Μια ξεχωριστή μέρα και σαββατοκύριακο

Ήταν μια αρκετά τρελή εβδομάδα αυτή την εβδομάδα με παρτίδες που συμβαίνουν πίσω από τις σκηνές στα ρομαντικά μέσα ενημέρωσης. Έχουμε επίσης ξεκινήσει την κάλυψή μας για την πρόσφατη εισβολή μας στο Sabah, Borneo, το οποίο είναι συναρπαστικό.

Εδώ είναι το πρώτο μας άρθρο, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς την πλειοψηφία του ταξιδιού μας. Επειδή ο check out στο Sabah κάλυψε τόσο πολύ, ονομάζουμε αυτόν τον ζωτικό οδηγό μας για αυτό το εκπληκτικό μέρος της Μαλαισίας. Είναι επίσης μια από τις μεγαλύτερες θέσεις που έχουμε κάνει ποτέ, οπότε πάρτε τον εαυτό σας άνετα πριν αρχίσετε να διαβάζετε.

Είναι επίσης η ραχοκοκαλιά σε πολύ πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το Sabah ότι θα κυκλοφορήσουμε τους επόμενους δύο μήνες, οπότε αναμένετε να δείτε περισσότερα για τη Sabah σύντομα.

Γιορτάμε επίσης λίγο αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι η επέτειό μας όταν συναντηθήκαμε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό το νήμα εδώ.

Και ακριβώς όπως ένα κομμάτι του φόντου, ανέβηκα και στην ακτή στο εκπληκτικό λιμάνι Stephens το περασμένο Σαββατοκύριακο για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της μαμάς της κ. Romance (Happy Birthday, Jeanette!), Και εδώ είναι μερικά από τα πλάνα από αυτό το ταξίδι. Αυτό σημαίνει ότι θα δημοσιεύσουμε τον οδηγό μας για το Port Stephens πολύ σύντομα.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την έκδοση IG αυτής της εβδομάδας και θα σας ξαναδούμε σύντομα.

Jim & Christina xx

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο που στέλνω κάθε Παρασκευή. Σε αυτό είναι μια κατάρρευση των δημοσιεύσεων της εβδομάδας συν νέα για το τι συμβαίνει μαζί μας. Σας δίνουμε επίσης αποκλειστική ειδοποίηση για τυχόν διαγωνισμούς που τρέχουμε ή freebies που δίνουμε μακριά.

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το ενημερωτικό δελτίο μας και επίσης το δωρεάν eBook μας στο ταξίδι.

Τα νερά γύρω από το Port Stephens-μόνο λίγες ώρες με το αυτοκίνητο βόρεια του Σίδνεϊ και ακριβώς γύρω από τη γωνία προς το γρήγορο αναπτυσσόμενο Newcastle-είναι απολύτως εκπληκτικά. Μας αρέσει εδώ και να βρούμε όσο πιο τυπικά μπορούμε. Ήταν μια οικογένεια αγαπημένη της κ. Romance εδώ και χρόνια, και όταν οι λαοί μου κατέληξαν στην Αυστραλία, έχουν σίγουρα απολαύσει και εδώ.

Η μεγαλύτερη πόλη εδώ, Nelson Bay, έχει μια εκπληκτική μικρή μαρίνα και πολλά να κάνει. Είναι ένα κορυφαίο σημείο για να βγείτε για να εντοπίσετε φάλαινες και δελφίνια, κάτι που είναι σίγουρα κάτι που δεν πρέπει να χάσετε. Πήγαμε στο Queensland στο Κουίνσλαντ λίγο πίσω και είναι πολύ διασκεδαστικό.

Εδώ στο Nelson Bay υπάρχουν πολλά εστιατόρια και καταστήματα, και μια καταπληκτική παμπ επίσης.

Αυτή είναι η παραλία Bagnalls λίγο πάνω από τον κόλπο Nelson. Όχι μόνο είναι ένα απολύτως εκπληκτικό μέρος της ακτογραμμής του Port Stephens, είναι επίσης ένα από αυτά τα χρυσά μυστικά σημεία Nugget που οι ντόπιοι κατάφεραν να παραμείνουν ήσυχοι για χρόνια: αυτό είναι μια ολοκαίνουργια παραλία φιλική προς το σκυλί!

Επειδή είναι τόσο σπάνιο να βρούμε μια παραλία που επιτρέπει στα σκυλιά σε αυτό, οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι πραγματικά προσεκτικοί για να κρατήσουν τους pooches τους υπό έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν ενδιαφέρεστε για τα σκυλιά, θα είστε καλά εδώ.

