10 τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Σαν Αντόνιο, ΗΠΑ [με προτεινόμενες εκδρομές]

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Σαν Αντόνιο σύντομα; Ελέγξτε τις ιδέες μας παρακάτω για τα πράγματα που θα εκτελέσετε στο Σαν Αντόνιο με προτεινόμενες εκδρομές!

Φωτογραφία από τον Jonathan Cutrer CC BY-NC 2.0Located στο νότιο-κεντρικό Τέξας, το Σαν Αντόνιο είναι μια μεγάλη πόλη του αναφερόμενου κράτους. Με τα ιστορικά του ορόσημα, τους πανέμορφους κήπους, καθώς και τα πάρκα, είναι μια από τις καλύτερες τοποθεσίες για να πάτε στο Τέξας. Εκτός από τις γειτονικές του μεγαλύτερες πόλεις όπως το Χιούστον καθώς και το Ντάλας, είναι πολύ πιο προσιτό να ταξιδέψετε στο Σαν Αντόνιο. Ποιες είναι λοιπόν οι τοποθεσίες που μπορείτε να πάτε εδώ; Παρακάτω είναι μια λίστα των τοποθεσιών για να μεταβείτε καθώς και πράγματα που πρέπει να κάνετε

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

8 απίστευτα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Ντάλας του Τέξας

Τελική λίστα με τα καλύτερα φθηνά ξενοδοχεία στο Τέξας, ΗΠΑ

Οδηγός για τις ανησυχίες της συνέντευξης B2 – Εφαρμογή Visa USA για να μεταβείτε σε συνεργάτη ή φίλη

Οι ιδέες των ΗΠΑ για τους Φιλιππινέζους (μη μεταναστευτικές Β2 βίζα)

21 προορισμοί με λιγότερο ταξίδια που θα σας κάνουν να πάτε στη Νότια Αμερική

Πίνακας περιεχομένων

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να εκτελέσετε στο Σαν Αντόνιο, ΗΠΑ

1. Walk San Antonio River Walk
2. Φυσικά σπήλαια γέφυρας
3. Το alamo
4. Ιαπωνικά κήποι τσαγιού
5. Στόχος Σαν Χοσέ
6. Εθνικό Ιστορικό Πάρκο του Σαν Αντόνιο
7. Βοτανικός κήπος του Σαν Αντόνιο
8. Μουσείο Witte
9. San Fernando de Bexar Cathedral
10. SeaWorld
Πού να μείνετε στο Σαν Αντόνιο, το USABUDGET HOTEL
Πολυτελές ξενοδοχείο

Διασκεδαστικά γεγονότα για το Σαν Αντόνιο

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να εκτελέσετε στο Σαν Αντόνιο, ΗΠΑ

1. Walk San Antonio River Walk

Φωτογραφία από τον Pedro Szekely CC By-Sa 2.0 Ο ποταμός San Antonio River Walk είναι μια προσέλκυση που πρέπει να δείτε όταν ελέγχετε αυτή την περιοχή του Τέξας. Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες με ένα μεγάλο φάσμα χρήσεων, καθώς και από αμερικανικές απαιτήσεις ούτε καν ακριβά. Η ανάγκη είναι πραγματικά μια εκδρομή με βάρκα όπου θα ανακαλύψετε πολλά για το Σαν Αντόνιο. Το βράδυ ο ποταμός Walk είναι εξαιρετικά καλά φωτισμένος καθώς και παρευρισκόμενος. Είναι σαν λίγο Άμστερνταμ στο Τέξας – αξίζει απολύτως ένα ταξίδι!

Προτεινόμενη περιοδεία: Hop-On Hop-Off Bus Tour

2. Φυσικά σπήλαια γέφυρας

Φωτογραφία από το Gsloan CC κατά 2.0
Εάν θέλετε να δείτε κάτι διαφορετικό, δεν πρέπει να χάσετε τα σπήλαια. Υπάρχει καθοδηγούμενη εκδρομή σε μικρές ομάδες κάθε 15 λεπτά. Στην αρχή, πρέπει πρώτα να πέσετε τις σπηλιές. Όταν μέσα στις σπηλιές, πηγαίνει με αρκετούς θαλάμους πριν επιστρέψετε. Το θέαμα κάτω είναι απολύτως εκπληκτική. Απλά σημειώστε ότι είναι εξαιρετικά υγρό μέσα, έτσι φορούν άνετα ρούχα καθώς και παπούτσια.

