Η επιζήμια χιονοθύελλα Nemo στη Νέα Υόρκη και η Βοστώνη

περιπετειώδη η Kate αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, θα κερδίσω μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ευχαριστώ!

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Πήγα στην αδερφή μου στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα, όταν έλαβα επείγουσα κλήση από τον μπαμπά μου. “Καλύτερα να μην επιστρέψετε την Παρασκευή όπως σχεδιάσατε”, είπε. “Παίρνουμε μια χιονοθύελλα. Και αυτό θα είναι μεγάλο. ”

Ο μεγάλος είχε δίκιο. Σύντομα θα χτυπήσαμε από την Storm Nemo, μία από τις πιο έντονες χιονοθύελλες για να χτυπήσει τις βορειοανατολικές ΗΠΑ στην πρόσφατη μνήμη, και σίγουρα το πιο έντονο που ονομάστηκε από το αγαπημένο clownfish του καθενός.

Γνωρίζοντας πόσο κακοί θα πήγαιναν οι δρόμοι, επέλεξα να μείνω στη Νέα Υόρκη λίγες μέρες περισσότερο από ό, τι είχε προγραμματιστεί. Μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα, οι νιφάδες έπεφταν σοβαρά και εγκαταστάθηκα στο Harlem House της αδελφής μου με ένα φλιτζάνι τσάι και μια ιδανική θέα. Δεν θα έπρεπε να μετεγκατασταθώ για μέρες!

Μέχρι που έλαβα ένα κείμενο από τη Σάρα που μου λέει να την συναντήσω στο μπαρ του Mel’s Burger, πολύ περισσότερο από 40 τετράγωνα μακριά.

Βγείτε σε αυτό το χιόνι; Παράφρων! Αν και η χρωστάω και η αγαπημένη της Zack ένα γεύμα. Επέστρεψα – και συνειδητοποίησα ότι οι συνθήκες ήταν ιδανικές για τη λήψη φωτογραφιών της όμορφης αρχιτεκτονικής της γειτονιάς της στο χιόνι.

Ήταν πραγματικά μια στιγμή επειδή έχω βρεθεί στη μέση μιας σωστής χιονοθύελλας. Μεγαλώνοντας στη Μασαχουσέτη, συνήθως αντιμετωπίσαμε περίπου τέσσερις έως έξι μεγάλες χιονοθύελλες πολλούς χειμώνες, χωρίς να υπολογίζουμε τις αναταραχές. Αλλά πέρυσι, δεν υπήρχε σχεδόν κανένα χιόνι, και το προηγούμενο έτος, ξόδεψα τη χειμερινή περίοδο στην καυτή και ηλιόλουστη Νοτιοανατολική Ασία.

Το επόμενο πρωί, ο καιρός στη Νέα Υόρκη δεν θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο όμορφος – δεν υπήρχε σύννεφο στον ουρανό. Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα φωτεινό γαλάζιο ουρανό που χρησιμεύει ως σκηνικό για μια νέα χιονόπτωση!

Οι περισσότεροι από τους δρόμους ήταν ήδη σαφείς, όπως και τα πεζοδρόμια.

Ο Convent Garden, ένας όμορφος βικτοριανός τύπος μεταξύ των δρόμων, φαινόταν ιδιαίτερα καλό κάτω από ένα φρέσκο ​​κάλυμμα του χιονιού.

Τα παιδιά έπαιζαν στα πάρκα, η χιονοστιβάδα αγωνίζεται με πλήρη ισχύ!

Ένας Jaunty Snowperson κρατούσε δικαστήριο έξω από τη σούπα και τη σαλάτα.

Και η αγαπημένη μου εικόνα όλων:

Τόσο όμορφο. Red Brownstones, Blue Sky, τόσο πολύ χιόνι – αυτό είναι το Μανχάταν στα πολλά όμορφα!

Αλλά ακόμα, αυτό το χιόνι δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με αυτό που πήρε η Μασαχουσέτη. Ενώ περίπου 12 ίντσες έπεσαν στο Μανχάταν, η Βοστώνη πήρε καλά πάνω από το διπλάσιο.

Αυτό που έκανε το Nemo ιδιαίτερα σημαντικό ήταν ότι ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Deval Patrick εξέδωσε μια εκτελεστική αγορά που απαγορεύει τα ταξίδια στους δρόμους. Εάν βγήκατε έξω, και δεν ήταν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οδικά έργα ή μέσα ενημέρωσης, θα μπορούσατε να επιβληθείτε πρόστιμα 500 δολάρια και να αντιμετωπίσετε ένα χρόνο στη φυλακή. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει εκδοθεί οποιαδήποτε αγορά όπως αυτή έχει εκδοθεί κατά τη διάρκεια της ζωής μου.

