Χρειάζεται να φέρετε την κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών που χρησιμοποιήσατε για το αεροδρόμιο check-in;

Έτσι κράτησες τις πτήσεις σας χρησιμοποιώντας την κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών ενός φίλου ή του μέλους της οικογένειάς σας και τώρα αναρωτιέστε τι να κάνετε κατά το check in. Χρειάζεστε την πραγματική κάρτα; Θα γίνει ένα φωτοαντίγραφο; Χρειάζεστε ένα αντίγραφο του αναγνωριστικού του ιδιοκτήτη αυτής της κάρτας;

Είναι μια από τις πιο συγκεχυμένες πολιτικές αεροπορικής εταιρείας. Είναι ασαφές επειδή κάθε αεροπορική εταιρεία έχει τις δικές της πολιτικές σχετικά με αυτό και αυτές οι πολιτικές συνεχίζουν να αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.

Ας θέσουμε λοιπόν το ρεκόρ ευθεία. Έχουμε φτάσει σε διαφορετικές τοπικές αεροπορικές εταιρείες και μερικές άλλες και τους ρώτησε αυτό:

Εάν κλείσω μια πτήση χρησιμοποιώντας μια κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών που ανήκει σε κάποιον που δεν με ενώνουν την πτήση, ποια είναι η πολιτική σας κατά τον έλεγχο; Χρειάζεται να φέρει ένα αντίγραφο αυτής της κάρτας πιστωτικών βαθμολογιών;

Και εδώ είναι οι απαντήσεις τους (από το 2017).

Τι καλύπτεται σε αυτόν τον οδηγό;

Η πολιτική της Cebu Pacific Air Credit Posites
Philippine Airlines Credit Bours Πολιτική κάρτας
AIRASIA Φιλιππίνες Πιστωτική Πολιτική Κάρτας
Σιγκαπούρη Αερογραμμές Πιστωτική Πολιτική Κάρτας
Η πολιτική των καρτών της EVA Air Credit
Η πολιτική της κάρτας πίστωσης Jetstar
Περισσότερες ιδέες για το YouTube ⬇️⬇️⬇️Related Posts:

Η πολιτική της Cebu Pacific Air Credit Posites

Σύντομη απάντηση: Όχι συνήθως.

Μεγάλη απάντηση: αυτό είναι που πρέπει να πει ο Ειρηνικός Cebu στο θέμα. “Συνήθως, δεν έχει σημασία ποιος και πώς πληρώθηκε η κράτηση / πτήση. Αυτό που είναι ζωτικής σημασίας είναι ότι το όνομα στο ηλεκτρονικό εισιτήριο ταιριάζει με εκείνο των επιβατών και ότι το τελευταίο έχει αναγνωριστικό για να το επιβεβαιώσει. ”

Έτσι, ένα αντίγραφο της κάρτας πιστωτικών βαθμολογιών δεν απαιτείται κανονικά. Η φράση λέξεων-κλειδιών είναι συνήθως.

Το Cebu Pacific Air προσθέτει αυτό: “Ως μέρος των μέτρων ασφαλείας, ενδέχεται να γίνουν τυχαίοι έλεγχοι, ώστε να ενθαρρύνουμε ότι στην άκρη από το αναγνωριστικό του επιβάτη, έχουν αντίγραφο της κάρτας πιστωτικών επιστημών που χρησιμοποιούνται για τη συναλλαγή.”

Και μια τελευταία άκρη από τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της χώρας: «Ενθαρρύνουμε έντονα ότι σε περιπτώσεις όπου ένα άλλο πρόσωπο πληρώνει για την κράτηση – ειδικά αν πρόκειται για ταξιδιωτικό πρακτορείο ή ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο και ένα γραφείο – να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας για τον επιβάτη είναι για να βεβαιωθείτε ότι οι πραγματικοί επιβάτες μπορούν να επιτευχθούν σε περίπτωση διακοπής ή αλλαγών. Εάν η κράτηση έγινε μέσω τρίτου και καταβλήθηκε μέσω άλλης κάρτας πιστωτικών επιστημών, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας στο πλαίσιο της ακυρώσεων ή των επιστροφών ή των ακυρώσεων συναλλαγών. ”

Philippine Airlines Credit Bours Πολιτική κάρτας

Σύντομη απάντηση: Όχι. Οχι συχνά.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το PAL, έγραψαν: “Η απαίτηση για την απαίτηση παρουσίασης καρτών πιστωτικών επιστημών δεν ισχύει πλέον για όλους τους πελάτες.”

