Ανακαλύπτοντας τη λειτουργία σε ένα αγρόκτημα στη Νότια Αφρική

δημοσίευσε: 3/19/15 | 19 Μαρτίου 2015

Κάθε μήνα, η Kristin Addis από το Be My Travel Muse συνθέτει μια στήλη επισκεπτών με προτάσεις καθώς και καθοδήγηση για τα σόλο γυναικεία ταξίδια. Είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να καλύψω καλά, οπότε έφερα έναν επαγγελματία για να μοιραστώ τις συμβουλές της. Σε αυτή τη στήλη, η Kristin μοιράζεται μία από τις πολλές ευχάριστες ταξιδιωτικές εμπειρίες της, καθώς και ακριβώς πώς διεγείρει το επιτόκιο της για τον βιώσιμο τουρισμό.

Μετά από μια μέρα βοοειδών στην νοτιοαφρικανική θάμνος, κατέρρευσα στον καναπέ στο αγρόκτημα. Είχα απλώς φίδι-crawled κάτω από ηλεκτρικούς φράχτες, σώμα στο έδαφος τόσο κοντά, άφησα μια αντίληψη στη γη? πήδηξε πάνω από ρεύματα. Εκτός από το άκρο με έλη, καθώς έβαλα τα βοοειδή. Έτρεξαν, ξέγνοιαστο, καθώς και με κοίταξαν ύποπτα καθώς μετακόμισα πιο κοντά, ένα υποκατάστημα και στα δύο χέρια, προσπαθώντας να τους πείσει ότι ήμουν φράχτης.

Τρεις εβδομάδες νωρίτερα, είχα πετάξει στο Γιοχάνεσμπουργκ με τίποτα, ωστόσο, ένα σακίδιο μεταφοράς, καθώς και χωρίς καμία έννοια για το τι να τελειώσει με τους δύο μήνες μπροστά μου.

Τώρα, μετά από μια σειρά συναντήσεων δυνατοτήτων με άλλους ταξιδιώτες, καθώς και ντόπιους που με κατευθύνουν προς την κατεύθυνση του Karoo, βρισκόμουν στο υπόλοιπο αγρόκτημα στη μέση του θάμνου της Νότιας Αφρικής.

Το αγρόκτημα βρίσκεται στη μέση του Karoo, μια άγονη, βραχώδη, κυρίως χωρίς τρισδιάστατη περιοχή που βρίσκεται στη μέση της Νότιας Αφρικής. Κατά κύριο λόγο επισκέπτονται οι ντόπιοι, είναι μια διανυκτέρευση όταν οδηγείτε από το Γιοχάνεσμπουργκ στο Κέιπ Τάουν.

Φαίνεται να είναι μια σκληρή, σκληρή ατμόσφαιρα όπου μόνο οι ισχυρότεροι επιβιώνουν, το Karoo είναι μια έρημο. Είναι γεμάτο φίδια καθώς και μεγάλα τετράπλευρα που το τηλεφώνησαν στο σπίτι. Τα πορτοκαλί φαράγγια του καθώς και η έλλειψη προόδου το καθιστούν ένα πράγμα ομορφιάς.

Σε πολλές τοποθεσίες στο αγρόκτημα, μπορεί κανείς να κοιτάξει προς κάθε κατεύθυνση, καθώς και να μην βλέπει τίποτα, ωστόσο, τα βουνά που ανεβαίνουν από τις κοιλάδες, οι περιστασιακές σγουρές, καθώς και το kudu, ένα ζέβρα ή δύο, Όχι πολύ από τίποτα άλλο. Κανένας άνθρωπος, καθώς και καμία δομή δεν διαταράσσει την άποψη.