Αρχικά σκέφτηκα ότι η απαγόρευση οδήγησης ήταν ακραία στην καλύτερη περίπτωση, απολύτως παράλογη στη χειρότερη περίπτωση, παρόλο που είπαν ότι δεν θα ήταν στην πραγματικότητα πρόστιμο ή σύλληψη κανέναν. Προφανώς, ο κόλπος καθορίζει τους συντηρητικούς και τους ελευθεριακούς ήταν ακόμα πολύ πιο πάνω από τα όπλα για τη μεγάλη κυβέρνηση από το συνηθισμένο.

Αλλά ξέρετε τι; Αυτή η απαγόρευση οδήγησης ήταν εξαιρετικά έξυπνη. Οι δρόμοι ήταν σαφείς. Κανείς δεν κατηγορήθηκε. Και συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι που πολλοί πιθανόν να οδηγούν σε μια μεγάλη χιονοθύελλα όπως αυτή είναι εργαζόμενοι χαμηλού μισθού που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να χάσουν την εργασία. Τοποθεσίες όπως η Wal-Mart δεν θα ονειρευόταν ποτέ να κλείσει χωρίς εκτελεστική αγορά από τον κυβερνήτη.

Συγκρίνετε αυτό με το κράτος της Νέας Υόρκης, όπου εκατοντάδες άνθρωποι έπεφταν στην οδό Long Island Expressway. Τα οχήματα θάφτηκαν. Οι άνθρωποι ήταν παγιδευμένοι στα οχήματά τους εν μία νυκτί.

Δεν υπάρχει αμφιβολία – αυτή η απαγόρευση οδήγησης έσωσε ζωές και έσωσε πολλά χρήματα της Μασαχουσέτης. Καλά έπαιξε, κυβερνήτης.

Ρίξτε μια ματιά στο κατώφλι του μπαμπά μου:

Βλέπετε το δέντρο; Αυτό σας δείχνει πόσο έπεσε.

Όσο για το αίθριο:

Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι ο πατέρας μου δεν θα ψήνει σύντομα.

Όλα τα πράγματα που εξετάστηκαν, αυτή η καταιγίδα δεν ήταν τόσο κακή όσο θα μπορούσε να ήταν. Δεν υπήρχε χιόνι στο έδαφος και είναι πάντα το χειρότερο όταν το νέο χιόνι πασπαλίζει πάνω από το παλιό χιόνι. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να είναι πάνω από το πάγωμα για το υπόλοιπο της εβδομάδας, οπότε ελπίζουμε ότι μερικά από αυτά θα λιώσουν σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα: Πού να μείνετε στη Βοστώνη

40+ πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στη Βοστώνη τη νύχτα

Πάντα σε μια μεγάλη χιονοθύελλα;

Λάβετε ενημερώσεις μέσω email από το Katenever Miss A Post. Εξάρτηση της εγγραφής οποτεδήποτε!

Όνομα Όνομα
Το τελευταίο όνομα Namelast
Το email σας email
υποβάλλουν

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Sharnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Διδασκαλία στην Κίνα: Απαντώντας στις συχνά ζητούμενες ανησυχίεςΔιδασκαλία στην Κίνα: Απαντώντας στις συχνά ζητούμενες ανησυχίες

Έτσι έχετε ελέγξει το σύντομο άρθρο μας σχετικά με το να ξεκινήσετε το Mentor English στην Κίνα, καθώς και τώρα έχετε ανησυχίες για το ίδιο το έργο. Ακριβώς εδώ θα

Pinot Noir – γιατί είναι τόσο παρεξηγημένο + 9 από τα αγαπημένα μαςPinot Noir – γιατί είναι τόσο παρεξηγημένο + 9 από τα αγαπημένα μας

από το Bright Ruby με λαμπερά κόκκινα μούρα γεύσεις μέχρι βαθιά πορφυρά με αλμυρό και μπαχαρικό, το Pinot Noir είναι ένα εκπληκτικά διαφορετικό κρασί. Εδώ είναι εννέα σε όλο το

TNN: Δεκέμβριος ΒΙΒΛΙΟ CLUB: “Δέκα χρόνια ένα νομάτο” από εμένα!TNN: Δεκέμβριος ΒΙΒΛΙΟ CLUB: “Δέκα χρόνια ένα νομάτο” από εμένα!

γεια σε όλους, Ήθελα να μοιραστώ ένα άλλο βίντεο από μια πρόσφατη εκδήλωση Nomadic Network. Αυτό είναι το πρώτο μας club book! Μπορεί να γνωρίζετε ότι ξεκίνησα ένα βιβλίο βιβλίων