Το Blue Train: Crossing South Africa σε high-end

Η περιπετειώδης Kate περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά με αυτούς τους συνδέσμους, θα κάνω μια αποζημίωση χωρίς πρόσθετη δαπάνη σε εσάς. Ευχαριστώ!

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Από όλα τα χερσαία ταξίδια, δεν είμαι σίγουρος ότι τίποτα μπορεί να ξεπεράσει την εμπειρία μου στη Νότια Αφρική: ιππασία από την Πρετόρια στο Κέιπ Τάουν στο μπλε τρένο.

Το μπλε τρένο, βλέπετε, είναι ένα κομψό τρένο. Ο τύπος του τρένου που χρειάζεται να φορέσει σακάκια καθώς και δεσμούς, καθώς και γυναίκες σε κομψά βραδινά ρούχα. Ο τύπος του τρένου που έχει το δικό του κατάστημα κοσμημάτων μόδας καθώς και δεκάδες αμέτρητα δολάρια αξίας εμπορευμάτων. Ο τύπος του τρένου όπου η σαμπάνια περιλαμβάνει τα πάντα, από brunch μέχρι το απογευματινό τσάι μέχρι αργά το βράδυ στο σαλόνι πούρων.

Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο πριν, καθώς και αυτό το ταξίδι στο τρένο ήταν ένα από τα προτιμώμενα μέρη του ταξιδιού μου.

Οι καμπίνες

Δεν θα μπορούσα να βοηθήσω όμως να πιστέψω το σεξ καθώς και το επεισόδιο της πόλης, όταν η Carrie καθώς και η Samantha επιλέγουν να διασχίσουν την Αμερική σε ένα τρένο σε μια πολυτελή σουίτα – στη συνέχεια να ανακαλύψουν ότι η εμπειρία απέχει πολύ από το Glamourous.

Διασχίζοντας όμως τη Νότια Αφρική; Εντελώς λαμπερό.

Η σουίτα μου είχε δύο ταπετσαρισμένες καρέκλες με τα αντίστοιχα μαξιλάρια, που ήταν μπροστά σε ένα τραπέζι με ένα λουλούδι σε ένα βάζο. Μια ιδανική μέθοδος για να δείτε τον κόσμο να περνάει. Αν και αν ήθελα, θα μπορούσα να δω την τηλεόραση, η οποία μεταδίδει βίντεο από το μπροστινό μέρος του τρένου.

Στο μπάνιο, οι πάγκοι ήταν μάρμαρο καθώς και τα φωτιστικά ήταν χρυσά. Το βράδυ, ένα διπλό κρεβάτι διπλωμένο (υπήρχαν δύο, ωστόσο ήμουν εδώ από τον εαυτό μου). Υπάρχουν επίσης καμπίνες με διπλά κρεβάτια. Ω, όπως και ο εξαιρετικά δικός μου μπάτλερ!

Να μπαίνω στη ζωή του τρένου

Η γοητεία της λήψης ενός ταξιδιού 28 ωρών αποκοπεί από τον υπόλοιπο κόσμο υπονοεί ότι έχετε χρόνο να κάνετε μόνο υποτονική, καθώς και να απολαύσετε την εμπειρία. Διαβάζουμε, επεξεργασμένες φωτογραφίες, έπαιζαν παιχνίδια καρτών, καθώς και ευχαριστημένοι σε μια σειρά από ελεύθερα ποτά.

Cailin καθώς και και οι δύο έπρεπε να κάνουν δουλειά. Αν και το τρένο δεν είχε WiFi, καθώς δεν μπορούσαμε να πάρουμε το σήμα στο Mifi μας για πολλά από το τρένο, εγκαταστάσαμε για να κάνουμε λίγο σύνθετο – με τα φωτεινά μπλε κοκτέιλ της αμαξοστοιχίας, φυσικά!

Το φαγητό

Το φαγητό ήταν υπέροχο. Τα γεύματα ήταν υποθέσεις πολλαπλών πιάτων, καθώς και επειδή τα ποτά ήταν απεριόριστα, η σαμπάνια ρέει με κάθε γεύμα!