Το αγρόκτημα αναλήφθηκε από την Paula, αφού οι γονείς της κατέληξαν να είναι τόσο παλιοί για να το φροντίσουν. Έχει επειδή μετατράπηκε σε έναν εκκολαπτόμενο ξενώνα, έναν προορισμό εμπειρίας, καθώς και μια επιλογή για όσους αναζητούν ένα είδος ανταλλαγής εργασιών. Οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο το ανακαλύπτουν μέσω του Workaway ή, όπως και εγώ, από το στόμα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, έφαγα τα γεύματα με την οικογένεια, πήγα για πεζοπορίες ανατολής, καθώς και περιπλανώσαμε γύρω από τους λαβυρίνθους του ακινήτου καθώς και τους στάβλους του Zorse (Zebra + Horse). Έχοντας μεγαλώσει στη Μητροπολιτική Καλιφόρνια, ένιωθα σαν μια γυναίκα αγρόκτημα για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Μαγειρέψαμε μαζί, έπιναν κρασί, καθώς και μιλήσαμε φιλοσοφία. Εγώ μπήκα στο νοικοκυριό στο περιφερειακό σύλλογο τένις για το Braais (BBQs), συνεισέφερε έννοιες για την περιοχή τους για να προωθήσει την επιχείρηση υποχώρησης, καθώς και βοηθώντας να αναπτύξουν μια καλύβα από λάσπη καθώς και άλλα υλικά.

Ενώ η εκτροφή βοοειδών στο αγρόκτημα, καθώς και βοηθώντας να αναπτύξω αυτό που σύντομα θα είναι μια θέση για πνευματικά εργαστήρια, συνειδητοποίησα ότι θέλω πολλά της ζωής είναι να κάνω θετική επίδραση στις γειτονιές που επισκέπτομαι. Έχω αποφασίσει να ψηφίσω με τα δολάρια του τουρισμού πολύ περισσότερο, καθώς και να συμπεριλάβω τον εαυτό μου πολύ περισσότερο στον βιώσιμο τουρισμό.

Θέλω να ανακαλύψω πολύ περισσότερες μεθόδους για να δώσω πίσω στις γειτονιές καθώς και προορισμούς που επισκέπτομαι.

Εμφανίστηκα στη Νότια Αφρική χωρίς καμία έννοια για το τι βρισκόταν μπροστά μου. Με την τύχη, κατέληξα από το πεπατημένο μονοπάτι, ικανοποιώντας απίστευτους ανθρώπους, κατανοώντας την περιφερειακή αγροτική ζωή, καθώς και αφήνοντας ένα πολύ καλύτερο μέρος.

Αυτό είναι όπου τα ταξίδια μου θα πάνε. Οι πιθανότητες όπως αυτό παράγουν μια καλύτερη, πλουσιότερη ταξιδιωτική εμπειρία που ενθαρρύνει το είδος της πολιτιστικής ανταλλαγής που ήθελα πριν πάω στο εξωτερικό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή της ροής είναι τόσο σημαντική. Αφήστε το δρόμο να ξεδιπλώσει φυσικά. Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, δώστε στον εαυτό σας την περιοχή για να είστε αυθόρμητοι.

Επειδή, μια μέρα, κοιτάζετε έξω από τον αφρικανικό θάμνο που τελικά συνειδητοποιώντας τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή.

Η Kristin Addis είναι ένας σόλο γυναικείος επαγγελματίας ταξιδιού που επηρεάζει τις γυναίκες να ταξιδεύουν στον κόσμο με αυθεντικό και περιπετειώδες τρόπο. Ένας πρώην επενδυτικός τραπεζίτης που προσέφερε όλα τα προσωπικά της αντικείμενα καθώς και την αριστερή Καλιφόρνια το 2012, η ​​Kristin έχει ταξιδέψει τον κόσμο για πάνω από οκτώ χρόνια, καλύπτοντας κάθε ήπειρο (εκτός από την Ανταρκτική, ωστόσο είναι στον κατάλογό της). Μπορείτε να ανακαλύψετε πολύ περισσότερα από αυτήν στο Be My Travel Muse ή στο Instagram καθώς και στο Facebook.

