Το καφενείο ειλικρίνειας, Batanes: όπου η ειλικρίνεια εξακολουθεί να είναι η καλύτερη πολιτική

που προέρχεται από τη Μανίλα, όπου είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρεθεί τουλάχιστον ένας φρουρός ασφαλείας σε μια μέρα, βρήκα τον δήμο της Ιβάνα ισχυρής αναζωογόνησης. Ένα καφενείο αποδεικνύει ότι εδώ στο Batanes, η ειλικρίνεια παραμένει η καλύτερη πολιτική.

Το καφενείο ειλικρίνειας δεν είναι το συνηθισμένο καφενείο σας. Είναι μη επανδρωμένο και πάντα ανοιχτό, επιτρέποντας στους πελάτες να πάρουν αυτό που χρειάζονται και να εμπιστεύονται ότι κάνουν το ιδανικό πράγμα και πληρώνουν σωστά. Ναι, παίρνετε ακριβώς αυτό που θέλετε και αποβάλλετε την πληρωμή σας σε καθορισμένα κουτιά.

Ανήκει στο παντρεμένο ζευγάρι Jose και Elena Gabilo, το καφενείο ειλικρίνειας έχει γίνει ένα σημείο διακοπών από μόνο του. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο λιμάνι της Ivana, το σημείο άλμα στο νησί Sabtang.

Αυτό είναι όπου αποβάλλετε την πληρωμή σας.
Η σκέψη του είναι τόσο ευχαριστημένη και λυπημένη. Χαίρομαι επειδή είναι μια απόδειξη για τις αξιοθαύμαστες αξίες των ντόπιων: και οι δύο ιδιοκτήτες για τους εξαρτώνται από τους και τους προστάτες για την ειλικρίνεια τους. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση στο Batanes πιθανώς: σε μια επαρχία που μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ουσιαστικά μηδενικό ποσοστό εγκληματικότητας, η κλοπή είναι σχεδόν ανήκουστη.

Ήταν ένα πικρό χάπι για να καταπιεί επίσης. Η ειλικρίνεια ήταν τόσο σπάνια, τόσο σπάνια; Υπάρχει θλίψη για να συνειδητοποιήσουμε ότι πολλοί από εμάς βρίσκουν ειλικρίνεια περίεργη και αρκετά αναζωογονητική για να είναι ένα αξιοθέατο διακοπών.

Πώς να φτάσετε στην καφετέρια της ειλικρίνειας: Από το αεροδρόμιο Basco ή το Basco Town, μπορείτε να φτάσετε στην ειλικρίνεια καφετέρια με τρίκυκλο (P200-P220, 30-40 λεπτά). Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα τρίκυκλο για μια περιοδεία South Batan, η οποία κάνει μια στάση στο καφενείο ειλικρίνειας.

Έξοδα (επιλέξτε ένα)

Τρικύκλος ναύλος (αν θέλετε απλώς να δείτε κατάστημα ειλικρίνειας): P200-P220

Εκδρομή στην τρίκυκλη (αν θέλετε να πάτε γύρω από το νησί Batan νότια): P1500

Περισσότερες ιδέες για το YouTube ⬇ΡΙΤΑ

Σχετικές αναρτήσεις:

Μουσείο Culion and Archives, Palawan: Κατάλοιπα και απόγονοι

Valugan Boulder Beach, Batanes: Ο άγριος και ο Ειρηνικός

Στιγμιότυπο: Προβολή από το σταθμό ραντάρ Pagasa, Batanes

Tukon Chapel: Μια υπόσχεση που εκπληρώθηκε στο Basco, Batanes

Χώρα Marlboro: Racuh A Payaman, Batanes

Casa San Miguel: Μουσείο Κοινοτικής Κληρονομιάς στο Σαν Αντόνιο, Zambales

10 περίεργα πράγματα για τους Batanes και γιατί δεν πρέπει να τρώτε καβούρια καρύδας

Νησί Sabtang, Batanes: 6 φοβερά μέρη για επίσκεψη σε μια ημερήσια περιοδεία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Δαπάνες Χριστουγέννων στο εξωτερικό-Οι bloggers μοιράζονται τις πολύ αγαπημένες αναμνήσεις τουςΔαπάνες Χριστουγέννων στο εξωτερικό-Οι bloggers μοιράζονται τις πολύ αγαπημένες αναμνήσεις τους

ως μακροχρόνιοι ταξιδιώτες, η ξοδευμένη σε περίοδο των διακοπών στο εξωτερικό είναι αναπόφευκτη. Πολλοί από εμάς δεν είμαστε σπίτι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και παρόλο που χάνουμε την

Μια υπέροχη μέρα στη χερσόνησο του ΑκρωτηρίουΜια υπέροχη μέρα στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου

η περιπετειώδης Kate αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, θα κερδίσω μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ευχαριστώ! Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο