Ένα πρωινό για πρωταθλητές, ένα δείπνο για νικητές και κόκκινο κρασί για όλες τις περιπτώσεις

Φυσικά, ο χρόνος πετάει όταν διασκεδάζετε. Αλλά φαίνεται να πηγαίνει ακόμα πιο γρήγορα όταν είστε απασχολημένοι. Αυτή είναι μια πραγματική ανησυχία για μένα.

Η αρχή του έτους φαίνεται να έχει ήδη εξαφανιστεί σε μια αναλαμπή και δεν ήταν πραγματικά τόσο απασχολημένο. Τώρα είναι ο Μάρτιος και τα πράγματα δημιουργούνται για να κάνουν αυτό το πιο πολυσύχναστο μήνα εδώ και πολύ καιρό.

Η Χριστίνα ταξιδεύει κάθε Σαββατοκύριακο αυτό το μήνα για δουλειά, έχουμε μια σειρά από κριτικές ξενοδοχείων και εστιατορίων παρατάσσονται και έχουμε ακόμα να ολοκληρώσουμε τα φετινά ταξιδιωτικά σχέδια. Είναι τρελό.

Πριν όμως ξεκινήσουν, αυτή η εβδομαδιαία έκδοση έχει κάποιους καταπληκτικούς χώρους τροφίμων για να σκεφτείτε, καθώς και μερικές προτάσεις για το κόκκινο κρασί της βιομηχανίας – όχι μόνο με τα τρόφιμα – αλλά με επερχόμενες περιπτώσεις στο ημερολόγιό σας.

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτήν την εβδομαδιαία έκδοση.

Cheers – Jim & Christina xx

Κτυπούμε τα πράγματα με ένα catch-up με τους φίλους μας Ang και Ben για τα γενέθλια του Ben. Είμαστε πίσω στο νέο μας τοπικό προτιμώμενο – The Exchange Hotel. Αλλά δεν είναι μόνο επειδή μας αρέσει εδώ ότι προτείναμε την ανταλλαγή ως χώρο.

Ο Ang και ο Ben έχουν ένα ζωντανό κοριτσάκι και η ανταλλαγή έχει εγκαταστήσει ένα στυλό παιχνιδιού στην πρόσφατα ανοιχτή κουζίνα-diner έξω από το πίσω μέρος της παμπ. Είναι ιδανικό για τη διατήρηση των Littluns απασχολημένος, ενώ τα bigguns απολαμβάνουν μια πίντα. πανέξυπνος.

Πολύ σύντομα, το πάρτι γενεθλίων τελειώνει – ο Ang και ο Ben έχουν σχέδια δείπνου και μπέιμπι σίτερ. Γι ‘αυτό και μετεγκαταστάσαμε πίσω στο μπροστινό μπαρ, όπου κάποιοι άλλοι φίλοι καλύπτουν για λίγο μια girly νύχτα.

Διάβασα τα σημάδια και το κεφάλι στο σπίτι, ενώ η Χριστίνα και οι κυρίες κολλάνε στο ροζέ και λίγο φαγητό. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ασφαλέστερο με αυτόν τον τρόπο!

Σήμερα το πρωί, συναντάμε πίσω με τον σύντροφό μας Christine Knight για μια ενημέρωση του συνεδρίου δικτύωσης IMM Travel της περασμένης εβδομάδας. Η Christine μας έφερε σε ένα από τα προτιμώμενα σημεία της – Piccolo’s στο Rozelle. Είναι ένα χαριτωμένο μικρό καφενείο στην Darling Street που έχει μια καταπληκτική γκάμα διαφορετικών απολαύσεων για φαγητό.

Η Χριστίνα έφυγε για το σπίτι «φούσκα και τσίμπημα». Είναι μια γλυκοπατάτα και κολοκυθάκια, ένα runny οργανικό αυγό και ψητό ντομάτα σε οργανική σίκαλη με ένα πλέγμα μπιζελιού. Αλλά το πραγματικό clinker γι ‘αυτήν είναι ότι έρχεται με ψητό haloumi. Είναι ο Αχιλλέας της Χριστίνας να θεραπεύει.

Εν τω μεταξύ, προσπαθώ να μην είμαι αυταρχικός με την αγορά μου – νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο brunch που είχα ποτέ!

