5 Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Motovun της Κροατίας [με τις προτεινόμενες εκδρομές]

σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Motovun της Κροατίας σύντομα; Ελέγξτε τις ιδέες μας παρακάτω για τα πράγματα που θα εκτελέσετε στο Motovun με προτεινόμενες εκδρομές!

Φωτογραφία από την Arnie Papp CC κατά 2.0
Ένα χωριό που βρέθηκε στην Κεντρική Ιστρία της Κροατίας. Σκαρφαλωμένο σε λόφο καθώς και περιτριγυρισμένο από υπέροχες τοίχους του δέκατου τέταρτου αιώνα, το Motovun είναι ένα γραφικό χωριό που έχει διατηρήσει τη μεσαιωνική μητροπολιτική δομή σχεδόν άθικτη. Είναι μια μικρή πόλη, ωστόσο εκτός από τους περισσότερους τοίχους του φρουρίου, καθώς και εστιατόρια με τρούφες, υπάρχουν και άλλα μεγάλα αξιοθέατα. Δείτε τις άλλες τοποθεσίες που μπορείτε να δείτε στο Motovun σε αυτόν τον σύντομο οδηγό.

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Πώς να υποβάλετε αίτηση για θεώρηση διακοπών της Κροατίας με το διαβατήριο των Φιλιππίνων σας

Ο μέγιστος ταξιδιωτικός οδηγός για την Ιστρία, Κροατία

10 λόγοι για τους οποίους η Ιστρία, η Κροατία είναι ο απόλυτος προορισμός ζευγαριών!

7 Ημέρες Βαλκανικό δρομολόγιο: Οδηγός για ακριβώς πώς να δείτε την Κροατία, το Μαυροβούνιο καθώς και τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη

10 τα καλύτερα κροατικά πρότυπα πιάτα που πρέπει να φάτε [το καλύτερο περιφερειακό φαγητό στην Κροατία]

Πίνακας περιεχομένων

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να εκτελέσετε στο Motovun της Κροατίας1. Hilltop Walled Αρχαία πόλη Motovun
2. Οινοποιείο Benvenuti
3. Αρχαία τείχη της πόλης
4. Πύργος Bell
5. Πολιτιστικό και Ακαδημαϊκό Κέντρο Kastel

Πού να μείνετε στο Motovun, Croatiabudget Hotel
Πολυτελές ξενοδοχείο

Πώς να πάτε στο Motovun, Κροατία από το Λονδίνο

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να εκτελέσετε στο Motovun της Κροατίας

1. Hilltop Walled Αρχαία Πόλη Motovun

Φωτογραφία από το Zolakoma CC By-Sa 2.0

Ένα εξαιρετικά υπέροχο μέρος καθώς και εκπληκτική θέα ιδιαίτερα σε υπέροχες μέρες. Η πόλη είναι εξαιρετικά μικρή, ωστόσο, πολύ καλά διατηρημένη. Στο εσωτερικό, υπάρχουν διαφορετικά κτίρια στη ρωμαϊκή, γοτθική, ωστόσο, επίσης και το ύφος της Αναγέννησης. Υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα που πωλούν περιφερειακά προϊόντα χειροτεχνίας εκτός από τις γαστρονομικές λιχουδιές. Μπορεί να προσεγγιστεί με τα πόδια μέσω μιας απότομης ανηφορικής οδού ή με υπηρεσία μεταφοράς

2. Οινοποιείο Benvenuti

Έχετε νόστιμα κρασιά καθώς και εμπειρία εξαιρετικής ατμόσφαιρας στο ορεινό χωριό Kaldir. Το Benvenuti όχι μόνο πείθει το υπέροχο οινοποιείο, ωστόσο, με εξαιρετικά κρασιά.

3. Αρχαία τείχη της πόλης

Φωτογραφία από τη Marie Thérèse Hébert & Jean Robert Thibault CC By-Sa 2.0
Πολύ καλά διατηρημένοι τοίχοι, όταν ενισχύονται από πύργους, που περιβάλλουν το λόφο που σπιτάρει το αρχαίο χωριό. Η περιποίηση του Motovun στο τοίχο της πόλης διαρκεί μόνο 20 λεπτά, ωστόσο πρέπει να αφιερώσετε χρόνο από τις υπέροχες εικόνες, καθώς και τις απόψεις των γύρω λόφων καθώς και των χωριών.

4. Πύργος Bell

Φωτογραφία από τον Jim Rhodes CC BY-ND 2.0
Ένας υπέροχος πύργος που πλαισιώνει την εκκλησία του Αγίου Στέφανου του δέκατου έβδομου αιώνα στην πρωτοβάθμια πλατεία του χωριού. Αναπτύχθηκε τον δέκατο τρίτο αιώνα, έχει ένα ρολόι στο κέντρο, με παράθυρα, καθώς και battlements στο πάνω μέρος. Αυτός ο πύργος βρίσκεται στο κέντρο του παλιού Motovun. Η ανάβαση στην πλατφόρμα του καμπαναριού δεν είναι απολύτως ασφαλής, πρέπει να απολαύσετε το κεφάλι σας. Ωστόσο, η θέα στην κορυφή το κάνει όλα.

5. Πολιτιστικό και Ακαδημαϊκό Κέντρο Kastel

Λίγο όμως εξαντλητικό ταξίδι με το οποίο η ιστορία του Motovun, του τρόπου ζωής με τους αιώνες, των λαϊκών ανθρώπων, ρέει.

Πού να μείνετε στο Motovun, Κροατία

Οικονομικό ξενοδοχείο

Agroturizam Toni

Το Agroturizam Toni βρίσκεται στο Motovun καθώς και χρησιμοποιεί ένα εστιατόριο καθώς και έναν κήπο. Το διαμέρισμα ή το condo περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο, 1 ντους με μπάνιο ή ντους, καθιστικό, καθώς και μια κουζίνα με ψυγείο. Η Continental καθώς και οι πλήρεις αγγλικές/ιρλανδικές επιλογές πρωινού προσφέρονται κάθε πρωί

Τιμή: Ξεκινά από 47 δολάρια ανά διανυκτέρευση για το διαμέρισμα ή το condo με μπαλκόνι, περιλαμβάνει φόρους καθώς και χρεώσεις, δωρεάν πρωινό, καθώς χρησιμοποιεί μια δωρεάν ακύρωση.

Πολυτελές ξενοδοχείο

Διαμέρισμα Tomaz

Το διαμέρισμα Tomaz χρησιμοποιεί διαμονή με αυτοεξυπηρέτηση με δωρεάν πρόσβαση WiFi. Το κλιματιζόμενο διαμέρισμα ή condo περιλαμβάνει δορυφορική τηλεόραση, πλήρη κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, καθώς και φούρνο. Ο κήπος καθώς και οι απόψεις της πόλης μπορούν να απολαύσουν από όλα τα δωμάτια. Οι δωρεάν εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου βρίσκονται στον κήπο του διαμερίσματος ή του condo tomaz.

Τιμή: Ξεκινά από $ 71 ανά διανυκτέρευση για το διαμέρισμα, περιλαμβάνει φόρους καθώς και χρεώσεις, καθώς και χρησιμοποιεί μια δωρεάν ακύρωση.

Αυτά είναι τα πιθανά πράγματα που μπορείτε να εκτελέσετε στο Motovun της Κροατίας. Έτσι, αν είστε διατεθειμένοι να διασκεδάσετε καθώς και ενδιαφέρον ταξίδι, καταλαβαίνετε τι να κάνετε καθώς και πού να πάτε! Συνεχίστε λοιπόν τα πράγματα σας, καθώς και προετοιμαστείτε για μια καταπληκτική εμπειρία στο Motovun.

Πώς να πάτε στο Motovun, Κροατία από το Λονδίνο

Ο πλησιέστερος τερματικός σταθμός πτήσης στο Motovun βρίσκεται στο Pula της Κροατίας.

Μέσω της British Airways: (μία μέθοδος με δύο στάσεις)

*Από το Λονδίνο Heathrow – Zagreb – Zadar – Pula

Τιμή εισιτηρίου: 127,72 £

*Πώς να ταξιδέψετε από το τερματικό πτήσης Pula στο Motovun

Υπάρχουν 4 μέθοδοι για να ταξιδέψετε από το τερματικό πτήσης Pula στο Motovun. Λεωφορείο, ταξί, αυτοκίνητο, καθώς και towncar. Το ταξίδι με το λεωφορείο είναι λίγο δαπανηρό hΕντούτοις πιθανότατα η καλύτερη επιλογή, χρειάζονται περίπου 2 ώρες για να φτάσετε στο Motovun (συμπεριλαμβανομένης μιας στάσης στην πόλη Pula). Ενώ το ταξίδι με ταξί είναι το πιο ακριβό, η ενοικίαση αυτοκινήτων και φορτηγών, καθώς και η οδήγηση ή το towncar είναι το φθηνότερο. Όλοι αυτοί οι τρεις διαρκεί περίπου 1 ώρα χρόνου ταξιδιού.

*Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Skyscanner για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων.

Για τον συγγραφέα

Γεια σου! Είμαι η Fatima. Το πρώτο μου σημαντικό ταξίδι ήταν το 2016 στην υπέροχη πόλη Cebu. Μετά από αυτό, σκέφτηκα να ταξιδεύω. Τώρα απολαμβάνω την ανακάλυψη γλωσσών καθώς και τους πολιτισμούς άλλων χωρών. Ο στόχος μου είναι να βλέπω τουλάχιστον μία χώρα ετησίως καθώς και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με άλλους ανθρώπους με σύνθεση ή blogging. Ζήστε το ταξίδι μου, συμμορφώνοντας μαζί μου στο Instagram.

Είσαι στο Pinterest; ΚΑΤΩ ΤΟ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ashura: Ένας μήνας θλίψης και αυτοπεποίθησης στο ΙράνAshura: Ένας μήνας θλίψης και αυτοπεποίθησης στο Ιράν

Έχετε σκεφτεί ποτέ να χτυπήσετε τον εαυτό σας με αλυσίδες για να θυμάστε έναν άνθρωπο που πέθανε πριν από 1333 χρόνια; Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο σε μη θρησκευτικούς Δυτικούς,

9 Τοπικές αγορές του Σίδνεϊ που πρέπει να επισκεφθείτε9 Τοπικές αγορές του Σίδνεϊ που πρέπει να επισκεφθείτε

Οι αγορές του Σίδνεϊ έχουν γίνει ένα από τα καλύτερα μέρη της πόλης τα τελευταία χρόνια. Υπήρξαν μερικοί που έχουν πάει εδώ και δεκαετίες που όλοι γνωρίζουν, αλλά εδώ είναι