Μια καταιγίδα, ένα γεγονός, καθώς και ένα λάκκο σφαίρας στο Sugar Republic

ήταν μια πεντανόστιμη εβδομάδα και οι καιρικές συνθήκες εδώ στο Σίδνεϊ. Από τις καυτές μέρες μέχρι τα απογεύματα βασίστηκαν τα μεσάνυχτα με καταιγίδες τέρας.

Και μέσα σε όλα αυτά, είχαμε εορτασμούς γενεθλίων στην παραλία, ένα νέο χόμπι ψησίματος, ένα απίστευτο pop-up στο Σίδνεϊ με τη Δημοκρατία Sugar, καθώς και κάποιο εξαιρετικά αθλητικό χρόνο πισίνας!

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτήν την κανονική έκδοση.

Cheers – Jim & Christina xx

Αυτό το απόγευμα, η Χριστίνα καθώς και εγώ ταξιδεύω στα εξαιρετικά όρια του λιμανιού του Σίδνεϊ. Ο φίλος μας Laura έχει μια γιορτή γενεθλίων στο Manly.

Έχουν περάσει αιώνες, δεδομένου ότι ο καθένας από εμάς βρισκόμαστε στο Manly Ferry, καθώς και σε βάρος μας. Αυτό είναι ένα από αυτά τα musts που πρέπει να κάνετε όταν βρίσκεστε στο Σίδνεϊ, είτε είστε σε απευθείας σύνδεση εδώ είτε απλά επισκέπτεστε. Του προγράμματος Manly’s Worth που επισκέπτεται, ωστόσο αυτό το ταξίδι σας δείχνει μερικά από τα καλύτερα μέρη του λιμανιού.

Ο εορτασμός βρίσκεται στο ξενοδοχείο Steyne στην παραλία της Manly. Έχω βρεθεί σε αυτή την παμπ πριν, ωστόσο για κάποιο λόγο δεν είχα παρατηρήσει ακριβώς πόσο αιματηρή είναι η τεράστια. Στο δεύτερο επίπεδο είναι το δωμάτιο Blackett, με ένα μικτό μπαρ ποτό στη μία πλευρά, καθώς και ένα χώρο μπαλκόνι που ονομάζεται Henry’s που ασχολείται με τη θάλασσα από την άλλη.

Από το μέτωπο, μπορείτε να δείτε αυτό είναι ένας τεράστιος χώρος, ωστόσο είναι το TARDIS-LIKE μέσα.

Είναι μια φανταστική γιορτή καθώς και (L-R) Christina, γυναίκα γενεθλίων Laura, Deb, καθώς και η Kate είναι σε καλή μορφή.

Αν ψάχνετε για μια θέση για μια εκδήλωση στη βόρεια πλευρά του λιμανιού, επιθεωρήστε το ξενοδοχείο Steyne. Είμαστε εντυπωσιασμένοι.

Ο υδράργυρος είναι και πάλι σήμερα, όπως θα περίμενε κανείς για το καλοκαίρι στην Αυστραλία. Μία από τις αγαπημένες μας μεθόδους για να διατηρήσουμε φοβερό είναι ένας νόστιμος παγωμένος καφές – ειδικά αν απαιτήσετε ότι η καφεΐνη χτύπησε χωρίς το ζεστό από ένα ρουτίνα φλιτζάνι Joe.

Κάθε καλοκαίρι, ο Nespresso βγάζει μια σειρά από κάψουλες ειδικά σχεδιασμένες για να περάσουν από πάγο. Το Ispirazione Salentina καθώς και το Ispirazione Shakerato Original Capsules χτύπησαν πραγματικά το σημάδι, καθώς και αν έχετε ένα από τα νέα μηχανήματα Vertuo, το Nespresso έφερε επίσης μια ποικιλία από κάψουλες πάγου.