Ο φορέας σημαίας της χώρας πρόσθεσε επίσης ότι εάν ο κάτοχος της κάρτας έθεσε ανησυχία σχετικά με μια συγκεκριμένη συναλλαγή ή εάν η συναλλαγή είναι εξαιρετικά ύποπτη, ενδέχεται να απαιτούν την παρουσίαση καρτών πιστωτικών επιστημών για επιπλέον επικύρωση. “Στέλνουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον συγκεκριμένο πελάτη χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στο PNR πρέπει να υπάρχει ανάγκη να το κάνετε.”

Αυτό αποκαλύπτεται επίσης κατάλληλα στην ιστοσελίδα του Pal:

“Οι αεροπορικές εταιρείες της Φιλιππίνας μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κάτοχο της κάρτας ή τον επιβάτη μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχονται για την επιπλέον επικύρωση της κράτησης ή να απαιτούν την παρουσίαση της κάρτας πιστωτικών επιστημών που χρησιμοποιούνται για πληρωμή.

“Με την επιφύλαξη της ποινικής δίωξης βάσει του νόμου περί Δημοκρατίας αριθ. 8484, ο φίλος μπορεί να ακυρώσει μια επιβεβαιωμένη κράτηση ή να μπορεί να αφαιρέσει από οποιαδήποτε πτήση οποιουδήποτε επιβάτη εάν ο φίλος έχει λόγο να πιστεύει ότι ένα εισιτήριο έχει αγοράσει χρησιμοποιώντας μια δόλια κάρτα πιστωτικών επιστημών”.

AIRASIA Φιλιππίνες Πιστωτική Πολιτική Κάρτας

Σύντομη απάντηση: Όχι.

Σύμφωνα με την AirAsia, “Οι επιβάτες δεν χρειάζεται να παρουσιάσουν ένα αντίγραφο κάρτας επιστημονικών βαθμολογιών κατά το check-in, εφόσον έχουν το έγκυρο id ίδιου με το κράτησης ονόματος.”

Αλλά είναι ζωτικής σημασίας να θυμόμαστε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, το προσωπικό του check-in θα χρειαζόταν δύο (2) έγκυρα αναγνωριστικά για να επαληθεύσει την ταυτότητα του επιβάτη.

Σιγκαπούρη Αερογραμμές Πιστωτική Πολιτική Κάρτας

Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, η πολιτική τους για την κάρτα πιστωτικών επιστημών “τρίτων” που δεν είναι με το ταξιδιωτικό πάρτι είναι αυτό: “Ο κάτοχος της κάρτας πρέπει να έρθει σε οποιοδήποτε τετραγωνικό γραφείο (ή στο αεροδρόμιο) για την επαλήθευση κάρτας επιστροφής χρημάτων”.

Οι αεροπορικές εταιρείες της Σιγκαπούρης αντιμετωπίζουν αυτό στη σελίδα των Συχνών Σχόλίων τους. Διαβάζει:

Έχω κλείσει μια πτήση για έναν άλλο επιβάτη χρησιμοποιώντας την κάρτα μου πιστωτικών βαθμολογιών. Τι συμβαίνει αν σας ζητηθεί να επαληθεύσω την κάρτα μου πιστωτικών βαθμολογιών, αλλά δεν μπορώ να υπάρξει για το check-in του επιβάτη;
Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να επαληθεύσετε τις πιστωτικές σας βαθμολογίες ή χρεωστική κάρτα στην τοπική υπηρεσία αεροπορικών εταιρειών της Σιγκαπούρης ή στο αεροδρόμιο check-in counter πριν από την αναχώρηση. Διαφορετικά, ο επιβάτης μπορεί να απορριφθεί το ταξίδι.

