3 Πρέπει να έχουν εφαρμογές για αυθόρμητα ταξίδια

αυθόρμητα ταξίδια μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικά. Το να ρίχνεις έναν υπερβολικό στο όχημα μας βρήκε σε μερικά απίστευτα μέρη καθώς και μπορεί να είναι τόσο ρομαντικό. Το να ταξιδεύετε καλά δεν υποδεικνύει πάντα πολλά προετοιμασία – ωστόσο το ιδανικό εργαλείο μαζί σας ενώ ταξιδεύετε είναι απαραίτητο. Εδώ είναι οι κορυφαίες 3 εφαρμογές που χρησιμοποιούμε όταν ταξιδεύουμε από τη μανσέτα.

Υπάρχει σίγουρα κάτι στην έρευνα ενός νέου προορισμού, καθώς και στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας προσεκτικά. Αυτό το αίσθημα της προσδοκίας απολαμβάνοντας το ημερολογιακό ρολό καλύτερα καλύτερα σε αυτή την ημερομηνία αναχώρησης – αυτή την εκφραστική ευχαρίστηση της πρόβλεψης.

Αλλά συχνά είναι ακριβώς το καλύτερο όταν κολλήσουμε έναν καρφίτσα έναν χάρτη καθώς και να ξεκινήσουμε το αυτοκίνητο. Χρησιμοποιούμε επίσης μια παρόμοια τεχνική όταν βρισκόμαστε σε οδικά ταξίδια. Το τελευταίο μας ταξίδι στην Καλιφόρνια ήταν διακοπές οδήγησης από το Σαν Φρανσίσκο στο Λος Άντζελες, καθώς και τα ίδια κόλπα εκεί.

Του προγράμματος Χρειάζεται κάποια προετοιμασία πριν ξεκινήσετε το Yonder (πάντα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη!). Πολύ περισσότερο από το να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά καθαρά κούνια για να σας δούμε, αυτές είναι οι εφαρμογές που θα πρέπει να κατεβάσετε καθώς και να καταλήξετε να είστε εξοικειωμένοι πριν πάτε.

3 πρέπει να έχουν εφαρμογές για αυθόρμητα ταξίδια

Πού να μείνετε: Ξενοδοχείο απόψε

Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα ξενοδοχείο για μια καταπληκτική τιμή τη νύχτα, αυτή η εφαρμογή είναι ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Όχι μόνο οι χώροι που παρέχονται εδώ προσφέρονται μόνο για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αν βρίσκεστε σε συγκεκριμένη απόσταση από το ξενοδοχείο, έχετε επιπλέον έκπτωση.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες τοποθεσίες ξενοδοχείων τελευταίας στιγμής, οι κρατήσεις στο ξενοδοχείο απόψε μπορούν να γίνουν μόνο μέσω της εφαρμογής, όχι της επιφάνειας εργασίας. Αυτό υποδεικνύει ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να σελιδοδείκτες προσφορές, καθώς και αυτό δείχνει ότι τα ξενοδοχεία είναι πιο ευτυχισμένα με αυτήν την εταιρεία.

Happy Hotel = πολύ καλύτερο δωμάτιο … ή τουλάχιστον δεν είναι ένα δωμάτιο κολλημένο δίπλα σε ένα ανελκυστήρα υπηρεσίας που clunks καθώς και κουδουνίζει τον τοίχο σας όλη τη νύχτα. Ή ένα δωμάτιο δίπλα στους κάδους του ξενοδοχείου.

Είναι επίσης ένας πολύ φοβερός τρόπος για να συνολικά την κράτηση.

Το δώρο μας για εσάς: Χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης CButcher15 για έκπτωση 30 δολαρίων για την πρώτη σας κράτηση.

Πού να φάει: zomato

Το μόνο πράγμα πολύ πιο κρίσιμο από το να βρεις ένα άνετο κρεβάτι για τη νύχτα: φαγητό.

Όταν βρίσκεστε σε μια νέα πόλη, δεν υπάρχει τίποτα πολύ πιο τρομακτικό από το να προσπαθείτε να κυνηγήσετε μια καλή τροφή. Το Zomato-το οποίο έχει αναλάβει από το αστικό κουτάλι-είναι το go-to μας για να βρούμε ένα καλό μέρος για δείπνο σε ένα νέο μέρος.