Ζητήσαμε την ανησυχία αν η σειρά του χύνεται όταν κάνετε έναν παγωμένο καφέ θα πρέπει να είναι παγωμένος γάλακτος ή παγωτό.

Κρίνοντας από την ανταπόκριση στις ιστορίες IG καθώς και στο Facebook, είναι η συναίνεση ότι πρέπει να είναι ο καφές πολύ πρώτος – πάντα – αν και το γάλα είναι πολύ πρώτα κάνει ένα αρκετά αποτέλεσμα.

Θα το αφήσω όσο εσείς θα αποφασίσετε!

Φυσικά, η αγαπημένη μας μέθοδος για το Awesome Off σε μια καυτή μέρα είναι να χτυπήσετε την πισίνα – πραγματικά χτυπήστε την πισίνα! Να πάρει λίγο αέρα σε αυτά τα πλάνα! Πιστεύω ότι είναι το τελευταίο κύλινδρο που θα προσπαθήσω. Η μέθοδος βόμβας Kung Fu της Christina είναι μια πολύ καλύτερη ιδέα.

Σήμερα, εξετάζουμε την απίστευτη αναδυόμενη εμπειρία που κατανοείται ως The Sugar Republic.

Σε μια περίπτωση όλων των πραγμάτων γλυκιά, το Sugar Republic σας επιστρέφει στη νεολαία σας με χώρο μετά από χώρο lollies, παγωτά, choc καθώς και τσίμπημα φούσκα. Είναι τόσο έξυπνα μαζί – καθώς και διαδραστικά. Μας υπενθυμίζει λίγο από το Μουσείο Παγωτού που επισκεφθήκαμε όταν βρισκόμασταν στο Μαϊάμι πέρυσι.

Από τη γιγαντιαία φούσκα με φούσκα, καθώς και τις γέφυρες του ουράνιου τόξου σε ένα γιγαντιαίο κέικ που πηδάς από ένα όπλο, αυτό είναι διασκεδαστικό σε ένα καλαμάρι με ζάχαρη. Εκτός από το καλύτερο από όλα είναι το γιγαντιαίο λάκκο σφαίρας … εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας πλάνα από αυτή την απίστευτη εγκατάσταση στο Myer, Pitt Street Mall, Sydney:

Βήμα μέσα στο εργοστάσιο σοκολάτας του Willy Wonka!

Ο χώρος του ουράνιου τόξου είναι μαγικός

Μιλήστε για τον νεαρό σε ένα κατάστημα καραμελών – η αγαπημένη ταινία της Christina είναι η αρχική Willy Wonka καθώς και το εργοστάσιο σοκολάτας. Διοικάει τον τύπο καραμελών εδώ!

Αυτές οι γιγαντιαίες φράουλες είναι εκπληκτικές. σαν μια μπάλα στρες, όσο καλύτερα.

Αναπληρώνοντας την τσίχλα της φούσκας – είναι η μία φορά που δεν σας πειράζει να μπείτε σε αυτό!

Δεν καταλαβαίνω γιατί, ωστόσο, ξαφνικά θέλω να παρακολουθώ κάτω από πολιορκία!

Jim, Christina καθώς και η νέα τους φούσκα Mate O Bill!

Το Confetti Cannon είναι απίστευτο – ειδικά επειδή δεν χρειάζεται να το αφαιρέσουμε μετά!

Η Χριστίνα είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτή τη γιγαντιαία κατάσταση του Teddy, ωστόσο, ακόμα περισσότερο, τα ροζ τοίχους που ταιριάζουν τόσο καλά στα μαλλιά της. Παρεμπιπτόντως, τα χρώματα γύρω από το pop-up της Sugar Republic είναι όλα από taubmans αντέχουν στην περιοχή όπως το ροζ chintz.

Και το κομμάτι της αντίστασης – το γιγαντιαίο λάκκο σφαίρας. Παίρνουμε το άλμα της πίστης σε αυτό, απλά και η Χριστίνα κρατώντας το χέρι μου!