Είμαστε πίσω στο Σίδνεϊ και πάλι απόψε και ακριβώς εγκαίρως για να δούμε στοιχεία για την έναρξη της νέας σεζόν. Αυτός ο ουρανός είναι τέλειο στυλ άνοιξης και απολύτως εκπληκτικό να κοιτάξει. Τι υπολογίζετε;

Έτσι, σήμερα είναι η μεγάλη μέρα. Πριν από όλα αυτά τα χρόνια (16 στην πραγματικότητα) η κ. Romance και συναντήθηκα σε ένα κατάστημα νερού (αυτό είναι ένα κατάστημα που μόλις πώλησε νερό) στο προάστιο του Sydney του Paddington. Ήμουν ένας φρικτός backpacker και είχε λαμπερό ροζ και διόρθωση χαρτιού λευκά μαλλιά σε μια κοπή pixie, και ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά.

Από τότε, έχουμε δει τον κόσμο μαζί και πέφτουμε ακόμα πιο βαθιά στην αγάπη από ό, τι ο καθένας από εμάς πίστευε ότι είναι δυνατόν. Η ζωή, η αγάπη, το ταξίδι και η εργασία με αυτήν την απίστευτη κυρία είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Μου θυμίζει πόσο ευλογημένη είναι η ζωή μου.

Εδώ είναι άλλα 16 χρόνια ευτυχίας και περιπέτειας, αγάπη μου.

Σήμερα, η κ. Romance και εγώ είμαστε σε μια περιπέτεια με τα πόδια. Λοιπόν, περπατάμε στα Fishmarkets του Σίδνεϊ ούτως ή άλλως. Το μονοπάτι μας μας οδηγεί στη γέφυρα Anzac, η οποία είναι ένα τέτοιο μνημείο του Σίδνεϊ. Κάποιοι λένε ακόμη και ότι τους αρέσουν περισσότερο από τη διάσημη γέφυρα του λιμανιού του Σίδνεϊ. Τι νομίζετε;

Το Sydney Fishmarkets είναι ένα από τα μεγάλα τσιμπούρια της πόλης αν επισκέπτεστε εδώ. Εάν έχετε ζήσει ποτέ εδώ, στοιχηματίζω ότι ήσασταν εδώ τουλάχιστον μία φορά.

Ακόμα κι αν δεν πρόκειται να αγοράσετε τίποτα, το θέαμα των ψαριών είναι αρκετό για να σας διασκεδάσει. Είναι επίσης το τέλειο σημείο για ένα δάγκωμα για φαγητό από το νερό.

Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι υπάρχει ένα εστιατόριο Yum Cha στο πίσω μέρος των ψαριών και είναι αρκετά αιματηρό καλό. Εάν δεν έχετε ακούσει για το Yum Cha πριν, είναι βασικά ένας κινεζικός μπουφές όπου καθίσετε στο τραπέζι σας και σας φέρνουν το φαγητό. Δεν είναι τόσο υπέροχο;!

Υπάρχουν πολλά μέρη γύρω από το Σίδνεϊ που προσφέρουν αυτό, και το Fisherman’s Wharf εδώ στα Fishmarkets είναι ένα από τα καλύτερα. Έγραψα για το Yum Cha λίγο πίσω, αλλά δεν είχαμε ακούσει για αυτό το μέρος τότε … Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι καιρός να επανεξετάσουμε αυτή τη θέση. Τι νομίζετε;

Ταξιδιωτικά ταξίδια αυτής της εβδομάδας

Κάθε εβδομάδα επιστρέφουμε στο χρόνο πάνω από μερικούς από τους αγαπημένους μας ταξιδιωτικούς προορισμούς χρησιμοποιώντας φωτογραφίες που δεν έχουν δει ποτέ από τα ταξίδια μας. Εδώ έχουμε κοιτάξει πίσω αυτή την εβδομάδα.

Η κλασική θέα της Βενετίας: κανάλια, γόνδολα, αγκυροβόληση και αυτά τα κλασσικά τοιχώματα γυψοσανίδας του εικονικού Αρχιτεκτονικού της Βενετίαςμι. Αυτή η πόλη με εξέπληξε πραγματικά με το να είμαι πολύ πιο εκπληκτική και ρομαντική από ό, τι νόμιζα ότι θα ήταν … και ήξερα ότι θα ήταν όμορφο, απλά όχι τόσο πολύ!

Έχουμε γράψει πολλά για τη Βενετία τα τελευταία δύο χρόνια. Ακολουθεί μια επιλογή από την κάλυψη της Βενετίας.

