30 κοκτέιλ σε 30 ημέρες – Ημέρα 2: Η ΝΕΓΡΟΝΙ

Ημέρα 2 από 30 Κοκτέιλ σε 30 ημέρες Πρόκληση: Το Negroni

Από τη στιγμή που σκεφτήκαμε για πρώτη φορά αυτή την πρόκληση, η κ. Romance ήταν στην πλάτη μου για να συμπεριλάβει το Negroni. Είναι μια από αυτές τις στιγμές σε μια σχέση όταν ανακαλύπτετε πόσο επίμονος μπορεί να είναι!

Η εμμονή της κ. R, ωστόσο, είναι πραγματικά ιδρυμένη. Είναι νόστιμα. Γλυκό και πικρό πορτοκαλί, πολύ πάγο και ξηρή, απότομη επίγευση εξισορρόπησης. Είναι το ιδανικό απεριτίφ.

Πώς να φτιάξετε ένα negroni

Εδώ είναι αυτό που χρειάζεστε:

Για κάθε ποτό

1 Μέτρο Campari

1 Μετρήστε το γλυκό βερμούτ

1 Μέτρο τζιν

Πολύ πάγος

Φλούδα πορτοκαλιού για γαρνίρισμα

Ντεμοντέ γυαλί, αναδευτής

Εδώ κάνετε:

Βάλτε τον πάγο στο ποτήρι – αρκετό για να γεμίσετε το γυαλί.

Δημιουργήστε το ποτό πάνω από τον πάγο στην αγορά συστατικών.

Ανακατέψτε καλά και γαρνίρετε με μια λωρίδα χυμού πορτοκαλιού που κυρτά πάνω από το χείλος του γυαλιού. Το άχυρο είναι προαιρετικό.

Εναλλακτικά, αν το ποτό είναι πολύ πικρό για εσάς, δοκιμάστε το Aperol αντί του Campari. Είναι λίγο πιο γλυκό και λιγότερο πορτοκαλί αλλά ακόμα νόστιμο. Το ποτό χάνει τον πλούτο του λίγο, αλλά εξακολουθεί να είναι ιδανικό για ένα ποτό της Κυριακής ή για ένα καλό ποτό εκκίνησης σε μια νύχτα έξω.

Αν σας αρέσει αυτό το κοκτέιλ, τότε θα λατρέψετε το ebook μας πώς να φιλοξενήσετε το ιδανικό κοκτέιλ πάρτι.

Έχει οδηγίες με φωτογραφίες σε πάνω από 35 διαφορετικά κοκτέιλ. Θα βρείτε επίσης πάνω από 10 κεφάλαια κορυφαίων προτάσεων και κόλπα για το τι χρειάζεστε και τι δεν κάνετε, εγγυώντας τα κοκτέιλ σας να γίνουν τα πράγματα των θρύλων.

Ακόμα κι αν έχετε φιλοξενήσει πάρτι κοκτέιλ πριν, οι καταπληκτικές ιδέες μέσα σε αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσουν ιδανικό και θα ακονίσετε τις δεξιότητές σας φιλοξενίας. Και φυσικά το ρεπερτόριο κοκτέιλ σας!

Δικά σας για μόνο 9,99 δολάρια, αυτό το βιβλίο θα κρατήσει τα πάρτι σας φρέσκα και τα γυαλιά τους γεμάτα!

Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να αγοράσετε τώρα.

Ή αν θέλετε πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το βιβλίο μας, κατευθυνθείτε στην ιδανική σελίδα Ebook Cocktail Party Ebook.

Εικόνες από την κ. Romance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

TNN: Τανζανική πολιτισμική εντυπωσιακή εμπειρίαTNN: Τανζανική πολιτισμική εντυπωσιακή εμπειρία

Γεια σε όλους, Ήθελα να μοιραστώ ένα ακόμη βίντεο από μια πρόσφατη εκδήλωση Nomadic Network. Πρόκειται για μια “πολιτισμική βυθιστική εμπειρία της Τανζανίας”. Ελάτε μαζί μας καθώς βυθίζουμε σε μια