Επόμενη στάση: Η ορεινή πόλη Redding

Redding, Καλιφόρνια, το κέντρο της υπαίθριας αναψυχής στο Northlands, γίνεται η επόμενη στάση για τις ενεργές οικογένειες. Προχωρήστε περίπου 220 μίλια βόρεια της περιοχής του κόλπου. Αυτό είναι το μέρος για να ζήσετε μια προσιτή, τραχιά ορεινή πόλη που εξακολουθεί να είναι παρθένα και πολύ φιλική προς τα κατοικίδια ζώα.

Για τα παιδιά που αγαπούν να ανέβουν, υπάρχουν τεράστιοι ογκόλιθοι βασάλτες που σπρώχνονται σε όλο το Εθνικό Πάρκο Lassen Volcanic.
Μερικοί συγκρίνουν το Redding με το Moab, Γιούτα – μια άλλη νεαρή πόλη του τρόπου ζωής σε εξωτερικούς χώρους σε εθνικά πάρκα και τραχιά μονοπάτια ποδηλασίας. Ο Moab μπορεί να υπερηφανεύεται για τις πολυσύχναστες καμάρες και τα εθνικά πάρκα Canyonlands κοντά. Το Redding είναι μια βάση για τη μετάβαση στο λιγότερο γνωστό Εθνικό Πάρκο Lassen Volcanic, Mount Shasta και άλλα φυσικά θαύματα όπως σπηλιές, πανύψηλα κόκκινα, καταρράκτες και λίμνες.

Πώς το Redding έγινε το κέντρο του Upstate CA

Υπάρχουν μερικά κτίρια από τούβλα του 19ου αιώνα που απομένουν στο Redding για να μας υπενθυμίσουν ότι η πόλη ιδρύθηκε το 1872 από τους σιδηροδρομικούς βαρόνους στο κεντρικό Ειρηνικό RR. Ήταν ενθουσιασμένοι για να επεκτείνουν τη γραμμή τους στο χρυσό βιασύνη του Shasta στο κοντινό Clear Creek. Σκέφτηκαν ότι οι άνθρωποι παρασύρθηκαν από την κλήση, “Go West Young!” Θα παραλείψει το τρένο βαγονιών για ένα σιδερένιο τρένο.

Οι μηχανικοί σιδηροδρόμων, ωστόσο, δήλωσαν ότι ο Shasta ήταν πολύ απότομος και πολύ ξηρός. Αντ ‘αυτού, συνιστούσαν την τοποθέτηση διαδρομών μέσω της επόμενης κοιλάδας των διαμερισμάτων της φτώχειας, η οποία μετονομάστηκε ταχέως μετονομασία. Ένα νέο κύμα πρωτοπόρων, νέες οικογένειες που αναζητούν φθηνή γη και νέα ζωή, είναι το πιο πρόσφατο κύμα εποίκων.

Η γη αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας όταν οι οικογένειες άρχισαν να μετατοπίζονται σε τρόπους εργασίας από το σπίτι. Η αναζωογόνηση έπληξε το παλιό κέντρο της πόλης, όπου οι ζώνες πεζών, τα μονοπάτια ποδηλάτων, οι δημόσιες συγκοινωνίες, τα νέα καταστήματα, το πάρκινγκ και ένα συγκρότημα 200 μονάδων έχουν αυξηθεί στην οδό Market.

Σημαντικά επιτεύγματα πολιτών στο Turtle Bay και στη Sundial Bridge

Βυθιστείτε στον πολικό εκθετήριο στο Μουσείο Φυσικής Επιστήμης του Tutrtle Bay στο Redding της Καλιφόρνια.
Το Turtle Bay Exploration Park είναι μια συναρπαστική ανάπτυξη 300 στρεμμάτων κατά μήκος του ποταμού Sacramento με μεγάλες οικογενειακές εγκαταστάσεις, πολλές από αυτές δωρεάν. Το φανταστικό Μουσείο Φυσικών Επιστημών έχει διαδραστικά εκθέματα σχετικά με την ιστορία της περιοχής Redding, της Καλιφόρνια και των διαφορετικών οικοδομικών συστημάτων. Δοκιμάστε τα χιονοπέδιλα στο εκθετήριο της Αρκτικής και βάλτε ένα κοστούμι στο δωμάτιο των ωκεανών.

Ανακατέψτε έξω από την τεράστια υπαίθρια περιοχή αναρρίχησης με δέντρα και βράχους. Υπάρχουν μονοπάτια ποδηλάτων, περιοχές πικνίκ, ψαροχώρια, ένας βοτανικός κήπος και ένα γνωστό arboretum με γιορτή διακοπών κήπου φώτων. Μάθετε για τα φυτά καθώς και για την τοπική βιομηχανία καταγραφής.