Μπορείτε να αναζητήσετε τύπους κουζίνας, τιμολόγηση καθώς και καλύτερα από όλα μπορείτε να είστε πραγματικά σίγουροι για το πού ψάχνετε. Υπάρχει μια λειτουργία όπου μπορείτε να αντλήσετε από το χάρτη τις παραμέτρους του τόπου όπου θέλετε να αναζητήσετε ακόμη και σε έναν συγκεκριμένο δρόμο.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Zomato δημιούργησε την εφαρμογή, τα σχόλια των τακτικών αναθεωρητών καθώς και οι αξιολογήσεις εμφανίζονται πρώτα. Εκτός από το πολύ πιο πρόσφατο είναι τόσο υψηλότερη η αναθεώρηση θα είναι και στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Πού να πάει: wunderwalk

Ιδανικό για ένα διάλειμμα της πόλης, το Wunderwalk σας δίνει ένα σχέδιο ταξιδιού, ανάλογα με το τι θέλετε να αναζητήσετε.

Μπορείτε είτε να βρείτε την περιοχή που πρόκειται να είστε ή να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες τοποθεσίας, στη συνέχεια συμπληρώστε τα πλαίσια αναζήτησης. Τα τρόφιμα, τα ποτά, τα αξιοθέατα καθώς και τα αξιοθέατα, καθώς και τα ψώνια είναι οι όροι αναζήτησης, καθώς μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε όσο θέλετε στην αναζήτησή σας.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή σχεδιάζει μια διαδρομή με τα πόδια μέσα σε μια περιοχή 2 χλμ. Για να ακολουθήσετε τη μεταφορά σας σε μέρη που πληρούν τα κριτήρια αναζήτησης. Έξυπνος, ε;

Και αν συνδεθείτε με το Facebook ή το email σας, μπορείτε να παράγετε έναν κατάλογο με βόλτες που απολαμβάνετε καθώς και να τα μοιραστείτε με άλλους στην εφαρμογή.

Τίποτα άλλο;

Πιο ευτυχισμένη ώρα

Πρέπει να πω ότι όπως και αυτή η εφαρμογή. Σας λέει πού οι παμπ έχουν ευχαριστήσει τις ώρες σε όλη την Αυστραλία καθώς και τη Νέα Ζηλανδία, καθώς και ποιοι χώροι έχουν ειδικές προσφορές για φαγητό καθώς και διαφορετικά ποτά.

Ιδιοφυία.

Αέρας BNB

Είχαμε κάποια καταπληκτική επιτυχία με αυτήν την εφαρμογή αν προσπαθούμε να βρούμε ένα διαμέρισμα ή σπίτι για να μείνουμε σε αντί ενός ξενοδοχείου. Βρήκαμε μέρη για να μείνουμε εκεί όπου δεν υπάρχουν ξενοδοχεία καθώς και οι ιδιοκτήτες επιστρέφουν σε εσάς πραγματικά γρήγορα ή η βαθμολογία τους πραγματοποιείται.

Google

Το Good Ol ‘Google θα σας βγάλει από τόσο πολλές διορθώσεις. Πολύ πιο συγκεκριμένα η μετάφραση της εφαρμογής είναι εξαιρετική, καθώς και μπορεί ακόμη και να διαβάσει σημάδια καθώς και κείμενο για εσάς. Δεν είναι αλάθητο, ωστόσο, γίνεται πολύ κοντά αν το γράψιμο είναι σαφές.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν μη προγραμματισμένο ταξίδι. Εάν δεν το έχετε κάνει πριν, κρατήστε το τοπικό – την επόμενη πόλη ένα διαφορετικό μέρος της πόλης σας – τότε συνεχίστε από εκεί. Είναι ένα τόσο ρομαντικό, διασκεδαστικό πράγμα που πρέπει να κάνετε.

Ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε όταν ταξιδεύετε; Έχετε πάει ποτέ χωρίς κανένα είδος σχεδίων; Πείτε μας στα σχόλια.

Caveat: Όσο γνωρίζουμε, αυτές οι εφαρμογές προσφέρονται σε πλατφόρμες iOS και Android. Αν δεν είναι, λυπούμαστε πραγματικά, χρήστες Android. Δεν αναφέραμε να φτιάξουμε τις ελπίδες σας!

Εικόνες από την κ. Romance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

TNN: Ballin ‘σε ένα σχέδιο προϋπολογισμού ενώ ζείτε στο εξωτερικόTNN: Ballin ‘σε ένα σχέδιο προϋπολογισμού ενώ ζείτε στο εξωτερικό

Γεια σε όλους, Ονειρεύεστε να ζείτε στο εξωτερικό; Πάντα ήθελε να ψωνίσει για την κανονική σας δημιουργία στους δρόμους της Μπανγκόκ, της Βραζιλίας, του Μπελίζ, της Βουδαπέστης ή του Μπαλί;