10 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Aveiro της Πορτογαλίας [με τις προτεινόμενες εκδρομές]

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Aveiro, Πορτογαλία σύντομα; Διαβάστε τις προτάσεις μας παρακάτω σχετικά με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Aveiro με προτεινόμενες περιηγήσεις!

Φωτογραφία από τον Mert Erbil στο Unsplash
Μια πόλη που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Πορτογαλίας, η Aveiro είναι γνωστή για τα πολύχρωμα σκάφη της ή για το Barcos Moliceiros. Μπορείτε να εξερευνήσετε την πόλη και να είστε σε θέση να αποκτήσετε πολλές εμπειρίες γνώσεων και διασκέδασης μέσω της μετάβασης στο μουσείο, των παλαιών καθεδρικών ναών και ακόμη και σε ένα πανεπιστήμιο. Τα κανάλια της πόλης μαζί με τη μακρά ιστορία της είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν αυτό το μέρος ως μέρος του ταξιδιού τους. Και όταν είστε εδώ, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το δημοφιλές γλυκό του που ονομάζεται Ovos Moles! Για να σας δώσουμε πολύ περισσότερες ιδέες για αυτό το μέρος, κάναμε αυτόν τον σύντομο οδηγό για τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε στο Aveiro, σε περίπτωση που σκεφτείτε να πάτε σε αυτό το μέρος κάποια μέρα.

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

7 Καταπληκτικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Λισαβόνα, Πορτογαλία [με προτεινόμενες εκδρομές]

Κατάλογος των καλύτερων ξενώνων backpacker στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας

Οι καλύτεροι ξενώνες Backpacker στο Πόρτο της Πορτογαλίας

Σαββατοκύριακο στο Algarve, Πορτογαλία: Πώς να περάσετε 3 ημέρες στο Algarve, Πορτογαλία

7 Καταπληκτικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο νησί Flores, Azores, Πορτογαλία

Πίνακας περιεχομένων

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να κάνετε στο Aveiro της Πορτογαλίας1. Ria de Aveiro
2. Museu de Aveiro
3. Oficina do doce
4. Parque Infante D. Pedro
5. Φόρουμ Aveiro
6. Universidade de Aveiro
7. Cattedrale di Aveiro
8. Ostraveiro
9. Σιδηροδρομικός σταθμός Aveiro
10. Capela de Sao Goncalinho

Πού να μείνετε στο Aveiro, PortugalBudget Hotel
Πολυτελές ξενοδοχείο

Πώς να πάτε στο Aveiro, Πορτογαλία από το Λονδίνο

Κατάλογος των καλύτερων πραγμάτων που πρέπει να κάνετε στο Aveiro της Πορτογαλίας

1. Ria de Aveiro

Φωτογραφία από τον Ricardo Resende στο Unsplash
Το Ria de Aveiro είναι απολύτως όμορφο, μπορείτε να περπατήσετε για ώρες στις όχθες του δρόμου. Υπάρχουν επίσης χώροι αγορών γύρω. Και είναι αδιανόητο να πάτε στο Aveiro και να μην κάνετε μια βόλτα στο Moliceiros. Ένα τέτοιο εξαιρετικό μέρος για να περπατήσετε, θα δείτε πολύ χώρο, καταστήματα και εστιατόρια γύρω σε περίπτωση που πεινάτε.

Προτεινόμενη περιοδεία: Από το Πόρτο: Aveiro και ílhavo πλήρης περιοδεία

2. Museu de Aveiro

Φωτογραφία από τον Vitor Oliveira CC By-Sa 2.0
Για εκείνους που τους αρέσει η ιστορία και η κληρονομιά, ο check out σε αυτό το μοναστήρι και το μουσείο είναι αναπόφευκτο. Ένα πολύ καλό μέρος για να γνωρίσετε την πορτογαλική ιερή τέχνη. Το μουσείο είναι ένα μείγμα σύγχρονων δομών και πολύ παλιών δομών του Convento de Jesus. Τα κομμάτια διατηρούνται άψογα. Το μοναστήρι αναφέρει την ιστορία πολλών παρεκκλησιών που υπήρχαν εκεί και σας καθοδηγούν στο υπόλοιπο μουσείο.

3. Oficina do doce

Η επίσκεψη της Oficina doce, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για την ιστορία των moles ovos και πολλά άλλα γλυκά που είναι αρχικά από την περιοχή Aveiro.