Το Central Park, στο επίκεντρο του νησιού του Μανχάταν, είναι ένα τέτοιο κλειδί για το τι είναι η Νέα Υόρκη. Πάντα με εκπλήσσει να πιστεύω ότι στη μέση αυτού του απίστευτα πυκνοκατοικημένου αστικού χώρου είναι μια τόσο μεγάλη περιοχή της φύσης.

Αυτή είναι η γέφυρα πάνω από το Bank Rock Bay που κοιτάζει νότια πάνω από τη λίμνη Boating. Πραγματικά παίρνετε μια καταπληκτική προοπτική της πόλης που πανύβηγμα πάνω από το πάρκο από εδώ.

Για τον ζωτικό οδηγό του πρώτου χρονομετρητή μας για τη Νέα Υόρκη, κάντε κλικ εδώ!

Η κύρια πισίνα στο Phuket Aleenta είναι απλά εκπληκτική. Τα κρεβάτια που μπορείτε να κολυμπήσετε και να απολαύσετε είναι και η τέλεια πινελιά, και στη συνέχεια ο πρόσθετος παράγοντας της θέασης πάνω από τον ωκεανό κάνει αυτό το ξενοδοχείο να είναι απαραίτητο αν ψάχνετε για πολυτέλεια και ρομαντισμό στην Ταϊλάνδη.

Εδώ είναι η πλήρης αναθεώρησή μας με ένα βίντεο με τα πόδια και από τα δωμάτια.

Ακριβώς δίπλα στο κύριο θέρετρο στο Aleenta Phuket είναι αυτό. Είναι η Villa Noi, που σημαίνει απλά «μεγάλο» στην Ταϊλάνδη, και είναι λίγο πολύ το σπίτι των ονείρων της κ. Romance. Ο σχεδιασμός του αρχοντικού του τόπου αυτού του τόπου είναι τόσο καλά, αλλά αυτή είναι μόνο η περιοχή ψυχαγωγίας και η κουζίνα.

Από το πλάνο είναι ένα άλλο σημαντικό κτίριο με το κύριο υπνοδωμάτιο και ξεχωριστή κουζίνα και σαλόνι σε μια βίλα χωρισμού και στα αριστερά είναι μπανγκαλόου ενός υπνοδωματίου διάσπαρτα γύρω από το ακίνητο. Είναι ιδανικό για μεγάλες ομάδες ή γαμήλια πάρτι. Αυτός ο τόπος θα ήταν καταπληκτικός και για μια μεγάλη οικογένεια.

Αν θέλετε να δείτε αυτό και τα υπόλοιπα δωμάτια του θέρετρου, ελέγξτε το βίντεο μας για το Aleenta Phuket εδώ.

Οι πύργοι Petronas, μόλις τα ψηλότερα κτίρια στον κόσμο, είναι το επίκεντρο της Κουάλα Λουμπούρ στη χερσόνησο της Μαλαισίας. Είναι πραγματικά εκπληκτικά και εκπληκτικά λαμπερά. Ήμουν επίσης έκπληκτος στο πάρκο που βρίσκεται μπροστά τους – όχι αυτό που περίμενα να δω στη μέση της πολυάσχολης πρωτεύουσας της Μαλαισίας.

Απολαύσαμε πραγματικά το σύντομο χρονικό διάστημα στο KL. Ήμασταν μόνο εκεί για μια νύχτα, αλλά με τον συνηθισμένο τρόπο μας, τα συσκευάσαμε όλα μέσα. Εδώ είναι ο 24ωρος οδηγός μας για το KL για τους πρώτους χρονομετρητές.

Είπε ότι είναι το πιο ρομαντικό δείπνο στο Πουκέτ, Ταϊλάνδη, ο λαός στο Thavorn Beach Village Resort που θέτει αυτό το επάνω έχει πολλά να ζήσει μέχρι. Το θέρετρο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον κόλπο μέχρι την παραλία του Party Hub Patong, αλλά είναι πολύ πιο μακριά από την άποψη της ειρήνης, της πολυτέλειας και του ρομαντισμού.

Ένα από τα παλαιότερα θέρετρα σε αυτό το τμήμα του Phuket Thavorn είναι ιδιόμορφη, μοναδική και γήρανση όμορφα. Εδώ είναι η πλήρης ανασκόπηση αυτού του συναρπαστικού θέρετρου.

Ελπίζουμε ότι έχετε απολαύσει την έκδοση IG αυτής της εβδομάδας. Τώρα πείτε μας, πώς ήταν η εβδομάδα σας;

Εικόνες από τον κ. Και την κ. Romance μέσω του Instagram: @mrandmrsromance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post