Είναι το Piccolo Breakkie – ένα τεράστιο φλογερό καλαμποκιού με δύο αυγά, ψητό μπέικον και φύλλα πυραύλων γεμάτα με μια ιδανική σπιτική σάλτσα Hollandaise. Είναι τόσο καλό. Μπορώ να δω την Χριστίνα να κοιτάζει το πιάτο μου, παρόλο που είναι ευχαριστημένος με την επιλογή της.

Η Christine, ωστόσο, είναι πολύ ευχαριστημένη με την παρτίδα της και κάθεται ήσυχα απολαμβάνοντας το brunch της. Αναρωτιέμαι αν ξέρει κάτι.

«Έρχομαι εδώ όσο συνήθως μπορώ», εξηγεί. «Κοιτάζω το μενού κάθε φορά, αλλά πάντα καταλήγω να παραγγέλνω το ίδιο πράγμα».

Η Bruschetta της φαίνεται καλή. Σπασμένο αβοκάντο, θρυμματισμένη φέτα, φρυγανισμένες ντομάτες κερασιού με δύο αυγά σε φρυγανισμένα σούπερ και με ψιλοβρέχει λάδι με πέστο για να το τελειώσει. Ναι, νομίζω ότι είναι σε κάτι. Για λίγο επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μπέικον, Haloumi (Easy, Christina!) Ή καπνιστό σολομό.

Τρόφιμα για σκέψη και σκέψεις για φαγητό.

Αυτό το απόγευμα, είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτρέπεται σε ένα κτίριο που αναρωτιόμασταν γιατί μετακομίσαμε πίσω στο Σίδνεϊ (πολύ καιρό πριν). Είμαστε στο κτίριο Digest του παλιού αναγνώστη στο Surry Hills.

Δεν είναι πλέον σπίτι για το Digest του Reader, ωστόσο το εσωτερικό είναι όπως ήταν και είναι εκπληκτικό. Όλα τα παλιά ξύλινη επένδυση και το στυλ art deco είναι ακόμα εδώ. Είναι καταπληκτικό να βλέπουμε ότι οι σημερινοί ενοικιαστές έχουν διατηρήσει τα ασυνήθιστα πρότυπα πλακιδίων και το σχεδιασμό των μέσων του αιώνα-ακόμη και μέχρι τις λεπτομέρειες των κονσολών ανελκυστήρα, οι οποίες εξακολουθούν να έχουν σταχτοδοχεία δίπλα στα κουμπιά.

Αλλά ποιοι είναι οι σημερινοί ενοικιαστές και γιατί είμαστε εδώ;

Αυτό είναι τώρα το σπίτι για τα Pinnacle Drinks – ο πρωταρχικός πάροχος για τον Dan Murphy’s και BWS – και κρατούν μια βιτρίνα κόκκινου κρασιού για να παρουσιάσουν μερικά από τα προτιμώμενα κρασιά τους.

Εδώ είναι μερικές κορυφαίες προτάσεις vino από ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά του κόκκινου κρασιού στη χώρα – Master of Red Wine Andrew Caillard.

Οι σημερινές επιλογές χωρίζονται σε τρεις μεγάλες επερχόμενες εκδηλώσεις στο ημερολόγιο όλων στην Αυστραλία: τις διακοπές του Πάσχα, την Ημέρα και το Χειμώνα της Μητέρας.

Για το μακρύ Σαββατοκύριακο του Πάσχα, ο Andrew Caillard προτείνει πράγματα όπως η νόστιμη σαμπάνια από το Duperrey για να κάνετε την καλή Παρασκευή σας ακόμα καλύτερα. Είναι μια εκπληκτική σαμπάνια και σε ένα καταπληκτικό σημείο τιμής επίσης στα $ 39.99 RRP.

Αν επιλέξετε το Prosecco, ο Andrew συνιστά το Porta Dante από το Veneto της Ιταλίας. Είναι ιδιαίτερα καλό με ένα μεσημεριανό γεύμα των θαλασσινών του Πάσχα και στα 20,00 δολάρια RRP, είναι επίσης μια συμφωνία.

Αλλά αν είστε μετά από πολύ περισσότερο σώμα για να επιλέξετε ένα πλουσιότερο δείπνο meatier, το γουρούνι στο Woods Tempranillo είναι λίγο πιο έντονο από τις φυσαλίδες χωρίς να είναι αυταπάτη. $ 18.00 RRP.

