Πώς να υποβάλετε αίτηση για τη Ρωσία Evisa για τους Φιλιππινέζους

Μόλις πρόσφατα, η λήψη ενός δωρεάν Evisa στη Ρωσία έχει γίνει δυνατή για όλους όσους κατέχουν ένα διαβατήριο των Φιλιππίνων! Αυτό το σύντομο άρθρο θα σας δώσει τον οδηγό της Ρωσίας Evisa για τους Φιλιππινέζους!

Έχετε σκεφτεί ποτέ να ζήσετε σε ένα παραμύθι; Σκεφτήκατε ποτέ τον εαυτό σας να περπατάτε τους μεγάλους διαδρόμους ενός μεγαλοπρεπούς παλατιού ή να ακούσετε τα σκασίματα σας καθώς κάνετε το δρόμο σας μέσα από χιονισμένους δρόμους; Τι λέτε για να απολαύσετε δημοφιλείς ρωσικές παραδόσεις μπαλέτου του Καρυοθραύστη ή της λίμνης Swan;

Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω, αυτά τα όνειρα δεν είναι πλέον μακρυά για τους ταξιδιώτες των Φιλιππίνων. Μόλις πρόσφατα, η λήψη ενός δωρεάν Evisa στη Ρωσία έχει γίνει δυνατή για όλους όσους κατέχουν ένα διαβατήριο των Φιλιππίνων!

Αυτό είναι σωστό, δεν θα πρέπει πλέον να περάσετε από τη μακρά διαδικασία υποβολής αίτησης για θεώρηση της Ρωσίας, ώστε να μπορείτε να δείτε αυτή την ευρωπαϊκή ομορφιά. Μέσα από αυτό το πρόσφατα εγκεκριμένο διάταγμα, θα είστε σε θέση να ελέγξετε όλα τα δημοφιλή ορόσημα καθώς και να πάρετε μια γεύση από την πρώην ρωσική χρηματοδότηση της Αγίας Πετρούπολης, καθώς και την γύρω περιοχή Leningrad, ξεκινώντας από την 1η Οκτωβρίου 2019.

Προηγουμένως, επισημάνσαμε σε αυτό το σύντομο άρθρο ποιος ήταν ο τυπικός τρόπος για να πάρει μια θεώρηση της Ρωσίας. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει αν θέλετε να ελέγξετε άλλες πόλεις όπως η Μόσχα, το Yekaterinburg καθώς και όλα τα άλλα μέρη της χώρας. Ωστόσο, υπάρχει επίσης ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος για να μπείτε στις περιοχές της Αγίας Πετρούπολης, καθώς και στην περιοχή του Λένινγκραντ, αποκτώντας το δωρεάν Evisa.

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

7 Καταπληκτικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας με προτεινόμενη καθημερινή διαδρομή

Κατάλογος των καλύτερων ξενώνων backpackers στη Ρωσία

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Ελσίνκι της Φινλανδίας [συν ένα δείγμα δρομολόγιο Σαββατοκύριακου]

Η θεώρηση του Τουρκμενιστάν καθώς και οι συνοριακές διασταυρώσεις στο Ιράν καθώς και στο Ουζμπεκιστάν [Κεντρική Ασία]

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πολλά περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία καθώς και άλλα πράγματα που πρέπει να θυμάστε, ώστε να μπορείτε να κάνετε κράτηση αυτού του ταξιδιού στη Ρωσία, Stat!

Πίνακας περιεχομένων

Σημαντική ειδοποίηση: Οι ενοποιημένες e-visas δεν εκδίδονται επί του παρόντος.
Ενημέρωση της Ρωσίας Evisa για το 2021 Η παλιά Ρωσία Evisa
Μέρη που μπορείτε να περάσετε μόλις έχετε το ρωσικό Evisa (Old Evisa)

Ποιοι είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για Evisa στη Ρωσία;
Απαιτήσεις για μια ρωσική αίτηση Evisa
Βήμα προς βήμα διαδικασία υποβολής αιτήσεων για ρωσικό Evisa
Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την υποβολή αίτησης για ρωσικό Evisa

Σημαντική ειδοποίηση: Οι ενοποιημένες e-visas δεν εκδίδονται επί του παρόντος.