3. Το alamo

Φωτογραφία από τον Jonathan Cutrer CC από το 2.0 Το Alamo είναι μια θέση στο Σαν Αντόνιο που είναι πραγματικά συναρπαστικό ιστορικά. Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά για την ιστορία του Τέξας καθώς και για τους εθνικούς ήρωες όπως ο David Crocket. Είναι μια θέση που οι Αμερικανοί θεωρούν ως ένα κρίσιμο μέρος, κατανοητό για τους θανάτους όλων των εθελοντών του Τέξας που αγωνίζονται στο Μεξικό για την αυτοπεποίθηση του Τέξας. Είναι ένα αρκετά μικρό κτίριο, ωστόσο αποτελείται από πολλές ιστορικές πληροφορίες για το κράτος.

Προτεινόμενη περιοδεία: Περιήγηση στα αξιοθέατα

4. Ιαπωνικά κήποι τσαγιού

Φωτογραφία από το Cameliatwu CC BY-NC-ND 2.0AN Uncissable Sight για να πάτε στο Σαν Αντόνιο. Οι ιαπωνικοί κήποι τσαγιού είναι ένας όμορφα διαμορφωμένος κήπος με λίμνες καθώς και έναν καταρράκτη. Ο κήπος είναι εξαιρετικά καλά σχεδιασμένος. Δεν είναι τόσο μεγάλο με μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, μπορεί ως εκ τούτου να πάρει μάλλον γεμάτο. Ωστόσο, σε κάθε άτομο που του αρέσουν οι βοτανικοί κήποι, αυτό θα είναι σίγουρα το ιδανικό μέρος.

Προτεινόμενη περιοδεία: Απογευματινή περιοδεία απογευματιών

5. Στόχος Σαν Χοσέ

Φωτογραφία από το Mobilus στο Mobili CC από το 2.0 Αυτό το μέρος, εκτός από το να είναι τόσο ιστορικό, είναι εξαιρετικά όμορφη. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψετε ακριβώς πώς στο παρελθόν χρησιμοποίησε για να είναι μια θέση όπου οι Φράγκοι δίδαξαν τους ντόπιους να προστατεύουν τον εαυτό τους, να καλλιεργήσουν τη γη καθώς και ακριβώς πώς να φροντίζουν τα ζώα. Θα δείτε επίσης ακριβώς πώς διδάχθηκαν να αλέθουν το σιτάρι καθώς και να το φάνε. Είναι εξαιρετικά προτείνεται να επιλέξετε έναν οδηγό για να διασφαλίσετε ότι μπορούν να περιγράψουν λεπτομερώς τις αποστολές Franciscan

6. Εθνικό Ιστορικό Πάρκο του Σαν Αντόνιο

Φωτογραφία από τον Wally Gobetz CC BY-NC-ND 2.0
Υπάρχουν 5 φραγκισκανικές αποστολές στο Σαν Αντόνιο από την εποχή της αντιστάθμισης της Νέας Ισπανίας καθώς και που είναι τώρα μια περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς, ο καλύτερος κατανοητός είναι ο Alamo, δίπλα στο μουσείο του ίδιου ονόματος στο κέντρο του Σαν Αντόνιο . Οι άλλες 4 (Espadas, San Juan Capistrano, καθώς και το San José y La Concepción), αυτές οι 4 αποστολές είναι ενεργές ενορίες όπου οι καθολικές μάζες εξακολουθούν να γιορτάζονται. Η εκδρομή μπορεί να σας πάρει τουλάχιστον 4 ώρες, μπορείτε να πάτε με το όχημα ένα προς ένα. Ξεκινάτε στην αποστολή του Σαν Χοσέ, στο στόχο του Σαν Χοσέ, υπάρχουν ποδήλατα που μπορείτε να μισθώσετε για να κάνετε το ταξίδι. Η εκδρομή συνεχίζεται στο San Juan, Espadas καθώς και ίσως το μεγαλύτερο που εξακολουθεί να διατηρεί την πρωτότυπη ζωγραφική σε μερικούς από τους τοίχους, αυτό του Concepción.

Ευσέβειαnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Θα μπορούσατε πραγματικά να μετακομίσετε στο εξωτερικό;Θα μπορούσατε πραγματικά να μετακομίσετε στο εξωτερικό;

Πολλοί από εμάς έχουν όνειρα να μετακομίσουν στο εξωτερικό. Αλλά τι πραγματικά χρειάζεται για να μετεγκατασταθεί σε άλλη χώρα; Παρακάτω είναι μερικά πράγματα που θα πρέπει να εξετάσετε πριν μετακομίσετε

TNN: Ακριβώς πώς να ταξιδέψετε δωρεάν γλουτένηTNN: Ακριβώς πώς να ταξιδέψετε δωρεάν γλουτένη

ακριβώς πώς μπορεί κάποιος να ταξιδέψει γρήγορα στον κόσμο αν είναι χωρίς γλουτένη; Ελάτε μαζί μας για να ανακαλύψετε τα βασικά στοιχεία από έναν έμπειρο ταξιδιώτη κοιλιοκάκη. Παρόλο που χρειάζεται