Εξοικονόμηση πράσινου σε οικολογικό κόλπο, Wisconsin

Ταξιδεύοντας σε ένα σχέδιο προϋπολογισμού δεν είναι εύκολο, ειδικά με μια οικογένεια. Περίπου μισή ημέρα με το αυτοκίνητο από τη Μινεάπολη, καθώς και από την Ινδιανάπολη, ο φιλικός προς το περιβάλλον κόλπος έχει πολλή ψυχαγωγία χαμηλού κόστους για μια ιδανική απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Bay Beach Wildlife Sanctuary

Οι εθελοντές χρησιμοποιούν μεθόδους τροφοδοσίας σταγονόμενων με την προσδοκία ότι τα τραυματισμένα και ορφανά ζώα, όπως η κουκουβάγια, θα μπορούν να επιστρέψουν στην άγρια ​​φύση (φωτογραφία από το ιερό της άγριας φύσης Bay Beach)

Στο ιερό της άγριας φύσης Bay Beach, ο πρωταρχικός στόχος είναι να στέλνουν τραυματισμένα καθώς και ορφανά ζώα πίσω στην άγρια ​​φύση – βοηθώντας πολύ περισσότερο από 5.600 το 2018. Ωστόσο, στο ασυνήθιστο γεγονός ότι τα ζώα είναι τόσο τρομερά τραυματισμένα για να το περάσουν ίδιος κατέληξαν να είναι φιλοξενούμενοι του αποθεματικού άγριας φύσης 660 στρεμμάτων.

Τα μίλια των διαδρομών με τα πόδια είναι γεμάτα με ζώα τόσο σε κλουβιά όσο και χωρίς περιαγωγή. Ένα ευρύ φάσμα τύπων Midwest αφθονούν, από την Red Fox έως τον ποταμό Otter καθώς και τους Eagles στο Kestrel. Το καταφύγιο χωρίς εισδοχή είναι μέρος του οικολογικού συστήματος Bay Park καθώς και βρέθηκε κατά μήκος του κόλπου ανατολικά της πόλης.

Το Κέντρο Εσωτερικής Φύσης παρέχει εκπαίδευση για άγρια ​​ζώα με διάφορα εκθέματα όπως πεταλούδες αυτοκράτορα, μέλισσες, καθώς και ενδιαιτήματα που προσανατολίζονται σε εξαιρετικά νέους επισκέπτες.

Οι οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να κατευθυνθούν απευθείας στο κτίριο της άγριας φύσης Habi-Trek καθώς και στο Woodland. Πολυάριθμα αποκατασταθέντα ζώα τηλεφωνούν σε αυτήν την περιοχή στο σπίτι, όπως ένα ορφανό κουτάκι καθώς και μια κουκουβάγια με μόνιμα τραυματισμένο πτέρυγα. Οι ενδείξεις κοντά σε κάθε ζώο συζητούν γιατί δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στην άγρια ​​φύση. Το παρακείμενο κτίριο Woodland – γεμάτο μικρότερα ζώα όπως ο Badger, οι χελώνες, καθώς και ο ιπτάμενος σκίουρος – προσφέρει εκπαίδευση για οικοτόπους άγριων ζώων.

Το Red Fox είναι μεταξύ των θηλαστικών που διασώθηκαν στο ιερό, ωστόσο δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν στην άγρια ​​φύση (Φωτογραφία από το Bay Beach Wildlife Sanctuary)

Που να μείνω

Βρείτε φιλικά προς την οικογένεια καταλύματα σε φιλικό προς το περιβάλλον κόλπο, Wisconsin από συμβατικά ξενοδοχεία σε προσωπικά ενοικιάσεις απόδραση με το Stay22.com:

Πίσω από το κτίριο μια χορωδία των λύκων ουρλιάζουν από κοινού ενώ τα ελάφια περιφέρονται με τα δέντρα, τα αυτιά γυρίζουν μπροστά καθώς και πίσω, όπως φαίνεται από τα ενθουσιασμένα παιδιά να γεμίζουν τον αέρα. Τα ελάφια μπορούν να τροφοδοτηθούν με το χέρι με ειδικά τρόφιμα που προσφέρονται στο κτίριο Woodland πριν συνεχίσουν κατά μήκος του μονοπατιού φύσης μήκους μιλίων.

Η περιοχή που περιβάλλει το κτίριο παρατήρησης είναι ένα καταφύγιο πουλιών. Οι πάπιες καθώς και οι χήνες μπορούν να τροφοδοτηθούν με τρόφιμα που προσφέρονται για αγορά, καθώς και πολλοί διαφορετικοί τύποι πουλιών γεμίζουν περιβλήματα που περιβάλλουν τη λίμνη τροφοδοσίας. Στο εσωτερικό, οι εθελοντές δείχνουν από πρώτο χέρι ακριβώς πώς αποκαθίστανται πολλοί τύποι. Τα ορφανά ζώα όπως το Opossum, τα ρακούν ή οι ξύλινες πάπιες τροφοδοτούνται από το Dropper αρκετές φορές την ημέρα με την ελπίδα ότι αυτοί οι νεότεροι επισκέπτες θα μπορούν τελικά να απελευθερωθούν.