Ενημέρωση της Ρωσίας Evisa για το 2021

Ο πρωθυπουργός μόλις ενέκρινε ένα ενιαίο Evisas εισόδου για το 2021

Αντί για περιορισμένα μέρη (Αγία Πετρούπολη καθώς και την περιοχή του Λένινγκραντ), μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλη τη Ρωσία

Η εγκυρότητα επεκτείνεται σε 60 ημέρες, το παλιό ήταν μόνο 30

Μπορείτε να ταξιδέψετε στη Ρωσία για μέγιστο ποσό 16 ημερών (ήταν μόνο 8 πριν)

Το προξενικό τέλος είναι USD 40 – δεν είναι πια δωρεάν

Απαιτείται μόνο αντίγραφο του διαβατηρίου σας καθώς και μια φωτογραφία – η κράτηση διαμονής σας ή άλλα έγγραφα δεν χρειάζονται πια

Η επεξεργασία θα είναι 4 ημέρες

Θα σας ενημερώσουμε μόλις κυκλοφορήσει ο ιστότοπος καθώς και οι συνολικές λεπτομέρειες από το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Η παλιά Ρωσία Έβις

Το δωρεάν ρωσικό Evisa ισχύει μόνο για την Αγία Πετρούπολη καθώς και για την περιοχή του Λένινγκραντ.

Μόνο το ρωσικό Evisa είναι δωρεάν, όχι η διαμονή σας ή οποιοδήποτε είδος άλλων εγγράφων που απαιτούνται για την εφαρμογή του εν λόγω εγγράφου.

Οι επισκέπτες επιτρέπεται να παραμείνουν στα εν λόγω ρωσικά εδάφη για 8 ημέρες εντός της περιόδου ισχύος των 30 ημερών.

Η παραμονή πέρα ​​από τη ρωσική εγκυρότητα του Evisa καθώς και την επιτρεπόμενη περίοδο παραμονής δεν μπορεί να επεκταθεί.

Οι αιτήσεις πρέπει να γίνονται μέσω της ρωσικής ιστοσελίδας του Υπουργείου Εξωτερικών. Θυμηθείτε να κάνετε μια εφαρμογή μεταξύ 20-4 ημερών πριν από την άφιξή σας στη Ρωσία. Πρέπει να ακολουθήσετε αυστηρά αυτό το χρονικό πλαίσιο.

Μόλις έχετε ένα ρωσικό Evisa, είστε δωρεάν για να προχωρήσετε εντός των περιοχών που καθορίζονται από τις συνθήκες του Evisa, εκτός από τους τόπους όπου απαιτείται ειδική άδεια.

Δεν χρειάζεται να υποβάλετε αίτηση για ένα ρωσικό Evisa για να εισέλθετε στην ομοσπονδιακή περιοχή της Άπω Ανατολής, καθώς και στην περιοχή Kaliningrad εάν έχετε ήδη υπάρχουσα και έγκυρη ρωσική βίζα στο διαβατήριό σας (το οποίο μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ακολουθώντας αυτά τα βήματα) .

Έχοντας επίσης μια υπάρχουσα ρωσική βίζα σας επιτρέπει να εισάγετε τις ίδιες περιοχές που καλύπτονται από το ρωσικό Evisa καθώς και πέραν αυτού.

Το ρωσικό Evisa δεν επεκτείνει επίσης την εγκυρότητα της κανονικής σας ρωσικής θεώρησης.

Μέρη που μπορείτε να περάσετε μόλις έχετε το ρωσικό Evisa (Old Evisa)

Μπορείτε να εισέλθετε καθώς και να αφήσετε τη ρωσική ομοσ

Σημεία ελέγχου αεροσκαφών συνόρων

Kaliningrad (Khabrovo)

Vladivostok (Knevichi)

Petropavlovsk-Kamchatsky (Yelizovo)

Αραχοκάριο

Khabarovsk (Novy)

Yuzhno-Sakhalinsk (Khomutovo)

Anadyr (Ugolny)

Ulan-ude (Muhino)

Chita (Kadala)

Σημεία ελέγχου θαλάσσιων συνόρων

Kaliningrad (Kalnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Πώς να φτιάξετε αυτό το ποτό με μικτό ποτό από μια παλιά συνταγή οικιακής χρήσηςΠώς να φτιάξετε αυτό το ποτό με μικτό ποτό από μια παλιά συνταγή οικιακής χρήσης

γλυκό, αιχμηρό, πικάντικο και καπνιστό, αυτό το παλιό ποτό από ένα παλιό σπίτι ταιριάζει τέλεια με το νέο μικτό μικτό τυρφισμένο ουίσκι του Pure Scot. Όπως και αν δεν είστε

15 κρίσιμα πράγματα που πρέπει να κατανοήσουμε πριν ταξιδέψω στο Μίτσιγκαν15 κρίσιμα πράγματα που πρέπει να κατανοήσουμε πριν ταξιδέψω στο Μίτσιγκαν

τώρα που είμαι σχεδόν πάνω από το Hill (ακαθάριστο), έχω κατοικήσει σε όποτε ζώνη στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτός από το γεγονός ότι έχω αρχίσει να απαντώ “Γη”, όταν κάποιος

Η επιζήμια χιονοθύελλα Nemo στη Νέα Υόρκη και η ΒοστώνηΗ επιζήμια χιονοθύελλα Nemo στη Νέα Υόρκη και η Βοστώνη

περιπετειώδη η Kate αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, θα κερδίσω μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ευχαριστώ! Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο