Ο ήλιος, η βροχή, το τζιν και τα σκυλιά

είναι ένα από αυτά τα σπάνια γαλήνια αρχίζει για το έτος για εμάς. Σπάνια πράγματι. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι ξεκινώντας από το γραφείο, τα εισερχόμενά μας έχουν μείνει με ειλικρίνεια, τα τηλέφωνά μας ήταν αρκετά ήσυχα και οι κοινωνικές μας δεσμεύσεις σχετικά ανενόχλητοι.

Έχω την αίσθηση ότι αυτό θα μπορούσε να είναι η ηρεμία πριν από την καταιγίδα, αλλά είμαστε κάπως ανυπομονούμε για αυτό. Ήταν ένα τέτοιο κλοτσιές χριστουγεννιάτικο διάλειμμα ότι η Χριστίνα και εγώ είμαστε έτοιμοι να ράψουμε τα πράγματα ξανά.

Σε αυτήν την ανάρτηση, έχουμε νέα σε ένα νέο καλοκαιρινό τζιν που πρέπει να ξέρετε, ένας νέος παγωμένος καφές που πρέπει επίσης να γνωρίζετε, μια καταιγίδα που έπληξε το Σίδνεϊ που ίσως ήδη γνωρίζετε και ο γούνινο σπίτι μας πιθανότατα DON ‘ Δεν χρειάζεται να το ξέρετε – αλλά θα σας πούμε ούτως ή άλλως!

Ελπίζω να απολαύσετε αυτήν την έκδοση IG. Jim & Christina xx

Η Χριστίνα ήταν να δει τον στιλίστα της Stevie English – για αυτό το λόγο το νέο ροζ μέσα από τις κλειδαριές της. Όμως, καθώς ο Stevie και η οικογένειά του κατευθύνονται για διακοπές για λίγο, η Χριστίνα έχει έρθει στο σπίτι με πολύ περισσότερο από μια εκπληκτική περικοπή και χρώμα.

Γνωρίστε την Indi, το πιο φιλικό Staffordshire Bull Terrier που θα συναντήσετε ποτέ – κάτι που λέει κάτι. Είναι γοητευτικά σκυλιά γενικά. Αλλά είναι τόσο γλυκιά. Ανυπομονούμε για πολλούς περιπάτους μαζί της γύρω από το λιμάνι για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αλλά όχι σήμερα.

Ο καιρός στο Σίδνεϊ ήταν τόσο περίεργος πρόσφατα. Ψήνοντας ζεστές μέρες στο λεπτό και στη συνέχεια ουσιαστικά τα μανιτάρια των κύμα σύννεφων που βράζουν πάνω από τον ορίζοντα και απελευθερώνουν χείμαρρους βροχής στην πόλη.

Υπήρξαν πρόσφατα κάποιες επικές καταιγίδες πρόσφατα – και αυτό φαίνεται πολλά υποσχόμενο για μια απόδοση encore.

Μέσα σε λίγα λεπτά (απολαύσαμε αυτό το σύννεφο στον ουρανό τόσο γρήγορα) το μέτωπο φτάνει πάνω από το λιμάνι. Οι τρελοί άνεμοι, η οριζόντια βροχή και το ξαφνικό σκοτάδι πέφτουν πάνω μας. Είναι σαν το Armageddon!

Αλλά στη συνέχεια, οι στιγμές αργότερα, ο ήλιος βγαίνει, ο ουρανός καθαρίζει διστακτικά και βγαίνει ένα ουράνιο τόξο. Είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Θέλω να πω ότι θα μπορούσα να κοιτάξω την αναφορά καιρού…

Και γύρο πηγαίνουμε ξανά!

Σήμερα είναι ένας άλλος σκορ με παράλογη υγρασία.

Ευτυχώς η Nespresso έχει έρθει στη διάθεσή μας και μας έστειλε ένα δείγμα του νέου καφέ περιορισμένης έκδοσης που έχει αναμειχθεί ειδικά για την κατασκευή παγωμένου καφέ.

