Puppy Playtime στο σπίτι BAU στη Σεούλ

Η περιπετειώδης Kate περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, θα κερδίσω μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ευχαριστώ!

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους η Κορέα με εξέπληξε ήταν ότι είναι το σπίτι σε μια εξαιρετική κουλτούρα καφέ. Οι Κορεάτες αγαπούν τον καφέ τους και θα βρείτε εξαιρετικά ανεξάρτητα καφενεία – όλοι τους ενσύρματοι με πολλά βύσματα και εξαιρετικό WiFi – σε όλη τη χώρα.

Και αυτό δεν είναι όλα – η Σεούλ φιλοξενεί αρκετές καφετέριες σκύλων και γάτας όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ενώ παίζετε με γούνινα critters για ώρες. Έζησα αυτό το πρώτο χέρι στο Bau House, ένα καφενείο σκύλου στη γειτονιά Hongdae της Σεούλ.

Ο νέος μου φίλος Sally από μια αναπνοή ξένου αέρα, έναν εραστή σκύλου και καθηγητή Αγγλικών που ζει στην αγροτική Κορέα για πολύ περισσότερο από ένα χρόνο, με προσκάλεσε σε αυτό το διασκεδαστικό μέρος.

Κάποτε στο εσωτερικό μας περιβάλλεται από σκυλιά: ένα schnauzer, ένα χρυσό retriever, μερικούς βασιλιά του Cavalier Charleses, ένα beagle, ένα τεράστιο σκυλί που μοιάζει με λύκο, και πολλά περισσότερα που δεν μπορούσα να ταυτοποιήσω, όλα αυτά τέλεια καλλωπισμένα και απίστευτα καλά συμπεριφέρθηκε. Το προσωπικό είναι πολύ ευσυνείδητο και μπορείτε να πείτε ότι είναι καλά φροντισμένοι.

Μπορείτε επίσης να φέρετε το δικό σας σκύλο εάν ταιριάζουν σε μια λίστα με τα προσόντα. Η Sally αγκαλιάζει αυτό το μικροσκοπικό Bichon μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι έπαιζε με το κατοικίδιο ζώο κάποιου άλλου!

Οι καφετέριες σκύλων και γάτας στη Σεούλ είναι συνήθως εντελώς ελεύθερα να επισκεφθούν, αλλά χρεώνουν υψηλότερα από τα μέσα τέλη για ποτά. Μπορείτε να περάσετε ένα ολόκληρο απόγευμα με τα σκυλιά για λιγότερο από $ 10 – στο μυαλό μου, αυτό είναι ένα κλέψιμο!

Τα σκυλιά ήταν γλυκά, αλλά αγαπούν τις απολαύσεις τους πολύ περισσότερο από ό, τι αγαπούν τους ανθρώπους – τα σκυλιά θα έρθουν μόνο σε σας αρκετό καιρό για να γυρίσουν μια απόλαυση, στη συνέχεια να περιπλανηθούν ξανά.

Εκτός από ένα. Μικρή Eric.

Ο Eric ήταν ένα παλαιότερο σκυλί και φαινόταν ότι δεν μπορούσε να δει πολύ καλά, αλλά μας αγάπησε, μας αγκαλιάζει και έμεινε μαζί μας όλο το απόγευμα, ακόμα και όταν δεν είχαμε καμία περιγραφή.

Ποτέ δεν σχεδίαζα να έχω σκύλο, αλλά θα μπορούσα να το κάνω αν ήταν ένα γλυκό μικρό σκυλί όπως ο Eric.

Θέλω να πω, κοιτάξτε πόσο χαριτωμένο είναι. Πώς θα μπορούσα να πω όχι σε αυτή τη μικρή ουρά;

Αγαπώ όταν οι άνθρωποι επιλέγουν τα σκυλιά που μοιάζουν με αυτά – ειδικά το επεισόδιο διαδρόμου του έργου, όταν οι σχεδιαστές έπρεπε να κάνουν ρούχα σκύλων και ο καθένας κατέληξε να επιλέγουν το δικό τους σκυλάκι Lookalike τυχαία!

«Μήπως κάποιος από αυτούς μοιάζει με εμένα;» Ρώτησα.

«Όχι, κανένας από αυτούς δεν κάνει …»

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, συναντήσαμε ένα φουσκωμένο, μεγάλο μάτι Pomeranian με ένα ανόητο χαμόγελο. “Τώρα, αυτός είσαι εσύ,” είπε οριστικά η Sally. Δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Εάν ταξιδεύετε για λίγο και λείπει το σκυλί σας, το σπίτι BAU είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να πάρετε σε κάποιο κουτάβι αγκαλιά χρόνο. Την επόμενη φορά που θα έρθω στην Κορέα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα ελέγξω και τις καφετέριες γάτας!

Βασικές πληροφορίες: Ο ιστότοπος του Bau House είναι απρόσιτη εκτός της Νότιας Κορέας – ελέγξτε τα στο TripAdvisor ή στον κορεατικό πόρο Expat Eat Kimchi σας. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να αγοράσετε ένα ποτό και είναι πολύ πιο ακριβό από τα ποτά σε συμβατικά καφέ. Ο καθένας πληρώσαμε περίπου 7.500 κέρδη ($ 7) για ένα ποτό καφέ. Μια τσάντα από σκύλους που μας κοστίζουν 4.500 κέρδη ($ 4) και μας διήρκεσε λίγες ώρες.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ; Μοιραστείτε!

Λάβετε ενημερώσεις μέσω email από το Katenever Miss A Post. Εξάρτηση της εγγραφής οποτεδήποτε!

Όνομα Όνομα
Το τελευταίο όνομα Namelast
Το email σας email
υποβάλλουν

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Πώς εξοικονομήσαμε 24.000 δολάρια σε διαμονήΠώς εξοικονομήσαμε 24.000 δολάρια σε διαμονή

Υπάρχει μια νέα μέθοδος εξοικονόμησης χρημάτων για το κόστος διαμονής, ενώ ζούμε σαν περιφερειακό σε ενδιαφέρουσες χώρες σε όλο τον κόσμο! Ονομάζεται “House Sitting”, καθώς και η συμμετοχή σε αυτή