4. Parque Infante D. Pedro

Φωτογραφία από τον Vitor Oliveira CC By-Sa 2.0
Αυτό το πάρκο χρονολογείται από το έτος 1862, μέχρι τότε είναι μέρος του μοναστηριού του Santo António. Ένα μεγάλο φιλικό μέρος στο κέντρο του Aveiro. Είναι μια μεγάλη περιοχή όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να ασκείτε ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να φάτε εκεί, καθώς υπάρχουν πίνακες. Επιπλέον, η λίμνη μέσα κάνει το χώρο πολύ πιο ευχάριστο. Ένα καταπληκτικό μέρος για τους λάτρεις της φύσης.

5. Φόρουμ Aveiro

Φωτογραφία από το L.Filipe C.Sousa στο Unsplash

Εξαιρετικό μέρος για να περπατήσετε και να απολαύσετε το Aveiro με τα γνωστά ψώνια. Υπάρχουν μερικές επιλογές αγορών στην πόλη. Το φόρουμ είναι αναμφισβήτητα το πιο όμορφο, καλά τοποθετημένο, έχει προσβασιμότητα και ακόμη και καλό χώρο για μητέρες με μικρά μωρά. Υπάρχει επίσης μια παιδική χαρά για τα παιδιά. Όταν βρίσκεστε στην περιοχή, προσπαθήστε να πάτε για ψώνια!

6. Universidade de Aveiro

Φωτογραφία από τον Vitor Oliveira CC By-Sa 2.0

Η πανεπιστημιούπολη του Aveiro παρέχει σύγχρονη αρχιτεκτονική, το πράσινο της φύσης και το μπλε του ουρανού και τη λιμνοθάλασσα. Υπογραμμίζεται στην Ευρώπη όταν αφορά την τεχνολογία. Έχει επίσης μια εκπληκτική πανεπιστημιούπολη που απλώνεται σε σύγχρονα κτίρια και μια γενναιόδωρη περιοχή.

Προτεινόμενη περιοδεία: Coimbra & Aveiro: Premium Day Tour

7. Cattedrale di Aveiro

Ο καθεδρικός ναός του Aveiro ήταν αρχικά μέρος του μοναστηριού του Ιησού που ήρθε κάτω από τη Δομινικανή τάξη. Αυτή η εκκλησία αφιερώθηκε το 1464 και έσπευσε τη φωτιά που καίγεται μέρος του μοναστηριού το 1834. Ήταν το 1938 ότι ανατράφηκε στο επίπεδο ενός καθεδρικού ναού. Το λευκό των τοίχων, τα πολυχρωματικά ξύλινα γλυπτά και οι τοιχογραφίες των πλακιδίων αποτελούν ένα εσωτερικό που αξίζει να επισκεφθείτε.

8. Ostraveiro

Το Ostraveiro είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην υδατοκαλλιέργεια των στρειδιών και του τουρισμού. Με δύο boathouses, ένα εστιατόριο, έναν πράσινο χώρο στη μέση του Ria de Aveiro και ταξίδια με βάρκα, οι ταξιδιώτες θα έχουν τα πάντα για μια αξέχαστη μέρα ανάπαυσης. Αν σας αρέσουν τα στρείδια πρέπει να πάτε και αν δεν τους αρέσουν επίσης, έχουν καταπληκτικές εναλλακτικές λύσεις. Σίγουρα ένα αδιάφορο μέρος!

9. Σιδηροδρομικός σταθμός Aveiro

Ο σταθμός Aveiro είναι ένας σταθμός σε πλήρη λειτουργία καθημερινά, συνδυάζοντας το σύγχρονο με το ιστορικό. Στα παλιά μέρη, που διατηρούνται στο σταθμό, μπορείτε να δείτε αρκετές τοιχογραφίες που είναι κοινές τοιχογραφίες της περιοχής.

Προτεινόμενη περιοδεία: Combo: Porto City Half-Day Trip & Aveiro Half-Day Tournull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Θα μπορούσατε πραγματικά να μετακομίσετε στο εξωτερικό;Θα μπορούσατε πραγματικά να μετακομίσετε στο εξωτερικό;

Πολλοί από εμάς έχουν όνειρα να μετακομίσουν στο εξωτερικό. Αλλά τι πραγματικά χρειάζεται για να μετεγκατασταθεί σε άλλη χώρα; Παρακάτω είναι μερικά πράγματα που θα πρέπει να εξετάσετε πριν μετακομίσετε

Pinot Noir – γιατί είναι τόσο παρεξηγημένο + 9 από τα αγαπημένα μαςPinot Noir – γιατί είναι τόσο παρεξηγημένο + 9 από τα αγαπημένα μας

από το Bright Ruby με λαμπερά κόκκινα μούρα γεύσεις μέχρι βαθιά πορφυρά με αλμυρό και μπαχαρικό, το Pinot Noir είναι ένα εκπληκτικά διαφορετικό κρασί. Εδώ είναι εννέα σε όλο το