10 Εύκολες συνταγές που χρησιμοποιούν το ψωμί που έχει απομείνει από το νόστιμο ψωμί (Compilation YouTube)

καταναλώνεται ευρέως σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα βασικό τραπέζι σε τραπέζια σε πολλές χώρες! Αλλά εδώ στις Φιλιππίνες, όπου ένα σωστό γεύμα συνήθως κυριαρχείται από ρύζι, το ψωμί προορίζεται για ένα ελαφρύ πρωινό ή ένα βαρύ σνακ.

Μία από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες ψωμιού στις Φιλιππίνες είναι το ψωμί ψωμιού, πολύ πιο γνωστό τοπικά ως “νόστιμο ψωμί”. Ένα πακέτο μπορεί να εξυπηρετήσει πολύ περισσότερα από ένα άτομα, οπότε είναι πολύ πρακτικό. Αλλά αν είστε σαν εμάς, αφού έχετε το σάντουιτς μας, συνήθως δεν ξέρουμε τι άλλο να τελειώσουμε με το υπόλοιπο πακέτο.

Αλλά υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα που μπορείτε να τελειώσετε με ένα ψωμί. Εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από την απλή εφαρμογή της κανονικής εξάπλωσης, εδώ είναι μερικές δημιουργικές συνταγές για νόστιμο ψωμί που μπορείτε να κάνετε για πρωινό ή merienda.

Τι καλύπτεται σε αυτόν τον οδηγό;

Τυριά γαλλικό σάντουιτς ομελέτας τοστ
Μάνγκο ψωμί ψωμί
Σάντουιτς Monte Cristo
Ψωμί πίτσας
Ψωμί τόνου
Choco Mallow Bread Pie
Τσέπες ψωμιού πατάτας, σάντουιτς ομελέτας και άλλοι
Περισσότερες προτάσεις στο YouTube ⬇ΡΙΘΕΤΕ

Τυριά γαλλικό σάντουιτς ομελέτας τοστ

Ένα από τα ευκολότερα να κάνουμε είναι το κλασικό γαλλικό τοστ. 365 ημέρες Pinoy Food προσθέτει τυρί και δημιουργεί τυρώδες σάντουιτς ομελέτας από τα γαλλικά τοστ. Χρειάζεστε μόνο ψωμί ψωμιού, αυγά, γάλα, βούτυρο και τυρί για αυτή τη συνταγή. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μέλι, μαρμελάδες φρούτων ή κανέλα.

Εγγραφείτε σε 365 ημέρες Pinoy Food εδώ!

Μάνγκο ψωμί ψωμί

Η Anne Cook Ph βάζει το δικό της γύρισμα σε αυτό το γνωστό πιάτο γρήγορου φαγητού. Η μόνη διαφορά είναι η απουσία ροδάκινου (που μπορείτε να προσθέσετε αν θέλετε). Η συνταγή της πίτας μάνγκο απαιτεί μόνο φέτες ψωμιού ψωμιού, μάνγκο, κροτίδες ή ψίχουλα ψωμιού, αυγό και ζάχαρη. Μπορείτε να κάνετε άλλες εκδόσεις αλλάζοντας την πλήρωση φρούτων.

Εγγραφείτε στο Anne Cook PH εδώ!

Σάντουιτς Monte Cristo

Βασικά, είναι ένα τηγανητό ζαμπόν και σάντουιτς με τυρί. Η έκδοση του δέντρου μαγειρικής έχει μια γενναιόδωρη μερίδα ζαμπόν και τυρί. Μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Θα χρειαστείτε ψωμί ψωμιού, μαρμελάδα φράουλας, τυρί σε φέτες, ζαμπόν, αυγό, ψίχουλα και βούτυρο.

Εγγραφείτε στο δέντρο μαγειρέματος εδώ!

