15 κρίσιμα πράγματα που πρέπει να κατανοήσουμε πριν ταξιδέψω στο Μίτσιγκαν

τώρα που είμαι σχεδόν πάνω από το Hill (ακαθάριστο), έχω κατοικήσει σε όποτε ζώνη στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Εκτός από το γεγονός ότι έχω αρχίσει να απαντώ “Γη”, όταν κάποιος με ρωτάει από πού είμαι, κατοικούσα στο Μίτσιγκαν για σχεδόν το ήμισυ της ζωής μου. Ακριβώς εδώ είναι μερικά κρίσιμα πράγματα που απαιτείται να κατανοήσετε πριν ελέγξετε την κατάσταση γάντι.

Ενας. Σχετικά με την κατάσταση του Mitten, το Wisconsin προσπάθησε να πάρει τον τίτλο πριν από λίγα χρόνια. Στο οποίο λέω, “Wisconsin, έχετε τυρί καθώς και Aaron Rodgers. Όλοι καταλαβαίνουν ότι το Μίτσιγκαν είναι το High Five της Αμερικής! Αφήστε μόνο το Μίτσιγκαν. ”

Δύο. Οι άνθρωποι στο Μίτσιγκαν πίνουν ποπ. Όχι σόδα. Όχι σόδα pop. Όχι οπτάνθρακα ή Coke (κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να καταλάβω όταν κατοικούσα στο Τέξας). Απλά ποπ. Μπορείτε επίσης να το δηλώσετε!

Τρία. Οι άνθρωποι που σε απευθείας σύνδεση στην Άνω Χερσόνησο είναι Yoopers, καθώς και άνθρωποι που σε απευθείας σύνδεση στην κατώτερη χερσόνησο είναι Trolls. Αυτό είναι από το Trolls σε απευθείας σύνδεση κάτω από μια γέφυρα, καθώς και η γέφυρα Mackinac Island συνδέει τις άνω και χαμηλότερες χερσονήσους. Επίσης, το κράτος Mack-in-Naw δεν είναι Mack-in-AC. Μας σφάλλει, καθώς θα αντιδράσει αναφέροντας το Illinoys.

Τέσσερα. Χάρη στο “Michigan Left Turn”, η οδήγηση στο Μίτσιγκαν θα σας οδηγήσει αργά τρελός. Παράδειγμα: Δηλώστε ότι θέλετε να διασχίσετε με την άλλη πλευρά μιας τεσσάρων λωρίδων. Πρώτον, γυρίστε ιδανικά καθώς και επιταχύνετε τα 60mph, ώστε να μπορείτε να μπείτε στη γρήγορη λωρίδα σε διάστημα 0,2 μιλίων. Σκουπίστε στα φρένα σας καθώς φτιάχνετε μια στροφή καθώς και ολισθαίνοντας στην καθορισμένη λωρίδα Turn. Περιμένετε μέχρι να υπάρξει ένα άνοιγμα στη γρήγορη λωρίδα της κυκλοφορίας ιστού, καθώς και να επαναλάβετε τον ελιγμό NASCAR προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Το Michigan Worldwide Speedway ή το Michigan έφυγε από τη στροφή;

Πέντε. Κίτρινο καθώς και μπλε κάνει πράσινο, ωστόσο όχι στο Μίτσιγκαν. Είστε σπαρτιατικός ή Wolverine καθώς και η αντιπαλότητα του κολλεγίου έχει χωρίσει το πλησιέστερο των οικογενειών.

Εξι. Οι Michiganders τρώνε κανονικά μαλακό παγωτό σερβίρισμα, καθώς και δεν είναι ενημερωμένοι από το νόστιμο υψηλό θερμίδωμα, την καρδιά φραγκοστάφυλο, εναλλακτικό με βάση το αυγό που κατανοείται ως κρέμα. Το Purple Cow Ice Cream σερβίρεται στο Meijer (πρώην Meijer Thrifty Acres), το οποίο είναι γενικά σαν να είναι στο Target, καθώς και απίστευτα wal*Mart ακριβώς την ίδια στιγμή. Αν πάτε στο Meijer, κρατήστε το μάτι σας έξω για ένα εγκαταλελειμμένο λεπτό, καθώς θα απαιτήσετε κάποιον να ταξιδέψει το δημοφιλές πόνυ Mechanical Cent που βρέθηκε κοντά στις επιθεωρήσεις.

Μην αφήνετε αυτούς τους νέους χωρίς επιτήρηση, η Sandy μπορεί σχεδόν να πετάξει!

