Ο αφανής γείτονας του Μιλάνου – γιατί θα πρέπει να δείτε το Μπέργκαμο

Το Μπέργκαμο – το Wallflower City για την άνθηση του Μιλάνου με μεγάλη μόδα – χάνει μεγάλη πίστωση. Οι πολυάσχολοι δρόμοι της, καθώς και η παλιά πόλη Hilltop έχουν όλη τη γοητεία, το ρομαντισμό καθώς και το μυστικό μιας λεπτής ιταλικής πόλης. Γιατί λοιπόν δεν έρχονται περισσότεροι άνθρωποι εδώ;

Αν ήθελα να σας ζητήσω να ονομάσετε τα 3 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στην Ιταλία, θα μπορούσατε να παραδοθείτε ότι ο τερματικός σταθμός πτήσης του Bergamo ήταν ο αριθμός 3; Για μια πόλη που είναι σχεδόν άγνωστη στους περισσότερους ταξιδιώτες, έχει ένα αρκετά έντονο αεροδρόμιο.

Όπως και τα άλλα 6 εκατομμύρια περίπου ετήσιες αφίξεις στο BGY, μόλις πρόσφατα επιλέξαμε να πετάξουμε στο Μπέργκαμο αντί του αεροδρομίου Malpensa του Μιλάνου.

Αλλά αντί να συμμορφωθούμε με το πλήθος με το τρένο έξω από την πόλη, πήγαμε σε αυτοκίνητα και φορτηγό μίσθωσης, καθώς και με κατεύθυνση στην πόλη.

Αυτό που ανακαλύψαμε ακόμα μπερδεύει τώρα.

Bergamo – Unsung γείτονας του Μιλάνου

Το Μπέργκαμο είναι μια μικρή πόλη, περίπου 35 λεπτά βορειοανατολικά του Μιλάνου. Βρίσκεται σε δύο τμήματα αφαίρεσης: Città Bassa – το σύγχρονο κατώτερο τμήμα της πόλης καθώς και το Città Alta – το αρχικό παλιό μέρος τοποθετείται ψηλά σε ένα λόφο.

Città alta

Όμορφη, αρχαία και ατμοσφαιρική, το αρχικό Bergamo είναι μια βενετσιάνικη περιφραγμένη πόλη σε λόφο καθώς και χρονολογείται από τον 16ο αιώνα.

Καθώς ελέγχετε τα στενά στριμμένα δρομάκια των λιθόστρωτων, υπάρχει σχεδόν ένας αέρας της Τοσκάνης για αυτή την παλιά πόλη της Λομβαρδίας. Οι εκκλησίες, οι βασιλικές piazzas καθώς και οι καφέ μπαρ που μοιάζουν με γωνίες τονίζουν το σκηνικό πλούσιο στην ιστορία.

Πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Bergamo – Città Alta

Κηδεμονικός σιδηρόδρομος

Υπάρχουν δύο τελετουργικά τρένα που μπορούν να σας μεταφέρουν στον απότομο λόφο στην ιστορική Cittá Alta, η οποία είναι μια διασκεδαστική εμπειρία από μόνη της. Τα τρένα είναι εξαιρετικά χρωματισμένα καθώς και γεμάτα γοητεία του παλιού κόσμου.

Περιπλανηθείτε στους δρόμους

Απλώς περιπλανιέται στους δρόμους της παλιάς πόλης είναι μια απόλαυση. Τα καταστήματα Bit καθώς και οι καφετέριες ευθυγραμμίζουν τα στενά δρομάκια. Οι εκκλησιαστικές εκκλησίες, οι κομψές καμάρες καθώς και οι θεαματικές απόψεις προς τα βόρεια προς τις Άλπεις θα πρέπει να κάνουν το Μπέργκαμο τόσο πολύ περισσότερο από έναν προορισμό από ό, τι η έλλειψη φήμης.

Το cittadella καθώς και τα μουσεία

Αυτή η τεράστια αυλή στα ανατολικά της Città Alta χρησιμοποιείται μερικές φορές ως πάρκινγκ, μερικές φορές ως αγορά. Ωστόσο, με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας καθώς και με το Μουσείο Αρχαιολογίας τόσο εδώ, υπάρχουν συνήθως διασκέδαση οθόνες όπως αυτό το μοντέλο δεινοσαύρων πλήρους μεγέθους.

Piazza Vecchia

Κεντρική στην παλιά πόλη, η Piazza Vecchia είναι μια υπέροχη πλατεία που περιβάλλεται από εστιατόρια, καθώς και συνήθως ενεργοποιημένη με συναρπαστικές οθόνες καθώς και εκδηλώσεις.

Από εδώ, μπορείτε να περπατήσετε με τη Βασιλική di Santa Maria Maggiore καθώς και τον κυρίαρχο σπείρα του, τον καθεδρικό ναό του Μπέργκαμο, καθώς και την Piazza Padre Reginaldo Giuliani.