Τα δάση που περιβάλλουν το κτίριο είναι ένα ιερό για τη μετανάστευση καθώς και τα τοπικά πουλιά, καθώς περισσότεροι από 250 διαφορετικοί τύποι έχουν καθοριστεί στο πάρκο.

Πολλοί αυτοκινητοβιομηχανικοί χώροι στάθμευσης προσφέρονται κοντά σε κάθε κτίριο, ωστόσο τα νοικοκυριά μπορούν να αποκτήσουν μια πλήρη εμπειρία στη φύση περπατώντας τις διαδρομές σε κάθε περιοχή, εάν επιτρέπουν τις καιρικές συνθήκες, καθώς και την άδεια ενέργειας.

Τα κομμάτια είναι ανοιχτά 365 ημέρες το χρόνο από τις 8 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. Τα κτίρια είναι ανοιχτά περισσότερο από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ελάφια ζωοτροφών κατά μήκος της άγριας ζωής Habi-Trek, ένα από τα πολυάριθμα κομμάτια στο Bay Beach Wildlife Sanctuary (φωτογραφία από την Heather Lusk)

Bay Beach Exflysment Park

Λιγότερο από ένα μίλι από το ιερό, το 125χρονο Bay Beach Exfloyment Park είναι μία από τις καλύτερες προσφορές στη χώρα. Το πιο δαπανηρό ταξίδι στο πάρκο, το Roller Coaster, κοστίζει $ 1 ανά στροφή. Μερικά έξοδα όσο το $ .25. Το πάρκο έχει βόλτες για παιδιά όλων των ηλικιών, ένα επίκεντρο που είναι ένα τρένο που βρέχει κατά μήκος της ακτής του Bay Beach, όπου γλάροι καθώς και Pelicans bob στην κορυφή των κοντινών κυμάτων.

Τα τραπέζια πικνίκ καθώς και οι περιοχές για να διαδώσουν μια κουβέρτα βρίσκονται σε όλο το πάρκο, ωστόσο φέρνουν ένα windbreaker ακόμη και το καλοκαίρι για να πολεμήσουν τα αεράκια της ακτογραμμής. Οι παραχωρήσεις πασπαλίζονται σε όλο το πάρκο με ένα εστιατόριο για όσους χρειάζονται ένα διάλειμμα από τη δραστηριότητα.

Ορισμένες βόλτες έχουν μέγιστες απαιτήσεις ύψους. Άλλοι όπως το Scrambler πολλά μέλη του νοικοκυριού μπορούν να ταξιδέψουν μαζί. Οι μισές παρτίδες “βόλτες συγκίνησης” έχουν ελάχιστες απαιτήσεις ύψους από 36 έως 48 ίντσες, καθώς και έναν πρόσφατα προστιθέμενο τροχό Ferris είναι η πρώτη βόλτα με αναπηρική καρέκλα του πάρκου.

Το πάρκο απόλαυσης είναι ανοιχτό τον Μάιο με τον Σεπτέμβριο, ωστόσο μόνο τα Σαββατοκύριακα το πρώτο και τον περασμένο μήνα. Οι ώρες ποικίλλουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ενώ είναι λίγο πιο ακριβό, άλλες επιλογές στον οικολογικό κόλπο έχουν κάτι για όλη την οικογένεια:

Πράσινο Βοτανικό Κήπο

Τα τριάντα τρία στρέμματα κήπων στον οικολογικό βοτανικό κήπο του κόλπου μπορεί να φαίνονται κουραστικοί για τα παιδιά. Ωστόσο, οι δραστηριότητες drop-in όπως η σίτιση πεταλούδας, οι σταθμοί ανακάλυψης, καθώς και ο S.E.E.D. (Ανακαλύψτε τα πακέτα ανακαλύψτε τα πακέτα ανακαλύψτε) Τα πακέτα κάνουν το βλέμμα ενδιαφέρον. Προσδιορίστε το Birdsong, πάρτε μια καθαρήnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Χρειάζεται να φέρετε την κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών που χρησιμοποιήσατε για το αεροδρόμιο check-in;Χρειάζεται να φέρετε την κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών που χρησιμοποιήσατε για το αεροδρόμιο check-in;

Έτσι κράτησες τις πτήσεις σας χρησιμοποιώντας την κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών ενός φίλου ή του μέλους της οικογένειάς σας και τώρα αναρωτιέστε τι να κάνετε κατά το check in. Χρειάζεστε την

TNN: Αναπτύξτε με SEO – ακριβώς πώς να δείτε στο YouTubeTNN: Αναπτύξτε με SEO – ακριβώς πώς να δείτε στο YouTube

Θέλατε να παράγετε ένα κανάλι YouTube, ωστόσο ήταν πολύ τρομοκρατημένο για να ξεκινήσετε τη διαδικασία; Έχετε ένα κανάλι, ωστόσο δεν έχετε δει κανένα είδος ανάπτυξης; Λοιπόν παραδοχή τι … δεν