Αλλά τι εάν, για οποιονδήποτε λόγο, ο κάτοχος της κάρτας δεν μπορεί να έρθει στο τετραγωνικό γραφείο; Σύμφωνα με το ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, “πρέπει να συμπληρώσουν μια έντυπη επιστολή αποζημίωσης και να υποβάλουν σε τετραγωνικά γραφεία πριν από την αναχώρηση μαζί με ένα αντίγραφο μιας έγκυρης κάρτας αναγνωριστικών και πιστωτικών επιστημών. Όλα τα κενά πρέπει να συμπληρωθούν με τη μορφή που δίνεται. ” Η φόρμα μπορεί να ανακτηθεί από οποιαδήποτε υπηρεσία αεροπορικών εταιρειών της Σιγκαπούρης.

ΕκφράζωΜια πολιτική κάρτας βαθμολογίας αέρα

Ο Eva Air συζητείται λεπτομερώς αυτό το σενάριο στην ιστοσελίδα τους. Σύμφωνα με αυτούς, “Εάν χρησιμοποιήσατε μια κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών για να αγοράσετε ένα εισιτήριο online για έναν άλλο επιβάτη και δεν θα ταξιδέψετε με αυτόν τον επιβάτη, τότε θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης καρτών πιστωτικών επιστημών. Εάν δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της διαδικασίας επαλήθευσης, τότε ίσως χρειαστεί να πάρετε ένα άλλο εισιτήριο. ”

Παρακάτω είναι η διαδικασία της κάρτας πιστωτικών βαθμολογιών από το 2017. Έχετε δύο επιλογές:

Επιλογή Α. Ο κάτοχος της κάρτας πρέπει να παρουσιάσει την κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών που χρησιμοποιούνται σε ένα γραφείο EVA Air City τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση πτήσης και στη συνέχεια υπογράψτε μια αποζημίωση φόρμας πληρωμής στο γραφείο.

Επιλογή Β. Ο κάτοχος της κάρτας πρέπει να παρουσιάσει την κάρτα βαθμολογίας πίστωσης στο Check-in Check-in EVA στο αεροδρόμιο τουλάχιστον μία ώρα πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση και υπογράψει αποζημίωση φόρμας πληρωμής. (Σημείωση: Λόγω της προθεσμίας και επειδή το check-in μπορεί να αντιμετωπιστεί από μια συμβατική εταιρεία που δεν είναι εξοικειωμένη με τις διαδικασίες μας, προτείνουμε να επικοινωνήσετε με ένα γραφείο EVA Air City στην ανάπτυξη για να βεβαιωθείτε ότι κάποιος είναι διαθέσιμος για να σας βοηθήσει.)

Παρακάτω είναι οι απαιτήσεις που ο κάτοχος της κάρτας πρέπει να παρουσιάσει για να ολοκληρώσει την αποζημίωση φόρμας πληρωμής:

2 έγκυρα κυβερνητικά αναγνωριστικά. Το διαβατήριο γίνεται αποδεκτό. Έτσι, υπάρχουν και άλλα νομικά αποδεκτά αναγνωριστικά φωτογραφίας (όπως η άδεια οδήγησης) που φέρει το ίδιο όνομα με την κάρτα βαθμολογίας πίστωσης.

Μια εκτύπωση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης που σας αποστέλλεται όταν αγοράσατε το εισιτήριό σας online

Μόλις ο κάτοχος της κάρτας ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία, ο επιβάτης δεν χρειάζεται πλέον να φέρει την κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών στο αεροδρόμιο κατά τον έλεγχο.

Η πολιτική της κάρτας πίστωσης Jetstar

“Για επιλεγμένες διαδρομές”, η πολιτική του Jetstar είναι ότι η κάρτα πρέπει να επαληθευτεί κατά το check-in, έτσι ναι, ίσως χρειαστεί να παρουσιάσετε την πραγματική κάρτα που χρησιμοποιείται.

