10 Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στην Evora της Πορτογαλίας [με τις προτεινόμενες εκδρομές]

σκοπεύετε να ταξιδέψετε σύντομα στην Evora της Πορτογαλίας; Ελέγξτε τις προτάσεις μας παρακάτω σχετικά με τα πράγματα που θα εκτελέσετε στην Evora με προτεινόμενες περιηγήσεις!

Φωτογραφία από πορτογαλική βαρύτητα στο Unsplash
Βρίσκεται στη νότια κεντρική περιοχή Alentejo στην Πορτογαλία, η Evora είναι γεμάτη ιστορία καθώς και ομορφιά, με καταστήματα γύρω από τη γωνία. Η πόλη μπορεί να εξερευνηθεί με τα πόδια, είναι απλό να περπατάτε καθώς και ό, τι είναι κοντά. Τα εστιατόρια, τα καταστήματα, οι καθεδρικοί ναοί, οι ναοί, τα ερείπια κλπ., Είναι δυνατόν να δούμε όλα αυτά χωρίς να ασκούν τόση προσπάθεια. Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να καταλάβετε πολύ περισσότερα για τις τοποθεσίες που μπορείτε να δείτε στο Evora, συνεχίστε να διαβάζετε αυτόν τον σύντομο οδηγό.

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

7 αξιοσημείωτα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στη Λισαβόνα, Πορτογαλία [με προτεινόμενες εκδρομές]

Κατάλογος των καλύτερων ξενώνων backpacker στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας

Οι καλύτεροι ξενώνες Backpacker στο Πόρτο της Πορτογαλίας

Σαββατοκύριακο στο Algarve, Πορτογαλία: Ακριβώς πώς να περάσετε 3 ημέρες στο Algarve της Πορτογαλίας

7 αξιοσημείωτα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο νησί Flores, Azores, Πορτογαλία

Πίνακας περιεχομένων

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να εκτελέσετε στην Evora της Πορτογαλίας1. Capela Dos Ossos
2. Centro Histórico de évora
3. Centro Derinterativo dos almendres
4. Καθεδρικός ναός του évora (Sé Catedral de évora)
5. Templo Romano de évora (Templo de Diana)
6. Πανεπιστήμιο Evora
7. τοίχοι της Evora
8. Museu de évora
9. Praça do Giraldo
10. Igreja de Sao Francisco

Πού να μείνετε στην Evora, PortugalBudget Hotel
Πολυτελές ξενοδοχείο

Πώς να πάτε στην Evora, Πορτογαλία από το Λονδίνο

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να εκτελέσετε στην Evora της Πορτογαλίας

1. Capela Dos Ossos

Φωτογραφία από τον Heribert Bechen 4.5 Mio. επισκέψεις, πολλές ευχαριστίες! Cc by-sa 2.0
Ένα μικρό παρεκκλήσι με τοίχους με επένδυση με οστά. Είναι ένα συναρπαστικό παρεκκλήσι γεμάτο από πολλά μικρά κρανία, μηριαία, κνήμη, ακόμα και σπονδυλικές στήλες. Βρίσκεται μέσα στην εκκλησία του Σαν Φρανσίσκο καθώς και ένα από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία στο évora.

Προτεινόμενη περιοδεία: Evora: Αυτο-καθοδηγούμενο ταξίδι στην πόλη από το e-car με τον οδηγό GPS

2. Centro Histórico de évora

Το ιστορικό κέντρο Évora έχει υπέροχα και διατηρημένα μνημεία όπως η Capela Dos Ossos, ο Museu Dos Crépios, τα ερείπια του ναού των τοίχων της Diana, καθώς και πολλά άλλα. Περπατώντας με τους δρόμους αυτού του ιστορικού κέντρου, θα έχετε την αίσθηση του ταξιδιού με το χρόνο. Αξίζει να κοστίσει μια μέρα περπατώντας γύρω από την πόλη καθώς και μετά από έναν καφέ.

Προτεινόμενη περιοδεία: évora πλήρες ταξίδι με γευσιγνωσία κόκκινου κρασιού από τη Λισαβόνα

3. Centro Derinterativo dos almendres

Ένα από τα καλύτερα πορτογαλικά μεγαλιθικά συστάδες. Οι μεγαλόητοι του Almendres θεωρούνται για το Stonehenge της Πορτογαλίας. Μια τοποθεσία όπου ο πολιτισμός υπήρχε περίπου 8000 χρόνια πριν. Είναι λίγο μακριά από το κέντρο του Évora, όσο αξίζει εντελώς. Μια τοποθεσία που πρέπει να δείτε για όσους τους αρέσει η ιστορία καθώς και η αρχαιολογία.

