Η ιστιοπλοΐα στην ακτογραμμή Sunshine – Saltwater Eco Trips Cultural Cruise

Μια κρουαζιέρα ποταμού είναι όλα και καλά, ωστόσο, όταν αναθέτετε την κατανόηση του πολιτισμού καθώς και της ιστορίας που περιβάλλει ένα μέρος, κάνει το ταξίδι σας σημαντικός. Αυτό είναι το γεγονός ότι τα ταξίδια στο Saltwater Eco στο Mooloolaba είναι όλα.

Οι πλωτές οδοί του Mooloolaba στην ακτογραμμή της ηλιοφάνειας του Κουίνσλαντ έχουν ειδικά υπονοώντας για το Kabi Kabi, τους συμβατικούς θεματοφύλακες της περιοχής.

Από τα κομψά καταστρώματα ενός 115χρονου ιστιοπλοϊκού σκάφους, ο κυβερνήτης Simon Thornalley καθώς και η Kabi Kabi Lady ‘Aunty’ Bridgette Chilli Paint Μια φωτογραφία του τι αντιπροσωπεύει αυτή η περιοχή σε μια κουλτούρα που είναι δεκάδες αμέτρητες ετών.

Ελέγξτε το βίντεό μας από την εποχή μας στο Breat Ship Spray της ακτογραμμής των κοραλλιών εδώ.

Περιηγήσεις Eco Saltwater – Το πολιτιστικό ταξίδι στον ποταμό Mooloolah

Η ιστιοπλοΐα του ποταμού Mooloolah, ακριβώς πέρα ​​από την εμβέλεια των αρχοντικών των πολυμερών εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και των υπερηχών υψηλών προδιαγραφών, είναι το σπρέι της ακτής των κοραλλιών, μια τακτοποιημένη ξύλινη βάρκα, οι ιστότοι του φτάνουν στον ουρανό.

Καπετάθηκε από τον ιδιοκτήτη Simon Thornalley, ο οποίος είναι ο ίδιος της ιθαγενούς Αυστραλίας καθώς και της Torres Strait Islander Heritage, το σπρέι της ακτογραμμής των κοραλλιών είναι μια παραδοσιακή 58ft gaff-rigged Huon-Pine Ketch.

Χτισμένο το 1925 στα σχέδια του αρχικού σπρέι που ο Joshua Slocum διέσχισε μεμονωμένα σε όλο τον κόσμο μεταξύ του 1895 καθώς και του 1898, το σπρέι της ακτογραμμής των κοραλλιών είναι μοναδικό.

Και ακριβώς όπως ο Slocum ήταν ο πρώτος που περιπλανιέται μόνος του στον πλανήτη, οπότε ο Simon έχει δημιουργήσει κάτι πραγματικά μοναδικό. το πρώτο από τα παρόμοια.

Τι να περιμένετε για την πολιτιστική περιοδεία του Saltwater Eco Tours

Στο Cent Cent Lane Jetty, η Bridgette εκτελεί μια τελετή καπνού, μας καλωσορίζει στην πατρίδα της καθώς και να μας καθαρίσει για να διασφαλίσουμε ότι όλοι μπορούμε να “περπατήσουμε στη χώρα με το ίδιο ακριβώς αποτύπωμα”. Η μελωδία της αφήνει τους προγόνους, τους παλιούς, καταλαβαίνουμε ότι είμαστε εδώ, καθώς και ζητάει τη διέλευση χωρίς κινδύνους καθώς και κάτω από τον ποταμό.

Πριν ξεκινήσουμε, ο Simon παίζει επίσης το didgeridoo του για εμάς. Οι βαθύτατες μουσικές του δαχτυλίδι στα αυτιά μας, καθώς η ομάδα απομακρύνεται καθώς και χτυπάμε ένα πρόγραμμα κατά μήκος του ποταμού Mooloolah.

Καθώς πηγαίνουμε, η Aunty Bridgette μας λέει τις ιστορίες που έμαθε από τη γιαγιά της, η οποία την αύξησε τους συμβατικούς τρόπους Kabi Kabi, περνώντας ιστορίες καθώς και την κατανόηση της μεθόδου της, η γιαγιά της είχε, έτσι ήταν πάντα κάτω από τις χιλιετίες.

Οι εξηγήσεις της για το τι σημαίνει η γη εδώ, ακριβώς πώς ισοδυναμεί καθώς και μιλάει για τη δική της καθώς και την ιστορία του Kabi Kabi, είναι τόσο απαραίτητη όσο είναι συναρπαστική.