Σύμφωνα με τη σελίδα βοήθειας της ιστοσελίδας τους, “σε επιλεγμένες διαδρομές, αποτελεί προϋπόθεση πώλησης, check-in και επιβίβαση στην οποία η κάρτα αρχικής και φυσικής πίστωσης, χρέωσης ή χρέωσης που χρησιμοποιείται για την αγορά του εισιτηρίου πρέπει να παρουσιαστεί από την κάρτα Ιδιοκτήτης για επαλήθευση στο αεροδρόμιο. Όπου ταξιδεύετε σε αυτές τις επιλεγμένες διαδρομές, θα ενημερωθείτε για την ανάγκη επαλήθευσης κατά τη διάρκεια της ροής κράτησης. Πριν από το check-in, ο κάτοχος της κάρτας πρέπει να λάβει την κάρτα που χρησιμοποιείται για την αγορά των εισιτηρίων μαζί με την κυβέρνησή τους που εκδίδεται ταυτοποίηση (όπως διαβατήριο, κάρτα ταυτότητας ή άδεια οδήγησης) στον μετρητή check-in Jetstar. Η απαίτηση αυτή ισχύει ανεξάρτητα από το αν ο κάτοχος της κάρτας είναι ή δεν αποτελεί μέρος του ταξιδιωτικού μέρους. Εάν η κάρτα δεν έχει επαληθευτεί, όπως απαιτείται, οι επιβάτες των οποίων τα εισιτήρια αγοράστηκαν με αυτή την κάρτα μπορεί να αρνηθεί το check-in και την επιβίβαση στη σωστή διακριτική ευχέρεια του JETSTAR. Απαιτείται μία επαλήθευση για κάθε ταξίδι επιστροφής. ”

Προσπαθούμε ακόμα να πάρουμε τη λίστα με αυτές τις επιλεγμένες διαδρομές. Αλλά για τη Μανίλα-Σιγκαπούρη, η επαφή μας επιβεβαίωσε ότι “η κάρτα θα πρέπει να επαληθευτεί στον μετρητή check-in ή στο γραφείο Miascor στο αεροδρόμιο”.

Ενημέρωση: Σύμφωνα με έναν από τους αναγνώστες μας, ο Shammi, ο οποίος πρόσφατα είχε συνομιλία με έναν εκπρόσωπο Jetstar, οι κάρτες πιστωτικών σκορ δεν πρέπει πλέον να επαληθεύονται κατά το check in:

“Δεν χρειάζεται να επαληθεύσετε την κάρτα σας πιστωτικών βαθμολογιών. Η επαλήθευση της κάρτας πιστωτικών καρτών για πτήσεις από και προς Μανίλα ή Σιγκαπούρη ανυψώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο του 2017. ”

Μερικές πολύ περισσότερες αεροπορικές εταιρείες που έχουμε μηνύματα δεν έχει ακόμη απαντήσει, οπότε θα ενημερώσουμε αυτό τις επόμενες ημέρες.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό είναι από τον Αύγουστο του 2017. Θα ήταν ακόμα καλύτερο να επικοινωνήσετε με την αεροπορική εταιρεία να είναι απολύτως σίγουρη.

2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ • 8️⃣ • 1️⃣1️⃣

Περισσότερες ιδέες για το YouTube ⬇️⬇️⬇️

Σχετικές αναρτήσεις:

Πρώτη φορά στο εξωτερικό: Ιδέες αεροδρομίου & Συχνές Ερωτήσεις

Πώς να κάνετε κράτηση ασφαλούς αεροδρομίου με Kiwitaxi

9 πράγματα που θέλω να ήξερα όταν ήμουν ταξίδι Newbie: Airport Edition

Πώς να διεκδικήσετε την επιστροφή GST στη Σιγκαπούρη

6 βασικοί τρόποι για να αποφύγετε να χάσετε σε μια ξένη χώρα

Πώς να πληρώσετε Traveloka μέσω της μεταφοράς BDO ή BPI

Κατάλογος των απαιτήσεων για ζωτικά ταξίδια: Φιλιππίνες Αερογραμμές, Cebu Pacific, Airasia

Προφίλ επιβατών και φόρμα δήλωσης για την υγεία (PPHD): Πώς να εγγραφείτε πριν από την πτήση (Philippine Airlines)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post