Για να διασχίσετε τον ποταμό Sacramento από ένα μέρος του Turtle Bay Park στο άλλο, υπάρχει μια γυάλινη γέφυρα ελαφρύτερου από τον αέρα και χαλύβδινη γέφυρα. Η Sundial Bridge αναπτύχθηκε από τον Santiago Calatrava, τον αρχιτέκτονα που έκανε το Oculus στη Νέα Υόρκη και πολλά άλλα κτίρια. Το Sundial κυριολεκτικά “κρέμεται” πάνω από το νερό χωρίς να έχει καμία υποστήριξη από την κοίλη του ποταμού, έτσι ώστε να μην διαταραχθεί αυτή η πολύ κερδοφόρα περιοχή ωοτοκίας σολομού.

Τη νύχτα, τα μεταβαλλόμενα φώτα φωτίζουν το γυάλινο πάτωμα της γέφυρας και τις σκιές στις δασικές τράπεζες παρακάτω. Είναι μια τρομακτική αλλά συνιστώμενη εκδρομή.

Redding, Καλιφόρνια: Πύλη προς Όρος Shasta και Lake Shasta

Οι κόκκινες πηλό ακτές της λίμνης Shasta, με το Holiday Harbor Resort των λευκών σπιτιών, σε απόσταση.
Το ηφαιστειακό βουνό Shasta, περίπου μια ώρα βόρεια, κορυφώνεται 14.000 πόδια. Οι παγετώδες πλαγιές και τα προγράμματα σκι και snowboard καθιστούν το Mt. Shasta Ski Park ένα δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο για την κοινότητα Drive-to που εκτείνεται στο νότιο Όρεγκον. Δοκιμάστε το φέτος. Οι επισκέπτες λαμβάνουν επιστροφή εισιτηρίων για την πρώτη ώρα, αν δεν σας αρέσουν οι συνθήκες διαδρομής. Το Mt. Shasta Ski Park παρέχει επίσης μια πιστωτική έκθεση PROS Pass Pass, εάν δεν είναι ανοιχτά τουλάχιστον 60 ημέρες αυτή τη σεζόν.

Σε κοντινή απόσταση, η γραφική λίμνη Shasta, που σχηματίζεται από το Damming αρκετούς ποταμούς στη δεκαετία του 1950, είναι ιδανικό για βαρκάδα σε τρεις εποχές. Είναι επίσης το σπίτι για το Holiday Harbour Marina με τη μεγαλύτερη οικιακή κοινότητα στις Η.Π.Α. Παρακαλώ ελέγξτε τις τοπικές συνθήκες πριν κάνετε κράτηση, καθώς η έλλειψη νερού της Καλιφόρνια έχει κάνει κάποιες περιοχές προκλητικές για το σκάφος.

Μέρος αυτής της γοητείας της ανθρωπογενούς λίμνης προέρχεται από την αλληλεπίδραση του Stark Red Shoreline, του Emerald Water και του Forest και του Dynamic Blue Skies. Αυτό το χείλος της ξηρής ερημιάς εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείται νερό φράγματος για την άρδευση των γεωργικών εκτάσεων στην κοιλάδα του Σακραμέντο. Η στάθμη του νερού πέφτει τόσο χαμηλά ώστε τα δέντρα δεν μπορούν να ζήσουν κατά μήκος της κόκκινης πηλού.

Redding on the Water: Touring Shasta Caverns

Tour Lake Shasta Caverns, ένα φυσικό αξιοθέατο σε ένα νησί στη λίμνη Shasta, σε μια μικρή ομάδα, ξενάγηση.
Το ταξίδι της λίμνης Shasta Caverns-ένα must-do-έχει τη γοητεία του homespun ενός vintage αξιοθέατο. Πρώτον, επιβιβαστείτε σε ένα σκάφος για μια κρουαζιέρα σε όλη τη λίμνη Shasta. Κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδρομής μας, ένας οδηγός μας έγραψε με ψηλές ιστορίες. Στη γη, όλοι διοικούν τα σχολικά λεωφορεία για την κίνηση που κρέμεται από βράχο στη σύνοδο κορυφής. Τέλος, ολόκληρη η οικογένεια κατεβαίνει βαθιά μέσα στη σπηλιάnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Πώς ουσιαστικά απαγορεύτηκε από το ΒιετνάμΠώς ουσιαστικά απαγορεύτηκε από το Βιετνάμ

Η περιπετειώδης Kate περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά με αυτούς τους συνδέσμους, θα κάνω μια αποζημίωση χωρίς πρόσθετη δαπάνη σε εσάς. Ευχαριστώ! Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Facebook