4. Καθεδρικός ναός του évora (Sé Catedral de évora)

Φωτογραφία από τον Guillén Pérez CC BY-ND 2.0

Ο καθεδρικός ναός του Évora είναι μεγάλος, όμορφος τόσο μέσα όσο και μέσα, το βλέμμα περιλαμβάνει το αίθριο, το εσωτερικό, καθώς και το πιο συναρπαστικό μέρος που είναι η οροφή, από την οποία θα έχετε μια φανταστική θέα ολόκληρης της πόλης επίσης ως περιοχή. Το περπάτημα με τον καθεδρικό ναό είναι σαν να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν. Παρατηρώντας τις λεπτομέρειες της κατασκευής, τον κήπο, τους διαδρόμους, είναι σαν να βυθίζεις τον εαυτό σου σε μια ταινία από τον Μεσαίωνα.

Προτεινόμενη περιοδεία: Από τη Λισαβόνα: Πλήρης Ημέρα Évora Trip με μεσημεριανό

5. Templo Romano de évora (Templo de Diana)

Φωτογραφία από τον Vitor Oliveira CC By-Sa 2.0
Μια τοποθεσία που πρέπει να επισκεφθεί στο Évora λόγω της ιστορικής σημασίας της. Ο ρωμαϊκός ναός, στο Évora, είναι ένας από τους μεγαλύτερους και καλύτερους ρυθμισμένους ναούς σε ολόκληρη τη χερσόνησο της Ιβηρικής, έχοντας σκεφτεί για μια περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO το 1986.

Προτεινόμενη περιοδεία: Από τη Λισαβόνα: évora Προσωπική ιστορική περιοδεία Discovery Tour

6. Πανεπιστήμιο Evora

Φωτογραφία από το Nuno Curado CC κατά 2.0
Ένα πανεπιστήμιο με ιστορία, έχει μια σημαντική συλλογή από κεραμίδια στους τοίχους. Μπορείτε να δείτε το κύριο λόμπι, μερικούς από τους αρχικούς χώρους με την καρέκλα, την παλιά καφετέρια, καθώς και τη βιβλιοθήκη. Ένα αρχιτεκτονικό σύνολο Paramount Σημασία που πρέπει να επισκεφθεί. Ένα από τα κυριότερα σημεία της βλέπουμε είναι να δούμε τις αίθουσες διδασκαλίας.

Προτεινόμενη περιοδεία: Évora & Alentejo Red Wine Trip Full-Day Personal Tour

7. τοίχοι της Evora

Τα τείχη της Évora αποτελούν ένα αμυντικό σύνολο σχεδιασμού ένοπλων δυνάμεων που έχει αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των αιώνων. Μια καλά διατηρημένη τοποθεσία όπου μπορείτε να περπατήσετε καθώς και να ξεκουραστείτε από τη μετάβαση στην πόλη. Είναι επίσης δυνατό να κατανοήσουμε το περιφερειακό ιστορικό που είναι γραμμένο σε πίνακες πληροφοριών.

8. Museu de évora

Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, είναι ένα από τα αξιοθέατα των ταξιδιωτών, καθώς και μια εξαιρετικά συναρπαστική και καλά οργανωμένη πολιτιστική συλλογή. Έχει μια εκπληκτική αρχαιολογική συλλογή από τους διαφορετικούς πολιτισμούς που πήγαν με αυτό που είναι τώρα Évora. Θα ανακαλύψετε ξεχωριστά κομμάτια, από την παλαιολιθική, με τη ρωμαϊκή παρουσία κ.λπ.

9. Praça do Giraldo

Φωτογραφία από τον Jocelyn Ernull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

21 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Πουκέτ, Ταϊλάνδη21 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Πουκέτ, Ταϊλάνδη

Πολλοί ταξιδιώτες στην Ταϊλάνδη αφιερώνουν ένα μεγάλο μέρος του ταξιδιού τους για να εξερευνήσουν τα πολλά νησιά της χώρας. Όταν αφορά τα νησιά της Ταϊλάνδης, το Πουκέτ είναι μια κορυφαία