Σύντομες προτάσεις συσκευασίας με την Expedia

Σαββατοκύριακα μακριά. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φύγεις από την πόλη ή να κατευθυνθείτε κάπου καινούργια για αυτές τις δύο μικρές μέρες που κάνουν το υπόλοιπο της εβδομάδας να αξίζει να ζήσει.

Αλλά με τις εταιρείες πτήσεων που σας χτυπούν για τον έλεγχο των αποσκευών, ο προϋπολογισμός σας υποφέρει και το ίδιο συμβαίνει και με την απόλαυση του ταξιδιού. Για να μην αναφέρουμε αυτό το περίεργο μη-queue που αναπτύσσεται γύρω από το καρουζέλ αποσκευών. Είναι σαν τους αγρότες που προσφέρονται σε βοοειδή σε μια αγορά. Φρικτός.

Η συμβουλή μας: πακετάρετε έξυπνα, πακετάρετε το φως και παίρνετε μόνο τις τσάντες μεταφοράς μαζί σας. Ακούγεται σκληρό, αλλά πραγματικά δεν είναι. Και αν δεν πάτε για σκι για το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να το κάνετε!

Η κ. Romance παρουσιάστηκε πρόσφατα σε ένα βίντεο με τη μόδα και τη γοητεία Blogger Helen από τη Sassybella για τις συμβουλές γρήγορης συσκευασίας. Ελέγξτε το βίντεό τους εδώ από την Expedia.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος για να δείτε αυτό το βίντεο στην Expedia και να βρείτε πολύ περισσότερα για τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικών ταξιδιών στον κόσμο.

Και εδώ είναι οι προτάσεις μας για το τι πρέπει να συσκευάσουν οι άνδρες στις αποσκευές τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

TNN: Αναπτύξτε με SEO – ακριβώς πώς να δείτε στο YouTubeTNN: Αναπτύξτε με SEO – ακριβώς πώς να δείτε στο YouTube

Θέλατε να παράγετε ένα κανάλι YouTube, ωστόσο ήταν πολύ τρομοκρατημένο για να ξεκινήσετε τη διαδικασία; Έχετε ένα κανάλι, ωστόσο δεν έχετε δει κανένα είδος ανάπτυξης; Λοιπόν παραδοχή τι … δεν

Μια ξεχωριστή μέρα και σαββατοκύριακοΜια ξεχωριστή μέρα και σαββατοκύριακο

Ήταν μια αρκετά τρελή εβδομάδα αυτή την εβδομάδα με παρτίδες που συμβαίνουν πίσω από τις σκηνές στα ρομαντικά μέσα ενημέρωσης. Έχουμε επίσης ξεκινήσει την κάλυψή μας για την πρόσφατη εισβολή