TNN & FLYTE: Ταξιδιωτικά μη κερδοσκοπικά που κάνουν τη διαφορά

που θέλουμε #givingtureday από τότε μετά τη μαζική χρήση της Μαύρης Παρασκευής καθώς και η Cyber ​​Δευτέρα, είναι μια εξαιρετική συμβουλή για όλους μας να πιστεύουμε εκτός των εαυτών μας καθώς Υποστηρίξτε τα προτιμώμενα μη κερδοσκοπικά μας κέρδη.

#Givingturesday είναι μια κίνηση που απελευθερώνει τη δύναμη της ριζικής γενναιοδωρίας σε όλο τον κόσμο. Αναβαθμίζει έναν κόσμο που αναπτύχθηκε από την κοινή ανθρωπότητα καθώς και τη γενναιοδωρία.

Είτε κάνει κάποιον χαμόγελο, βοηθώντας έναν γείτονα ή πλήρεις ξένους έξω, δείχνοντας ένα πρόβλημα ή ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν, ή παρέχοντας μερικά …

Γεια σου! Συγγνώμη που διακόπτεται αλλά ….

Φαίνεται ότι έχετε σκοντάψει σε ένα άρθρο μόνο συνδρομητή!

(Ήδη μέλος; Συνδεθείτε εδώ.)

Αυτή η ανάρτηση είναι αποκλειστικά για τα μέλη του Nomadic Matt Plus! Το NM + είναι το μόνο πρόγραμμα του μέλους μας που παρέχει στους επισκέπτες όπως εσείς αποκτήστε πρόσβαση σε αναρτήσεις στο Perk Blog. Τα μέλη προσφέρουν επίσης δωρεάν βιβλία, οδηγούς, μαθήματα blogging, αποκτήσουν πρόσβαση στις εκδηλώσεις μας, τα γεγονότα αναπαραγωγής, μηνιαία δώρα, μπλουζάκια, ξεχωριστές εκπτώσεις για εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς και περισσότερα!

Ως μέλος του Nomadic Matt Plus, δεν παίρνετε μόνο τόνους πλεονεκτημάτων για να κάνετε τα ταξίδια σας πιο προσιτή, ωστόσο σας βοηθάτε να συνεχίζετε να παράγουν το διεξοδικό ταξιδιωτικό υλικό που αγαπάς!

Το καλύτερο από όλα, η εγγραφή κοστίζει λιγότερο από το βάρος του γεύματος!

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την ανάρτηση (καθώς και 100+ άλλα άρθρα μόνο μέλη) καθώς και όλα αυτά τα άλλα αξιοσημείωτα προνόμια, να συμμετάσχετε στο Nomadic Matt Plus καθώς και να αρχίσετε να παίρνετε πολλά περισσότερα από τα ταξίδια σας σήμερα!

Μάθε περισσότερα

Σύνδεση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hai Fatto Tredici – Γιατί 13 δεν είναι κακή τύχη στην ΙταλίαHai Fatto Tredici – Γιατί 13 δεν είναι κακή τύχη στην Ιταλία

σκάλες, ρωγμές στο πεζοδρόμιο και ομπρέλες σε εσωτερικούς χώρους – είναι όλοι άτυχοι και με καλό λόγο. Αλλά γιατί είναι 13 ο τυχερός αριθμός στην Ιταλία; Και γιατί οι Ιταλοί