Επίσης με τα αυγά του Πάσχα είναι ένα πραγματικά όμορφο chardonnay από μια φορά και καλά οινοποιείο. Είναι ιδιοκτησία της Freya Hohen, κόρης του Red Wine Pione του ποταμού Margaret RiverEr David Hohen, και παρήγαγε ένα chardy που είναι ομαλή, ισορροπημένη και έξυπνα δρύινα για να προσθέσει nuttiness και ένα μακρύ φινίρισμα. $ 21.99 RRP.

Υπάρχει επίσης ένα shiraz από τη γραμμή Craftsman Reserve της BWS που θέλω να πάω σε αυτό το Πάσχα. Πικάντικη, ζουμερή και φρέσκια, αυτή είναι αυτή που λέει ο Andrew θα πάει καλύτερα με αυτά τα choccies τρούφας. $ 25.00 RRP.

Όσον αφορά τον κ. Baillard, είναι όλες οι φυσαλίδες και η ροζέ αυτή την ημέρα της μητέρας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χτυπήσετε τον προϋπολογισμό σας. Το Zonin Prosecco, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα μας, είναι μόνο 19,00 δολάρια RRP και είναι ελαφρύ και ζωντανό. Ο Andrew ζευγαρώνει αυτό με ψητό ricotta και ψητό ντομάτα bruschetta.

Εναλλακτικά, το Freixenet Prosecco, το οποίο έρχεται σε αυτό το εκπληκτικό μπουκάλι, είναι λίγο πιο περίπλοκο και πηγαίνει καλά, εκπληκτικά, με ποπ κορν! Αυτή η φυσαλίδα έχει γεύση και φαίνεται πολύ πάνω από την τιμή του στα 22,99 δολάρια RRP.

Για το Pink, βλέπουμε μια επιστροφή του Cote Des Roses Rosé από τον Gerard Bertrand, το οποίο έχει ένα εκπληκτικό σχεδιασμό ενός τριαντάφυλλου που χυτεύεται στη βάση του μπουκαλιού. Συζητήσαμε αυτό πριν από μερικά χρόνια και είμαστε ακόμα έκπληκτοι με αυτό. $ 26.00 RRP.

Φυσικά, αν θέλετε να κερδίσετε πραγματικά κάποια σημεία Brownie με τη μαμά αυτή την Ημέρα της Μητέρας, φέρτε ένα μπουκάλι σαμπάνια Lanson Brut Rosé μαζί σας αυτή τη 12η Μαΐου. Το Lanson είναι ένα εξαιρετικό σπίτι σαμπάνιας – ένα από τα παλαιότερα στην πραγματικότητα – και η ροζεταρή του σαμπάνια είναι εξαιρετική.

Ο Andrew συνδυάζει αυτό το κόκκινο κρασί με ένα γεμάτο μούρα επιδόρπιο, αλλά νομίζω ότι είναι εξίσου καλό από μόνο του. $ 67.99 RRP.

Τέλος, καθώς κοιτάζουμε το βαρέλι του όπλου του χειμώνα, ψάχνουμε για τα παρήγορα κρασιά που παίρνουν την άκρη από το ερχόμενο κρύο. Στον κήπο στον τελευταίο όροφο (ναι, αυτό το καταπληκτικό κτίριο έχει κήπο στον τελευταίο όροφο!), Τα πλούσια κόκκινα τριαντάφυλλα και το βελούδο μας καλωσόρισαν για να δοκιμάσουμε μερικά ουσιαστικά λευκά και ισχυρά κόκκινα.

Εδώ είναι οι επιλογές μας από το τραπέζι της χειμερινής περιόδου:

Το εξαιρετικό Chris Ringland Reservation Shiraz – να έχει με μερικά ηλικιωμένα σκληρά τυριά και μια ειδική περίσταση ($ 58.00 RRP).

Το συγκρότημα και το νόστιμο Guillaume Gonnet le Hardi Côtes du Rhône χωριά Grenache Syrah Blend (25,00 δολάρια RRP) για ένα δείπνο μπριζόλας.

Το Isabel Estate Pinot Gris για μια ελαφρύτερη ματιά στο χειμώνα. Ο Andrew επισημαίνει ότι αυτό το κόκκινο κρασί έχει μια ενδιαφέρουσα ελαιώδη αίσθηση στο στόμα, το οποίο είναι πραγματικά αρκετά όμορφο αν και μπορεί να μην το ακούγεται. Η ομαλή υφή του ισορροπεί με μια μικρή πικάντικη και ευφυΐα. $ 29.00 RRP.