Το μεσημεριανό γεύμα είναι στην πραγματικότητα μια κινητή γιορτή-μια ατελείωτη πομπή από νόστιμο bush-tucker καθώς και πιατέλες καθώς πλέουμε τον ποταμό, ακούγοντας τη θεία Bridgette να πει την ιστορία της.

Τα υπέροχα προετοιμασμένα σνακ καγκουρό, κροκόδειλος, γαρίδες, καρύδια bunya, ακόμη και ένα μικτό ποτό που χρησιμοποιεί και αυστραλιανά βοτανικά, προέρχονται από το μαγειρείο, εκτός από ένα τυρί καθώς και την πλάκα charcuterie.

Υπάρχει ακόμη και ένα μπαρ που έχει ρυθμιστεί όπου μπορείτε να αγοράσετε πολύ περισσότερα μικτά ποτά ή μπύρες ενώ ταξιδεύετε.

Είστε ευπρόσδεκτοι να πάτε και κάτω από το κατάστρωμα. Ο Simon είναι εξαιρετικά χαρούμενος για την ανακαίνιση-υπάρχουν μερικές εικόνες του έργου που έπρεπε να γίνουν καθώς και το σπρέι της ακτογραμμής των κοραλλιών με την εξυπηρέτηση 115 ετών.

Πριν φύγουμε, η Aunty Bridgette εκτελεί επίσης μια τελετή ώχρας σε όλους μας, προστατεύοντάς μας από τον κόσμο καθώς και ευλογώντας μας.

Είναι μια εκπληκτική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος.

Δεν μπορείτε να βοηθήσετε, ωστόσο, να αναρωτηθείτε γιατί δεν υπάρχουν πολύ περισσότερες εμπειρίες όπως αυτή που δίνουν εντολή για την εκπληκτική ιστορία που τρέχει με αυτή τη γη όπως τα ίδια τα ποτάμια.

Ίσως να ανακαλύψετε μερικές από τις ανταπόκριση από το πόσο δύσκολο ήταν για τον Simon να πάρει ακόμη και την έγκριση για να ξεκινήσει την εταιρεία καθώς και να ανακαινίσει αυτό το σκάφος, το οποίο είναι από μόνο του ένα άξονα της ιστορίας.

Και πάλι, καθώς και πάλι, ο Simon έπρεπε να προσφέρει με επενδυτές καθώς και συμβούλια που του λένε να χρησιμοποιούν απλώς ένα ρουτίνα βάρκα ή ότι δεν ήταν μια βιώσιμη ιδέα της εταιρείας. Για να δείτε τα ταξίδια Eco Saltwater να το κάνουν μέσα από τα πιο σκληρά χρόνια για τον τουρισμό χάρη στο Covid είναι επαρκής ένδειξη ότι όλοι ήταν λάθος.

Αλλά έχοντας πλεύσει με τον Simon, μπορούμε να δηλώσουμε με εξουσία ότι ήταν πραγματικά τυφλοί για την ευκαιρία καθώς και άγνοια για τη σημασία αυτής της περιπέτειας.

Πλέξτε με περιηγήσεις στο Eco Saltwater

Βιώσαμε το πολιτιστικό ταξίδι αλμυρού νερού καθώς και μια ποικιλία διαφορετικών ταξιδιών που προσφέρονται για να κάνετε κράτηση εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Η μεγαλύτερη σφαίρα του σπάγκου του κόσμου – Cawker City, ΚάνσαςΗ μεγαλύτερη σφαίρα του σπάγκου του κόσμου – Cawker City, Κάνσας

Εάν δεν μπορείτε να πάρετε μια παράκαμψη από το διακρατικό για τη μεγαλύτερη σφαίρα του σπάγκου στον κόσμο, δεν διαβάζετε το ιδανικό περιοδικό ταξιδιού. Αφού ερευνήσαμε τα τρελά καθώς και

10 τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Σαν Αντόνιο, ΗΠΑ [με προτεινόμενες εκδρομές]10 τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Σαν Αντόνιο, ΗΠΑ [με προτεινόμενες εκδρομές]

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Σαν Αντόνιο σύντομα; Ελέγξτε τις ιδέες μας παρακάτω για τα πράγματα που θα εκτελέσετε στο Σαν Αντόνιο με προτεινόμενες εκδρομές! Φωτογραφία από τον Jonathan Cutrer CC