Αυτό το λάκκο σφαίρας έχει επίσης θέα σε δολοφόνες πάνω από την πόλη από τα παράθυρα, ωστόσο δεν αποτυγχάνετε να θυμηθείτε να ελέγξετε έξω το τοίχο νέον πίσω. εξαιρετικά εντυπωσιακό.

Δεν είχα τόσο μεγάλη διασκέδαση σε ηλικίες. Ακριβώς όπως να είσαι νεαρός ξανά!

Από την άλλη πλευρά του τοίχου στο λάκκο της σφαίρας είναι αυτή η εγκατάσταση απίστευτων μπαλονιών. Ό, τι κι αν είναι εδώ στο Sugar Republic, πιστεύεται τόσο καλά.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει τα εισιτήριά σας πριν προσφέρουν. Υπάρχει επίσης μια εγκατάσταση στη Μελβούρνη, και τα δύο pop-ups πηγαίνουνμέχρι τις 19 Μαΐου.

Απλά μην μην θυμάστε να φέρετε το τηλέφωνό σας (αυτή η τοποθεσία είναι σοβαρά Instagrammable), καθώς και να είστε προετοιμασμένοι για να χτυπήσετε lollies καθώς και παγωτό όπως εξερευνάτε. Το εισιτήριό σας περιλαμβάνει δωρεάν γευσιγνωσίες!

Ξανάτε τη νεολαία σας, καθώς και να φτάσετε στη Δημοκρατία Sugar ASAP!

Μετά από όλα αυτά τα ζάχαρη καθώς και τη διασκέδαση, αισθάνομαι την απαίτηση (ή θα έπρεπε να είναι «ζυμωμένο»;) για να ηρεμήσει τα πράγματα λίγο. Για κάποιο λόγο, αποφάσισα ότι η παραγωγή ψωμιού είναι μια μεγάλη ιδέα.

Λοιπόν, είναι. Είναι νόστιμα.

Η μόνη δυσκολία είναι τώρα που τρώμε πέντε φορές την ποσότητα του ψωμιού που κανονικά! Ωστόσο, όταν βγαίνει να εμφανίζεται έτσι, τι θα κάνατε;

Και για τα φοβερά πράγματα κάτω ακόμα περισσότερο, το Σίδνεϊ χτύπησε από μια γιγαντιαία καταιγίδα, ακριβώς στην αρχή του Σαββατοκύριακου. Κοιτάξτε αυτό το σύννεφο! Φοβερός.

Thunder καθώς και Lightning Rage σε όλο τον ουρανό για όλη τη νύχτα. Είναι ένα απίστευτο θέαμα, ωστόσο οι ειδησεογραφικές αναφορές για πλημμυρισμένους δρόμους, οχήματα καθώς και οικιστικά ή εμπορικά ακίνητα που ξεπλένονται, καθώς και η ζημιά που ενεργοποιείται η καταιγίδα δεν είναι τόσο καλή.

Καθώς η καταιγίδα χτυπά την πόλη, επιλέγω να κινηματογραφήσω το μέτωπο. Δημοσιεύσαμε το βίντεο στο Twitter την εποχή εκείνη, το οποίο είχε πάνω από 33k εμφανίσεις μέχρι στιγμής. Μπορείτε να δείτε το vid εδώ.

Εναλλακτικά, έχω βάλει μαζί περισσότερα βίντεο από ολόκληρη την καταιγίδα, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο.

Ελπίζουμε να απολαύσατε αυτήν την κανονική έκδοση.

Έχετε μια φανταστική εβδομάδα.

Cheers – Jim & Christina xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Puppy Playtime στο σπίτι BAU στη ΣεούλPuppy Playtime στο σπίτι BAU στη Σεούλ

Η περιπετειώδης Kate περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, θα κερδίσω μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ευχαριστώ! Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Facebook