Είναι μια τάση που πραγματικά μπήκαμε στην αρχή αυτού του καλοκαιριού, οπότε είναι καταπληκτικό να έχουμε έναν καφέ που έχει γίνει ειδικά για να πίνει πάνω από πάγο. πολύ αναζωογονητικό.

Υπάρχουν δύο μείγματα για να δοκιμάσετε – το leggero στον πάγο και το intenso στον πάγο. Όπως υποδηλώνουν τα ονόματα, ο πρώτος είναι ένας ελαφρύτερος, πιο φρούτα καφές και ο τελευταίος είναι ισχυρότερος και πλουσιότερος. Και τα δύο νόστιμα. Ελέγξτε το IG Hashtag #NespressoOnice για περισσότερα.

Αυτό το απόγευμα, ελέγξουμε ένα από τα πολύ αγαπημένα μπαρ της πόλης μας, τα σιτηρά μπαρ δίπλα στις τέσσερις εποχές στα βράχια, για να δείτε κάτι πολύ ξεχωριστό. δύο πράγματα στην πραγματικότητα.

Πρώτον, ο Grain ξεκινά το νέο του μενού για το πνεύμα του καλοκαιριού: τζιν! Ο διευθυντής του Grain Roderick Boerma και η ομάδα του δημιούργησαν μια σειρά από νέα νόστιμα κοκτέιλ με τζιν σε διάφορες νόστιμες μορφές. Είμαστε ευπρόσδεκτοι στην εκτόξευση με αυτό το grapefruit gin fizz. Τέλεια ισορροπημένη γλυκύτητα και πικρία, φωτεινό, αναζωογονητικό και πολύ σημαντικό: απολύτως νόστιμο.

Δεύτερον, ο Grain συνεργάζεται με το τοπικό αποστακτήριο Archie Rose για να δημιουργήσει το δικό του προσαρμοσμένο τζιν. Ο Roderick και η ομάδα του πέρασαν χρόνο στο αποστακτήριο που διαμορφώνουν το δικό τους τζιν με τους Archie Rose Guys. Αυτό που προήλθε από αυτή τη συνεργασία είναι πραγματικά ευχάριστη.

Το τζιν δημιουργείται για να είναι μεθυσμένος ως μαρτίνι. Σερβίρεται μόνο με ένα σπρίτς του βερμούτ και μια συστροφή, το τζιν μιλάει εξ ολοκλήρου για τον εαυτό του. Λαμπρή, φρέσκα και ευαίσθητα μετά από τόνους φινιρίσματος μανταρίνι με λεπτό τζιν, κατευθείαν από το μπουκάλι.

Ο Roderick είναι εκστατικός για να τελειώσει αυτή την παρτίδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε αυτός και η ομάδα του να μπορούν να επιστρέψουν στον Archie Rose και να κάνουν περισσότερα!

Ελέγξτε την πλήρη ιστορία μας στο Grain Bar και στο Roderick εδώ: Στόχοι κοκτέιλ – Πώς να πάρετε το όνομά σας στη λίστα.

Διαβάστε για τις εμπειρίες μας στο Archie Rose Distillery εδώ: το πρώτο αποστακτήριο του Σίδνεϊ σε 162 χρόνια.

Η θερμότητα συνεχίζει να έρχεται και ο φτωχός Indi δεν το φροντίζει. Ειδικά επειδή τρέχει τα κότσια της κάθε φορά που επιλέγουμε μια βόλτα – έχει μια γοητεία με την μπάλα της. Έτσι, όταν φτάσουμε στο σπίτι, πρέπει να είναι εκπληκτικό κάτω.

Στην αρχή στάθηκε με τη μύτη της επικίνδυνα κοντά στις λεπίδες του ανεμιστήρα, έτσι έχουμε τοποθετήσει το κρεβάτι της σε ασφαλέστερη απόσταση. Φαίνεται να κάνει το τέχνασμα.

Νομίζω ότι όλοι μας είμαστε εκστατικοί για την εκπληκτική αλλαγή που έρχεται σύντομα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα διαρκέσει πολύ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post