Αλλά τα αγαπημένα μας από το τραπέζι της χειμερινής περιόδου είναι το Riddoch Coonawarra Chardonnay, το οποίο είναι ένα δρύινο rockstar με άφθονο χαρακτήρα και σώμα. Τα καλά ζευγάρια είναι ψητό χοιρινό ή κοτόπουλο – ή ακόμα και γαλοπούλα αν κάνετε τα Χριστούγεννα τον Ιούλιο! $ 20.00 RRP.

Τέλος, για κάποια σημαντική αξία για τα χρήματα, το διασκεδαστικό όνομα Pinot Noir του Frog δεν είναι μόνο νόστιμο αλλά χαμηλό κόστος στα 13,00 δολάρια RRP. Χάρη σε ένα αδύναμο δολάριο Aussie αργά, οι εισαγόμενες τιμές του κόκκινου κρασιού έχουν περάσει λίγο, οπότε είναι σπάνιο να βρεθεί το γαλλικό κόκκινο κρασί – ειδικά αυτής της ποιότητας – σε μια τέτοια τιμή.

Και ενώ η ετικέτα μπορεί να μην παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά, το κόκκινο κρασί μέσα δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Αυτό το βράδυ, η Χριστίνα και εγώ βρισκόμαστε στην εσωτερική Δύση του Σίδνεϊ με μερικούς συντρόφους – τον Παύλο και τον Αντόνιο – στη βασίλισσα Chow στο Enmore για δείπνο. Ο Παύλος, ο Αντόν και εγώ είμαστε εδώ πριν, αλλά η Χριστίνα έχασε. Την τελευταία φορά, κάθισαμε κάτω, αλλά απόψε, βρισκόμαστε στην εκπληκτική τραπεζαρία στον πρώτο όροφο. Αξίζει να κρατήσετε ένα τραπέζι επάνω εδώ.

Η Queen Chow, η οποία βρίσκεται στο ξενοδοχείο Queens, είναι ένα είδος σύγχρονου εστιατορίου καντονέζικων με μια ενδιαφέρουσα γκάμα συμβατικών κινεζικών πιάτων και σύγχρονου διεθνούς ναύλου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το εστιατόριο μοιράζεται τις ρίζες του με τον κ. Wong στην πόλη και την κ. G στο Potts Point, το φαγητό θα είναι πάντα καλό.

Ξεκινάμε τα πράγματα μακριά με κάτι παραδοσιακό: ζυμαρικά με ατμό αθροίσματα, τα οποία δεν διαρκούν πολύ.

Για το δίκτυο – μεταξύ άλλων – επιλέγουμε την πιατέλα κρέατος. Ο σερβιτόρος μας συζητά ότι είναι το καλύτερο από όλους τους κόσμους αν ρίξετε μια ματιά στο τμήμα ψητού κρέατος του μενού. Παίρνετε μια γεύση από τα πάντα.

Η πάπια ψητή σε σάλτσα δαμάσκηνου είναι αρκετά καλή και το χοιρινό χοιρινό charsui με μέλι είναι ακόμα καλύτερο. Αλλά το τραγανό δέρμα κοτόπουλο Maryland με ένα τζίντζερ και το κρεμμύδι είναι απίστευτη. Όταν επιστρέφουμε εδώ, παραγγέλλω αυτό. Δεν είναι ακριβώς συμβατικό κινεζικό φαγητό, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν με νοιάζει.

Παίρνουμε επίσης μια επαναλαμβανόμενη αγορά του Chonq Qing ‘Hot and Mudbing’ χωρίς κόκαλα κοτόπουλου. Αυτό είναι ένα άλλο από τα προτιμώμενα πιάτα μου. Αυτά τα «ψήγματα κοτόπουλου» μαγειρεύονται σε ένα νόστιμο τραγανό κτύπημα με πολλά τσίλι και πιπεριές Szechuan. Μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά στο πιάτο εδώ.

Από μόνα τους, δίνουν μια μεγάλη γροθιά μπαχαρικών και στη συνέχεια έχουν ένα μούδιασμα αποτέλεσμα στο στόμα σας. Είναι λίγο σαν πολύ πικάντικο, λιγότερο γλυκό σκελίδες. Δεν μπορώ να σταματήσω να τα τρώω.

Το Queens Hotel φιλοξενεί τρεις ή τέσσερις διαφορετικούς χώρους. Φυσικά υπάρχει το κύριο pub bar κάτω, καθώς και μια περιστασιακή τραπεζαρία και εκεί. Στον επάνω όροφο είναι η βασίλισσα Chow όπως γνωρίζουμε, αλλά στο ίδιο επίπεδο είναι το δύσοσμο κατσίκι – ένα κοκτέιλ μπαρ. Είναι ένα αρκετά καταπληκτικό σημείο έναD Ιδανικό για ένα νυχτερινό σκάφος μετά το δείπνο.

Τα κοκτέιλ εδώ είναι καλά κατασκευασμένα-αν και μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι λίγο δύσκολο να πάρει την προσοχή του προσωπικού. Το ντεμοντέ μου είναι καταπληκτικό, όπως και τα ποτά της Χριστίνας και του Παύλου. Έχουν την έκδοση Smelly Goat ενός εσπρέσο μαρτίνι, η οποία έχει στρώματα συμπυκνωμένου γάλακτος στο κάτω μέρος, ισχυρό καφέ στη μέση και αφρό κρέας στην κορυφή.

Σύμφωνα με την κουζίνα της Queen Chow, το γαρνιτούρα είναι ένα ασιατικό κουτάλι σούπας.

Μετά τα ποτά μας, κατευθυνόμαστε απέναντι από ένα άλλο προτιμώμενο σημείο όταν βρισκόμαστε σε αυτό το τμήμα της πόλης: το μπαρ Tiki του Jacoby.

Αυτό το μέρος είναι πολύ διασκεδαστικό με καλή μουσική και φιλική, πολυάσχολη ατμόσφαιρα.

Και τα ποτά που κάνουν εδώ είναι εξαιρετικά. Η μνήμη αρχίζει να παίρνει ομίχλη σε αυτό το σημείο, αλλά νομίζω ότι η Χριστίνα είναι η Piña Colada με τον ανανά και ο Paul’s είναι το σκοτεινό και θυελλώδες στα δεξιά.

Το ορυχείο είναι το τέρας γυαλιού Tiki στη μέση – το κεράσι Señor. Είναι ένα μαγικό μείγμα του Don Julio Tequila, ένα πολύ καπνιστό mezcal, λεμόνι και ξινό κεράσι. Είναι ένα από τα πιο νόστιμα κοκτέιλ που είχα ποτέ. Καπνιστό, ξινό, υπαινιγμός γλυκύτητας. Λαμπρός.

Ο Anton, εν τω μεταξύ, επέλεξε το αστείο Big Kahuna III-ένα κοκτέιλ ρούμι που έρχεται σε ένα γυαλί σε σχήμα καρύδας-δυστυχώς δεν απεικονίζεται.

Ελπίζουμε ότι έχετε ευχαριστήσει αυτή την εβδομαδιαία έκδοση και ότι δοκιμάζετε μερικούς από αυτούς τους χώρους. Απλά θέλουμε να επισημάνω ότι δεν το λέμε αυτό επειδή μας πληρώνουμε για να το κάνουμε ή πήγαμε δωρεάν. Δείπεται στο δικό μας δολάριο.

Όσο για το κρασί, συνιστούμε μόνο μπουκάλια που έχουμε ήδη αγοράσει ή ότι θα είμαστε έτοιμοι να ξοδέψουμε τα δικά μας χρήματα.

Cheers – Jim & Christina xx

PS – Μην με ρωτάς γιατί φορώ τα γυαλιά ηλίου μου σε εσωτερικούς χώρους τη νύχτα. Νόμιζα ότι θα φαινόταν δροσερό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Αυτή η μη-Nomadic Life: Σκέψεις για τη ζωή σε μια τοποθεσίαΑυτή η μη-Nomadic Life: Σκέψεις για τη ζωή σε μια τοποθεσία

Ενημερώθηκε: 02/01/19 | 1 Φεβρουαρίου 2019 Φωτογράφω τον εθισμό μου ικανοποιώντας για να πάω κάτι τέτοιο: “Γεια σας, το όνομά μου είναι Matt καθώς και ήταν 50 ημέρες θεωρώντας ότι

9 Τοπικές αγορές του Σίδνεϊ που πρέπει να επισκεφθείτε9 Τοπικές αγορές του Σίδνεϊ που πρέπει να επισκεφθείτε

Οι αγορές του Σίδνεϊ έχουν γίνει ένα από τα καλύτερα μέρη της πόλης τα τελευταία χρόνια. Υπήρξαν μερικοί που έχουν πάει εδώ και δεκαετίες που όλοι γνωρίζουν, αλλά εδώ είναι