Γιατί δεν πρέπει ποτέ να λάβετε μια κάρτα Capital One

: 10/10/19 | 10 Οκτωβρίου 2019

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η κάρτα επιχείρησης του Capital One έχει βελτιωθεί πολύ, καθώς αυτή η ανάρτηση δημοσιεύθηκε αρχικά το 2015. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η κάρτα επιχείρησης του Capital One – ότι η πιστωτική κάρτα “No Hassles” που διαφημίζεται στην τηλεόραση – θα σας εξοικονομήσει μεγάλο στο δρόμο, σωστά; Πολλοί άνθρωποι – ακόμα και εγώ – προτείνετε αυτήν την κάρτα, αλλά είναι στην πραγματικότητα η χειρότερη πιστωτική κάρτα ανταμοιβής ταξιδιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Παίρνω πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ρωτούσαν για αυτήν την κάρτα και πρόσφατα τιμωρούσα δύο φίλους για να το χρησιμοποιήσω ως την κύρια πιστωτική τους κάρτα για την απόκτηση σημείων και των μιλίων.

Περιμένετε, μόλις είπατε ότι το προτείνετε. Πώς μπορεί να είναι κακό;

Το Capital One παίρνει μερικά πράγματα σωστά: η απλή δομή ανταμοιβής της κάρτας επιχειρηματικής τους κεφαλής είναι ιδανική για ανθρώπους που δεν ξοδεύουν πολλά χρήματα ή που δεν θέλουν να ανησυχούν για τα σημεία. Πωλούν απλότητα και το κάνουν καλά. Νομίζω ότι αν είστε ένα άτομο με χαμηλή δαπάνη, χαμηλής ταξινόμησης, αυτή η κάρτα θα μπορούσε να αξίζει τον χρόνο σας (βλ. Σχόλια παρακάτω όπου λέω στους ανθρώπους να μην μετακινηθούν σε διαφορετική κάρτα).

Αλλά δεν είναι καν κοντά στο να είσαι ακόμη και μια μέτρια κάρτα Hacking Hacking. Νομίζω ότι είναι ίσως η χειρότερη κάρτα για έναν ταξιδιωτικό χάκερ.

Και ήρθε η ώρα να εξηγήσω γιατί έτσι οι άνθρωποι δεν θα κάνουν τα ίδια λάθη που έκαναν οι φίλοι μου!

Ενώ είναι αλήθεια ότι κερδίζετε δύο πόντους ανά δολάριο, δεν είναι όλα τα σημεία είναι ίσα. Δεν είναι πόσα σημεία κερδίζετε, αλλά πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτά τα σημεία.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί η κάρτα επιχείρησης του Capital One δεν είναι καλή για όσους θέλουν να πάρουν το μεγαλύτερο κτύπημα για το ταξίδι τους στο Hacking Buck και να πάρουν πραγματικά δωρεάν πτήσεις και δωμάτια ξενοδοχείων:

Η κάρτα έρχεται με προσφορά μπόνους εγγραφής 40.000 σημείων αφού δαπάνησε $ 3.000 USD σε τρεις μήνες. Αυτό είναι 46.000 πόντους, αξίας $ 460 USD. Νομίζω ότι η κάρτα αξίζει την προσφορά μπόνους εγγραφής-θα πάρω $ 460 USD κάθε μέρα, αλλά τι συμβαίνει μετά από αυτό;

Ας υποθέσουμε ότι είστε στο δεύτερο έτος σας και σχεδιάστε να δαπανήσετε $ 100.000 USD στην κάρτα σας για 200.000 πόντους, αξίας 2.000 δολαρίων ΗΠΑ. (Σημείωση: Χρησιμοποιώ $ 100.000 αφού είναι ένας καλός απλός αριθμός στρογγυλής. Ξέρω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ξοδέψουν τόσο πολύ ετησίως.)

Για τόσο πολύ μπορείτε να πάρετε πολλά περισσότερα.