Επτά. Δεδομένου ότι το Μίτσιγκαν βρίσκεται στη δυτική άκρη της ανατολικής ζώνης ώρας, ο ήλιος δεν έχει ρυθμιστεί πολύ καιρό μετά το κρεβάτι των νέων σας. Εάν κάνετε check out κοντά στο καλοκαιρινό ηλιοστάσιο καθώς και θέλετε να διασχίσετε το “Sunset Lake Michigan” από τη λίστα των εμπορευματοκιβωτίων σας, θα είστε στην παραλία μέχρι τις 10μμ.

Οκτώ. Το West Michigan καταναλώνεται με την ολλανδική κληρονομιά του. Στην πόλη της Ολλανδίας, τα πρωταρχικά τουριστικά αξιοθέατα είναι το φεστιβάλ τουλίπας, το Windmill Village, καθώς και το ολλανδικό χωριό. (Αν και το ολλανδικό χωριό ήταν λίγο πιο δροσερό όταν ήμουν παιδί, τόσο προφανές από την παλιά εικόνα μου κάτω. Το “Dutch Treat” ή το “Going Dutch” τους κοιτάζουν. Θυμηθείτε: Εάν δεν μπορείτε να ανακαλύψετε ένα κουπόνι, δεν φαίνεστε αρκετά δύσκολο.

Πού έκρυψαν τα κυλίνδρους;

Εννέα. Οι άνθρωποι στο Μίτσιγκαν “δανείζουν” πράγματα καθώς και τρώνε ρύζι krispie αντιμετωπίζει. Στη Μινεσότα, ο όρος είναι “δανεισμός μου” καθώς και στην Αϊόβα τα ίδια ακριβώς συστατικά χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα μπαρ του Rice Krispie. Επίσης, οι Michiganders τρώνε πρωινό, μεσημεριανό, καθώς και δείπνο όχι πρωινό, δείπνο, καθώς και δείπνο. Δείπνο? Τι είναι αυτό?!?

Δέκα. Εάν δεν έχετε παίξει ποτέ Cribbage, Keno, ή Euchre, μην το παραδεχτείτε σε κανέναν – ειδικά αν βρίσκεστε στο U.P.

Εντεκα. Τα κυριώτερα σημεία του Go στο Grand Rapids ήταν όταν μια σκάλα ψαριών καθώς και το μουσείο Gerald R. Ford. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τη βιοτεχνική μπύρα, μια ακμάζουσα σκηνή τέχνης, καθώς και το Frederick Meijer Gardens & Sculpture Park.

Τα παιδιά απολαμβάνουν να απολαύσουν τα ρούχα τους στο Frederick Meijer Gardens & Sculpture Park.

Δώδεκα. Σχετικά με το U.P. … δοκιμάστε καθώς και να το κάνετε με την κινηματογραφική escaba στο Da Moonlight. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για μια διάλεκτο που επηρεάζεται έντονα από μια στενή εγγύτητα στους φιλικούς γείτονές μας προς τα βόρεια (Καναδάς, EH!).

Δεκατρείς. Εάν κάποιος σας προσκαλεί να πάτε χυτήριο, αυτή είναι μια τιμή, ωστόσο, πρέπει πιθανότατα να φοράτε ρούχα που δεν σας πειράζει να πετάξετε.

Δεκατέσσερα. Πίσω στη μέρα μου, η ασφάλεια του Boater πήρε πολύ περισσότερο χρόνο στην τάξη από το σεξ. Περιττό να πω, ενώ ήμουν απροετοίμαστος για το κολέγιο, μπορώ ακόμα να σας πω λιμάνι από το Starboard.

Δεκαπέντε. Σε πολλούς σταθμούς άνεσης (γνωστός και ως καταστήματα εορτασμού) σε ολόκληρη την πολιτεία, μπορεί να σας παρέχεται η ευκαιρία να αγοράσετε “σφαίρες, μπύρα, ποτό, καθώς και δόλωμα” ακριβώς την ίδια στιγμή. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν οδηγήσατε το χιονοδρομικό σας σε πόλη καθώς καιnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Στόχοι κοκτέιλ – Πώς να πάρετε το όνομά σας στη λίσταΣτόχοι κοκτέιλ – Πώς να πάρετε το όνομά σας στη λίστα

Bartenders και mixologists έχουν ονομάσει ποτά μετά από ανθρώπους γιατί για πάντα, με κοκτέιλ όπως το Tom Collins* να γίνουν οικιακά ονόματα. Θα μπορούσε το Grain Bar στο Σίδνεϊ να

Puppy Playtime στο σπίτι BAU στη ΣεούλPuppy Playtime στο σπίτι BAU στη Σεούλ

Η περιπετειώδης Kate περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, θα κερδίσω μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ευχαριστώ! Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Facebook