Φάτε στο Ristorante Lalimentari

Αυτό το εστιατόριο κάνει το καλύτερο αυτό που το Bergamo είναι διάσημο για: Polenta. Αυτό το ωραίο παράδειγμα περιλαμβάνει την πιο έκτακτη πλάκα του Gorgonzola! Απλά μην ζητάτε καφέ εδώ. Το μενού καθώς και το κόστος είναι τρελό.

Cappuccino στην Pasticceria Cavour

Ελάτε εδώ για πρωινό, καθώς και αυτό που πιστεύουμε είναι το καλύτερο καπουτσίνο που είχαμε ποτέ. Είναι απολύτως υπέροχο. Παραγγείλετε μια ζύμη για να αφαιρέσετε επίσης. Είναι βοηθήστε τον εαυτό σας, οπότε όταν πληρώσατε, απλά αρπάξτε το κέικ σας από την οθόνη.

Καραμέλα

Το Città Bassa αισθάνεται λίγο σαν το Μιλάνο. Επίπεδες, ευρύτατα, καλά πλακόστρωτα δρομάκια με σύγχρονα κτίρια διασκορπισμένα με την αρχική αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα.

Τα παραδοσιακά καφέ, αναμεμειγμένα με σύγχρονα μπαρ καθώς και εστιατόρια, στίγματα piazzas. Υπάρχει μια ζωντανή, έζησε αίσθηση σε αυτό το μέρος του Μπέργκαμο.

Πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Bergamo – Città Bassa

Κατανόηση του Μπέργκαμο

Το Città Bassa αξίζει να ελέγξετε για να κατανοήσετε καλύτερα το Μπέργκαμο. Είναι ένα εξαιρετικά εξαπλωμένο μέρος της πόλης, με προάστια που περιβάλλουν την παλιά πόλη σχεδόν εντελώς εκτός από τα βορειοδυτικά, γεγονός που σημαίνει την αρχή των Άλπεων.

Ωστόσο, υπάρχει μια κεντρική περιοχή της πόλης στην εξάπλωση του σύγχρονου Μπέργκαμο. Σε μια άμεση γραμμή μεταξύ του σιδηροδρομικού σταθμού καθώς και της νοτιοανατολικής άκρης του Città Alta, ανακαλύψαμε μερικά εξαιρετικά καταστήματα καθώς και εστιατόρια.

Φάτε εδώ!

Συγκεκριμένα, το Bee Cheese Bar, κοντά στην Piazza della Liberta, αξίζει να δοκιμάσετε. Τα παραδοσιακά πιάτα σερβίρονται με μια σύγχρονη νοοτροπία – ωστόσο το πιο σημαντικό, το επίκεντρο τους είναι στο τυρί!

Γιατί δεν είναι το Bergamo πιο δημοφιλές;

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μείνετε στο Μπέργκαμο όταν έχετε προσγειωθεί. Ωστόσο, εξακολουθεί να εξακολουθεί να είναι η ανησυχία: γιατί οι άνθρωποι δεν κολλάνε;

Μπορεί να είναι ακριβώς ότι το Bergamo είναι ένα φθηνότερο εναλλακτικό για να πετάξει στο Μιλάνο Malpensa, καθώς και οι επισκέπτες πραγματικά σκέφτονται μόνο να φτάσουν στο Μιλάνο.

Μπορεί επίσης να είναι, αφού το Bergamo είναι πολύ κοντά στη Monza, καθώς και οι επισκέπτες για τη Formula One δεν σκέφτονται τι έχει να προσφέρει αυτή η πόλη όταν υπάρχουν φυλές F1 για να παρακολουθήσουν.

Όποια και αν είναι οι λόγοι, η αλήθεια είναι ότι ακριβώς στη μέση του ό, τι είναι αυτή η πόλη που γεμίζει με τον πολιτισμό, την ιστορία, τα τρόφιμα καθώς και την ομορφιά.

Να βγούμε από αυτό το wΗ διαδρομή ELL-Trodden δεν είναι ποτέ τόσο δύσκολη στην Ιταλία. Για να ανακαλύψετε μια τοποθεσία όπου ο τουρισμός δεν έχει μάλλον σκάψει τα νύχια του και σε πολύ βαθιά ακόμα. καθώς και το Bergamo είναι το καλύτερο παράδειγμα ακριβώς αυτού.

Εάν σας άρεσε αυτή η ιστορία, θα σας αρέσουν αυτά:

– Τα κορυφαία 10 πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Μιλάνο
– Ακριβώς πώς να φτάσετε στη λίμνη Como από το Μιλάνο με το τρένο
– Γιατί δεν πρέπει να φοβάστε να δείτε τη Νάπολη
– καθώς και η βιβλιοθήκη ιστοριών μας για την Ιταλία

Έχετε επισκεφθεί το Bergamo; Έχετε βρει ποτέ ένα κρυμμένο κόσμημα σχεδόν από το ατύχημα όταν ταξιδεύετε; Πείτε μας για αυτό στα σχόλια παρακάτω!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post