφαγα το 2012

περιπετειώδη η Kate αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, θα κερδίσω μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ευχαριστώ! Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο