Justfly Reviews: 5 Εξαιρετικοί τρόποι για να επιβιώσετε ένα οδικό ταξίδι

Τις τελευταίες δεκαετίες, τα αεροπορικά ταξίδια έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή. Και δεν υπάρχει πραγματικά έκπληξη εκεί. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος λήψης από το σημείο Α στο σημείο Β. Είναι γρήγορος και γίνεται φθηνότερος κάθε χρόνο.

Παρ ‘όλα αυτά, πολλοί εξακολουθούν να προτιμούν ένα καλό παλιό οδικό ταξίδι για πολλούς λόγους. Πρώτον, έχετε πλήρη έλεγχο του οχήματος. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις καθυστερήσεις και να πάρετε hassled από πολλαπλούς ελέγχους ασφαλείας. Δεύτερον, έχετε λίγη ιδιωτικότητα. Δεν υπάρχει ενοχλητικό παιδί συνεχώς κλοτσιές στο πίσω μέρος του καθίσματος σας ή να ανησυχείτε αν η φωνή σας παίρνει δυνατά λίγο. Αλλά ο καλύτερος λόγος όλων, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε όχι μόνο τα σημεία Α και Β, αλλά και όλες τις στάσεις στο μεταξύ. Σταματήστε και κατεβείτε ανά πάσα στιγμή. Και αν ταξιδεύετε με φίλους ή οικογένεια, η μακρά διαδρομή σημαίνει περισσότερο χρόνο για να δεσμεύσετε και να απολαύσετε την εταιρεία του άλλου.

Ωστόσο, αν δεν είστε προσεκτικοί, τα οδικά ταξίδια μπορούν να γίνουν άσχημα σε μια στιγμή. Εάν πηγαίνετε σε ένα οδικό ταξίδι με τους ανθρώπους που αγαπάτε οποτεδήποτε σύντομα, εδώ είναι μερικοί δοκιμασμένοι και δοκιμασμένοι τρόποι για να επιβιώσουν ακόμη και τα πιο δύσκολα μακροπρόθεσμα ταξίδια γης.

Τι καλύπτεται σε αυτόν τον οδηγό;

1. Δύο οδηγοί είναι καλύτεροι από έναν.
2. Κάντε διαλείμματα. Σοβαρά.
3. Φέρτε μαζί σας ψυχαγωγία.
4. Συσκευάστε τα καλά πράγματα.
5. Κάντε τον εαυτό σας στο σπίτι.

Περισσότερες συμβουλές για το YouTube ⬇️⬇ΡΙENTHINE DESSICES:

1. Δύο οδηγοί είναι καλύτεροι από έναν.

CC0 Public Domain / Pixabay
Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχουν δύο άτομα στην ομάδα σας που γνωρίζουν πώς να ελέγχουν ένα αυτοκίνητο. Οι οδηγοί συχνά φαίνονται χαλαροί πίσω από το τιμόνι, αλλά η αλήθεια είναι ότι η οδήγηση μπορεί να είναι εξαντλητική και φυσικά απαιτητική. Έχοντας δύο οδηγούς σας επιτρέπουν να εναλλάσσετε μεταξύ των οδηγών. Η υπνηλία κατά την οδήγηση είναι μια πραγματική απειλή και είναι ένα από αυτά τα πράγματα που μπορείτε εύκολα να αποφύγετε αν δεν εργάζεστε υπερβολικά τον οδηγό. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι παίρνουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο πάρτι πίσω.

2. Κάντε διαλείμματα. Σοβαρά.

CC0 Public Domain / Pixabay
Για οποιονδήποτε λόγο, θα πρέπει να σταματήσετε σε κάποιο σημείο ή άλλο. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να βγείτε από το αυτοκίνητό σας και να τεντώσετε για περίπου πέντε λεπτά ή να πάρετε τα αξιοθέατα. Εάν μπορείτε, προσδιορίστε τα pitstops σας ακόμη και πριν από το ταξίδι. Θα σας δώσει κάτι για να προσβλέπουμε σε κάθε δύο ώρες. Είναι υγιές τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα σας.

3. Φέρτε μαζί σας ψυχαγωγία.

CC0 Public Domain / Pixabay
Αυτά θα μπορούσαν να είναι μέσω της τελειοποίησης της μουσικής που θα ακούσετε μπροστά από το χρόνο. Εάν δεν είστε αυτός που οδηγεί, συσκευάζοντας σε ένα βιβλίο ή υλικό ανάγνωσης από το οποίο μπορείτε να μάθετε, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τον χρόνο ταξιδιού πιο παραγωγικό. Άλλοι ταξιδιώτες ακούν ακόμη και ακουστικά καθ ‘οδόν ή απλά συσκευάζονται σε iPads με φορτωμένα μέσα ενημέρωσης. Η ψυχαγωγία κατά την οδήγηση θα σας κρατήσει ξύπνιοι και ενδιαφέρονται για το έργο μπροστά. Ελέγξτε αυτές τις κριτικές Justfly App για να διαβάσετε σχετικά με τις εφαρμογές ταξιδιού που μπορούν να καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν όταν βρίσκεστε σε οδικό ταξίδι.

4. Συσκευάστε τα καλά πράγματα.

CC0 Public Domain / Pixabay
Από το καλό φαγητό-είτε τα γλέντι είτε τα σπιτικά γεύματα-σε ζεστές κουβέρτες και μαξιλάρια, ο μικρός χρόνος που θα περάσετε σκληρά για το τι να συσκευάσετε θα πληρώσει μακροπρόθεσμα. Θα περάσετε ώρες μέσα στο αυτοκίνητό σας, με τα μίλια να απλώνονται μπροστά σας, και κάθε μικρό πράγμα μετράει όταν η λαχτάρα για άνεση σέρνεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι οδοστρωτές πρέπει να σχεδιάσουν μπροστά και να φορτώσουν τα οχήματά τους με τα πράγματα που θα τα κάνουν Απολαύστε τη βόλτα.

5. Κάντε τον εαυτό σας στο σπίτι.

CC0 Public Domain / Pixabay
Η οδήγηση σε αυτοκίνητα με μια ομάδα μπορεί να αποκλίνει τόσο πολύ από τις βόλτες με αεροπλάνο. Εάν δεν είστε ο καθορισμένος οδηγός, τα οδικά ταξίδια σας δίνουν αρκετό χρόνο για να καλύψετε τον ύπνο. Εγγραφείτε στη συνομιλία και αστεία banters. Ή μπορείτε να πάρετε πιο άνετα και ήρεμα να δείτε το εκπληκτικό τοπίο που περνάει από το παράθυρο του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια των “Downtimes”. κοιμηθείτε μέσα από τμήματα του ταξιδιού. (Και πάλι, αν δεν οδηγείτε!)

Τι μπορείτε να πείτε για το Justfly Reviews 5 εξαιρετικούς τρόπους για να επιβιώσετε σε ένα οδικό ταξίδι; Εάν έχετε κάτι να προσθέσετε, μη διστάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας εδώ παρακάτω!

2 Κάτοπη 0 Κάποτε.

Περισσότερες συμβουλές για το youtube ⬇ΡΙΤΑ

Σχετικές αναρτήσεις:

8 τρόποι για να αποθηκεύσετε ενώ ταξιδεύετε στην Ινδία

Από το Λονδίνο στο Παρίσι – ο φθηνός τρόπος

Παραλαβή από το πακέτο των χειριστών κρουαζιέρας της Μεσογείου

Πώς να βοηθήσετε να χρηματοδοτήσετε τα ταξίδια σας

Μπανγκόκ σε προϋπολογισμό: ταξιδιωτικός οδηγός

Σταματήστε το 9-5 σας για να ζήσετε και να εργαστείτε (David Getman)

Πώς να κάνετε κράτηση ασφαλών μεταφορών αεροδρομίου με kiwitaxi

Πώς να συσκευάσετε για διαφορετικούς χώρους κάμπινγκ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ενοικιαστής Travel Summit: Πηγαίνουμε στην Κωνσταντινούπολη – Ελάτε μαζί μας!Ενοικιαστής Travel Summit: Πηγαίνουμε στην Κωνσταντινούπολη – Ελάτε μαζί μας!

Αυτή η διάσκεψη είχε προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2016, αλλά αναβλήθηκε μέχρι τις 18 Απριλίου 2017. Θα παρακολουθήσουμε τον Απρίλιο και ελπίζουμε να σας δούμε εκεί! Από όλες τις

Τα καλύτερα γεγονότα της Ημέρας του Αγίου ΠατρικίουΤα καλύτερα γεγονότα της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου

Η πρώτη παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου ήταν στη Νέα Υόρκη, στο Lower Broadway, το 1762. Μια μπάντα των Ιρλανδών πρώην πατατιών, καθώς και οι ιρλανδικές ένοπλες δυνάμεις που