Κλείστε το ταξίδι σας στη Νότια Αφρική: Προτάσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης καθώς και κόλπα
Κλείστε την πτήση σας
Χρησιμοποιήστε το Skyscanner ή το Momondo για να ανακαλύψετε μια προσιτή πτήση. Είναι οι δύο προτιμώμενες μηχανές περιήγησης από τότε που περιηγούνται στις τοποθεσίες καθώς και τις αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, ώστε να καταλαβαίνετε πάντα ότι δεν αφήνεται καμία πέτρα. Ξεκινήστε με το Skyscanner πολύ πρώτα, αν και έχουν την πιο σημαντική εμβέλεια!

Κλείστε το κατάλυμα σας
Μπορείτε να κλείσετε το ξενώνα σας με το hostelworld καθώς έχουν το moST Σημαντικό απόθεμα καθώς και καλύτερες συμφωνίες. Εάν θέλετε να μείνετε κάπου εκτός από έναν ξενώνα, χρησιμοποιήστε το Booking.com καθώς επιστρέφουν με συνέπεια τις πιο προσιτές τιμές για τους ξενώνες καθώς και για οικονομικά προσιτά ξενοδοχεία.

Μην αποτυγχάνετε να θυμάστε την ταξιδιωτική ασφάλιση
Η ταξιδιωτική ασφάλιση θα σας προστατεύσει από ασθένεια, τραυματισμό, κλοπή, καθώς και ακυρώσεις. Είναι εκτεταμένη ασφάλεια σε κατάσταση οτιδήποτε πάει στραβά. Ποτέ δεν πηγαίνω σε ένα ταξίδι χωρίς αυτό, όπως έπρεπε να το χρησιμοποιήσω πολλές φορές στο παρελθόν. Η προτιμώμενη επιχείρησή μου που προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση καθώς και την αξία είναι:

Πτέρυγα ασφαλείας (για όλους κάτω από 70)

Ασφαλίστε το ταξίδι μου (για όσους άνω των 70)

Medjet (για επιπλέον κάλυψη επαναπατρισμού)

Ψάχνετε για την καλύτερη επιχείρηση για να εξοικονομήσετε χρήματα;
Ελέγξτε τη σελίδα πόρων μου για την καλύτερη επιχείρηση για να χρησιμοποιήσετε όταν ταξιδεύετε. Αναφέρω όλα αυτά που χρησιμοποιώ για να εξοικονομήσω χρήματα όταν είμαι στο δρόμο. Θα σας εξοικονομήσουν χρήματα όταν ταξιδεύετε επίσης.

Θέλετε πολύ περισσότερες πληροφορίες για τη Νότια Αφρική;
Να είστε βέβαιος να δείτε τον ισχυρό οδηγό προορισμού μας στη Νότια Αφρική για ακόμη περισσότερες συμβουλές σχεδιασμού!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

TNN: Ακριβώς πώς να ταξιδέψετε δωρεάν γλουτένηTNN: Ακριβώς πώς να ταξιδέψετε δωρεάν γλουτένη

ακριβώς πώς μπορεί κάποιος να ταξιδέψει γρήγορα στον κόσμο αν είναι χωρίς γλουτένη; Ελάτε μαζί μας για να ανακαλύψετε τα βασικά στοιχεία από έναν έμπειρο ταξιδιώτη κοιλιοκάκη. Παρόλο που χρειάζεται

Πετάξτε με την AirAsia – ο πιο προσιτός τρόπος για να ταξιδέψετε γύρω από την Ασία -Ειρηνικό!Πετάξτε με την AirAsia – ο πιο προσιτός τρόπος για να ταξιδέψετε γύρω από την Ασία -Ειρηνικό!

Για τους τελευταίους μήνες, ταξίδευα στην άλλη πλευρά του κόσμου. Έχω πάει στην Ινδονησία, την Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν, το Μπρουνέι και τη Μυανμάρ. Και όπως πολλά από