Για παράδειγμα, 100.000 αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες όταν κερδίζουν 1 μίλι ανά δολάριο που δαπανώνται (υποθέτοντας καμία κατηγορία μπόνους όπως κράτηση με την αεροπορική εταιρεία) θα μπορούσε να σας πάρει μια έδρα μετ ‘επιστροφής στην τάξη Coach στην Ευρώπη δύο φορές, ένα εισιτήριο πρώτης κατηγορίας στην Ευρώπη ή ένα Εισιτήριο επιχειρηματικής κατηγορίας στην Ασία, το οποίο για το JAL κοστίζει 6.900 δολάρια ΗΠΑ:

Σε αυτό το σενάριο, τα 100.000 μίλια σας αξίζουν σχεδόν επτά φορές την αξία του κεφαλαίου σας ένα σημεία! Για να εξαργυρώσετε την ίδια πτήση με το Capital One, θα χρειαστεί να έχετε 690.000 πόντους ή να ξοδέψετε 345.000 δολάρια ΗΠΑ!

Και εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα. Ας πούμε ότι θέλετε να πετάξετε τα Emirates πρώτης κατηγορίας από το Λος Άντζελες στο Ντουμπάι:

Αυτό το εισιτήριο κοστίζει 25.000 δολάρια ΗΠΑ! Ή, θα μπορούσατε να εξαργυρώσετε 90.000 μίλια Air Alaska για την πτήση. Αλλά αν θέλατε να εξαργυρώσετε το Capital One Points, θα χρειαστείτε 2,5 εκατομμύρια πόντους!

“Εντάξει, αλλά αν λάβω μια αμερικανική αεροπορική εταιρεία, Starwood ή United Card, παίρνω μόνο ένα σημείο ανά δολάριο. Το Capital One μου δίνει δύο! ”

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά αν ξοδεύετε $ 50.000 δολάρια στην κάρτα σας AA, αυτά τα 50.000 πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν για μια μονόδρομη πτήση επιχειρηματικής κατηγορίας προς την Ιαπωνία αξίας χιλιάδων δολαρίων! Εάν ξοδεύετε το ίδιο στο Capital One, αξίζει $ 1.000 USD. Το Capital One Points έχει μικρή αξία.

Επιπλέον, υπάρχουν κάρτες που δίνουν καταπληκτικά μπόνους κατηγορίας, όπως πολλαπλά σημεία για ταξίδια, ψώνια, φαγητό, φυσικό αέριο και είδη παντοπωλείου, οπότε δεν είναι πάντα ένα για ένα. Το Capital One είναι πάντα το ίδιο: Δύο μίλια ανά δολάριο που δαπανάται.

Επιπλέον, πολλές άλλες πιστωτικές κάρτες έρχονται με προνόμια που αξίζουν επίσης κάτι, από δωρεάν ελεγμένες τσάντες, επιβίβαση προτεραιότητας, πρόσβαση στο σαλόνι, Internet σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα. Το Capital One δεν σας δίνει τίποτα. Επιπλέον, υπάρχουν δεκάδες άλλες κάρτες που δεν προσφέρουν αμοιβές ξένων συναλλαγών.

Η αξία εξαργύρωσης του Capital One την καθιστά μια φρικτή κάρτα για έναν χάκερ ταξιδιού για να πάρει.

Το Capital One είναι ουσιαστικά μια κάρτα μετρητών 2% ($ 50.000 USD = 100.000 πόντοι = $ 1.000 USD = 2% $ 50k USD), αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες κάρτες. Η Citi Double Cash Card σας δίνει 2% μετρητά πίσω χωρίς ετήσια αμοιβή και οι ανταμοιβές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε αγορά, όχι μόνο ταξίδια. Το American Express Blue Preferred σας δίνει 6% μετρητά πίσω στα σούπερ μάρκετ, 3% σε βενζινάδικα και πολυκαταστήματα και 1% παντού, οπότε όταν χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό σε παντοπωλεία και ψώνια, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερο από 2% κατά μέσο όρο.

Εάν δεν θέλετε να συνδεθείτε σε μια αεροπορική εταιρεία, οι ευέλικτες πιστωτικές κάρτες όπως το Chase Sapphire Preferred, η Citi Premier ή η American Express Gold Card μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερη αξία από το Capital One.