Ψωμί πίτσας

Η σύγχρονη Nanay μοιράζεται πώς μαγειρεύει την πίτσα της χωρίς φούρνο χρησιμοποιώντας μια κατσαρόλα και ένα ράφι καλωδίων. Αυτό είναι πολύτιμο για όσους δεν έχουν φούρνους στο σπίτι. Διαβάστε άλλες προτάσεις από αυτήν στο πλαίσιο περιγραφής. Για το ψωμί της πίτσας, χρησιμοποίησε σάλτσα πίτσας, τυρί, ζαμπόν και κομμάτια ανανά. Μπορείτε να αλλάξετε τις επικαλύψεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κέτσαπ ως εναλλακτική λύση για τη σάλτσα πίτσας. Ένας σχολιαστής πρότεινε επίσης ότι μπορείτε επίσης να ισοπεδώσετε το ψωμί για ένα φαινόμενο “λεπτή φλούδα”.

Εγγραφείτε στο Modern Nanay εδώ!

Ψωμί τόνου

Λαχτάρα πίτα τόνου; Μπορείτε να τα φτιάξετε στο σπίτι! Τα σπιτικά τρόφιμα δημιούργησαν την εκδοχή της πίτα τόνου χρησιμοποιώντας μόνο φέτες ψωμιού ψωμιού, κονσερβοποιημένο τόνο, μαγιονέζα, κρεμμύδι, αυγό, κροτίδες (ή ψίχουλα ψωμιού), τυρί και αλάτι. Μπορείτε να κάνετε άλλες εκδόσεις, αλλάζοντας το βόειο κρέας, ζαμπόν, ζαμπόν, τυρί, ανεπιθύμητα, κ.λπ.

Εγγραφείτε σε σπιτικά τρόφιμα εδώ!

Choco Mallow Bread Pie

Το Sarahlon Channel παρουσιάζει την πίτα Choco Mallow με ψωμί. Άλλα συστατικά που απαιτούνται για αυτή τη συνταγή είναι το Fuji Chocolate Bar (ή οποιοδήποτε είδος σοκολάτας), marshmallows, αυγά, ψίχουλα ψωμιού και ψίχουλα ψωμιού. Για σοκολάτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίπεδες κορυφές, σοκολάτες νομισμάτων κλπ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια σοκολάτα που εξαπλώθηκε όπως η Goya ή η Nutella. Για το ψωμί ψωμιού ψωμιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το απλό ή το σοκολάτα.

Εγγραφείτε στο κανάλι Sarahlon εδώ!

Τσέπες ψωμιού πατάτας, σάντουιτς ομελέτας και άλλοι

Το Toasted διαθέτει μια συλλογή τεσσάρων συνταγών ψωμιού τους. Μπορείτε να βρείτε τις λίστες των συστατικών και τους συνδέσμους σε κάθε βίντεο συνταγής εάν θέλετε μια διαδικασία βήμα προς βήμα.

Ομελέτα σάντουιτς

Ψωμί τυριού σκόρδου

Τοστ τσίλι

Τσέπες ψωμιού πατάτας

Εγγραφείτε στο Toasted εδώ!

2020 • 8 • 12

Περισσότερες προτάσεις στο YouTube °

Σχετικές αναρτήσεις:

Λεμόνι Pie House: Πού να φάτε στη Σαγκάδα, Φιλιππίνες

Cao-Oy, Olango Island: Θαλάσσια και ξυλοπόδαρα στο Cebu, Φιλιππίνες

Η κουζίνα Kerbside της Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης

Προσπάθεια Fugu, θανατηφόρα λιχουδιά της Ιαπωνίας

Πού να φάτε στο La Union: San Juan Food Trip

12 Εύκολες και φιλικές προς τον προϋπολογισμό συνταγές σαρδέλες

7 Εύκολες συνταγές ντόνατς μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι

Cafe Chocolate Kiss Cafe: Πώς να αγοράσετε κέικ για παραλαβή / παράδοση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Πώς εξοικονομήσαμε 24.000 δολάρια σε διαμονήΠώς εξοικονομήσαμε 24.000 δολάρια σε διαμονή

Υπάρχει μια νέα μέθοδος εξοικονόμησης χρημάτων για το κόστος διαμονής, ενώ ζούμε σαν περιφερειακό σε ενδιαφέρουσες χώρες σε όλο τον κόσμο! Ονομάζεται “House Sitting”, καθώς και η συμμετοχή σε αυτή