Το Capital One Card είναι καλό για καταναλωτές χαμηλού δαπανών, εκείνους που αγοράζουν τα απόλυτα φθηνότερα εισιτήρια ή ως τρόπος για να σκουπίσετε τις χρεώσεις μη αεροσκάφους ή σε ξενοδοχείο από το μηνιαίο λογαριασμό σας (αν και μου αρέσει η άφιξη BarclayCard Plus πολύ καλύτερα!). Αλλά αν ενδιαφέρεστε ακόμη και από απομακρυσμένα για να κερδίζετε πόντους και μίλια για δωρεάν ταξίδια για πτήσεις πρώτης κατηγορίας ή έχονταςΤα προνόμια όταν ταξιδεύετε, αυτό δεν είναι μια κάρτα που πρέπει να πάρετε ποτέ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτές οι δημοσιεύσεις αναφέρονται στην κάρτα Venture, η οποία συνοδεύεται από ετήσια αμοιβή $ 59 USD. Το VentureOne δεν έχει ετήσια αμοιβή, αλλά κερδίζει μόνο 1,25 μίλια ανά δολάριο, καθιστώντας το ακόμα χειρότερο! Σίγουρα μην το πάρετε αυτό!

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για τα σημεία και τα μίλια;
Σταματήστε να πληρώνετε πλήρη τιμή για αεροπορικά εισιτήρια! Κατεβάστε τον δωρεάν οδηγό για να ταξιδέψετε hacking και μάθετε:

Πώς να επιλέξετε μια πιστωτική κάρτα

Πώς να κερδίσετε μίλια για δωρεάν πτήσεις και ξενοδοχεία

Είναι το ταξίδι Hacking πραγματικά μια απάτη;

Κάντε κλικ εδώ Λάβετε τον δωρεάν οδηγό που σας αποστέλλεται

Κλείστε το ταξίδι σας: Συμβουλές και κόλπα υλικοτεχνικής υποστήριξης
Κλείστε την πτήση σας
Βρείτε μια πτήση χαμηλού κόστους χρησιμοποιώντας το Skyscanner. Είναι η αγαπημένη μου μηχανή αναζήτησης επειδή αναζητά ιστότοπους και αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, ώστε να γνωρίζετε πάντα ότι δεν αφήνεται η πέτρα.

Κλείστε το κατάλυμα σας
Μπορείτε να κλείσετε το ξενώνα σας με το Hostelworld. Εάν θέλετε να μείνετε κάπου εκτός από έναν ξενώνα, χρησιμοποιήστε το Booking.com καθώς επιστρέφουν σταθερά τις φθηνότερες τιμές για τους ξενώνες και τα ξενοδοχεία.

Μην ξεχνάτε την ασφάλιση ταξιδιού
Η ταξιδιωτική ασφάλιση θα σας προστατεύσει από ασθένεια, τραυματισμό, κλοπή και ακυρώσεις. Είναι ολοκληρωμένη προστασία σε περίπτωση που οτιδήποτε πάει στραβά. Ποτέ δεν πηγαίνω σε ένα ταξίδι χωρίς αυτό, όπως έπρεπε να το χρησιμοποιήσω πολλές φορές στο παρελθόν. Οι αγαπημένες μου εταιρείες που προσφέρουν την καλύτερη υπηρεσία και αξία είναι:

SafetyWing (καλύτερο για όλους)

Ασφαλίστε το ταξίδι μου (για όσους άνω των 70)

Medjet (για πρόσθετη κάλυψη εκκένωσης)

Είστε έτοιμοι να κλείσετε το ταξίδι σας;
Ελέγξτε τη σελίδα πόρων μου για τις καλύτερες εταιρείες που θα χρησιμοποιήσετε όταν ταξιδεύετε. Παραθέτω όλα αυτά που χρησιμοποιώ όταν ταξιδεύω. Είναι το καλύτερο στην τάξη και δεν μπορείτε να πάτε στραβά χρησιμοποιώντας τα στο ταξίδι σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Το μεγαλύτερο brunch στον κόσμο – το παλιό μοναστήρι, το πορτοκαλί, το NSWΤο μεγαλύτερο brunch στον κόσμο – το παλιό μοναστήρι, το πορτοκαλί, το NSW

brunch είναι ένα από αυτά τα γεύματα μερικοί άνθρωποι scoff στο (λυπάμαι για τη λέξη). Νομίζουν ότι είναι κάπου ανάμεσα στο Snobby και το Yuppyish. Αλλά πραγματικά είναι κάπου ανάμεσα