Το brunch μου την πρώτη μέρα: σολομό tartare τυλιγμένο σε καπνιστό σολομό ραπανάκια με Wasabi Mayo, σόγια καθώς και μέλι. ψητό ντομάτα βασιλικό σούπα με κρουτόν. ψητό kinglip με πατάτες σε βούτυρο λεμονιού? καθώς και πικάντικα αχλάδια σε μείωση του λιμανιού.

Είχαμε επίσης ένα όμορφο απογευματινό τσάι με μεγάλες προσφορές επιδόρπια, συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου κέικ σοκολάτας που συλλογικά κοίταξε για περίπου 30 λεπτά πριν πάρει το βύθισμα καθώς και να αρπάξει μια φέτα.

Το κατάστημα κοσμημάτων μόδας

Ναι, το Blue Train έχει το δικό του κατάστημα κοσμημάτων μόδας! Είναι μικρό, καθώς πρέπει να επισκεφθείτε για να δείτε όλα τα κομμάτια, πολλά από τα οποία είναι είτε διαμάντι είτε tanzanite showstoppers. Υπάρχουν επίσης πολλά κυβικά κομμάτια ζιρκονίας που φαίνονται σχετικά κοντά στο γνήσιο πράγμα.

Cailin καθώς και γέλασα καθώς και προσπάθησα σχεδόν κάθε κομμάτι στο κατάστημα. Καθώς γλίστρησα έναν όμορφο ήχο tanzanite αξίας 10.000 δολαρίων στο δάχτυλό μου, ένιωσα το βλέμμα μου να παρασύρεται προς το παράθυρο. Είχαμε περάσει από ερειπωμένους δήμους χωρίς ηλεκτρική ενέργεια καθώς και τρεχούμενο νερό.

Πώς με έκανε να νιώθω;

Απαίσιος.

Η οικονομική ανισότητα στη Νότιο Αφρική είναι πολύ πιο έντονη από άλλες τοποθεσίες που έχω επισκεφτεί. Και ενώ έχω ότι θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι και στα δύο άκρα του οικονομικού φάσματος, καθώς και είμαι εξαιρετικά τυχερός που έχω τη ζωή που κάνω, αισθάνθηκα σαν να τρίψαμε πλούσια πλούτη στα πρόσωπα των φτωχότερων της Νότιας Αφρικής.

Πώς αισθάνονται ότι πρέπει να δουν αυτό το πέρασμα του τρένου, βλέποντας τους ανθρώπους να ξοδεύουν πολύ περισσότερα χρήματα σε 28 ώρες από ό, τι μπορούν ποτέ να ελπίζουν να έχουν σε οποιοδήποτε είδος χρόνου;

Έκανα αυτό που πίστευε μακριά – ωστόσο θα επανεμφανιστεί αργότερα.

Το κομψό βράδυ

Το βραδινό γεύμα στο Blue Train είναι μια περίσταση ντύσιμο. Πριν από το ταξίδι, ο Ντέιβιντ μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά καθώς και για άλλη μια φορά για να φέρει φορμαλικά ρούχα, αφού δεν θα τρώτε αν δεν το έχετε!

Χαίρομαι για το κομψό δείπνο μας. Οι άνδρες χρησιμοποίησαν κοστούμια. Cailin καθώς και χρησιμοποίησα μαύρα φορέματα.

Αλλά η γνήσια διασκέδαση ξεκίνησε αργότερα το βράδυ, όταν αποσύρθηκε στο σαλόνι πούρων στο μπροστινό μέρος του τρένου. Κατά την είσοδο μας, μας δόθηκε η επιλογή των κουβανικών πούρων – όλα δωρεάν – καθώς και άρχισε να στροβιλίζει τα δικά μας ποτήρια Remy Martin καθώς συνεχίσαμε να ανερχόμαστε με την ύπαιθρο.

Αυτό είναι το πλησιέστερο που ήμουν ποτέ σε ένα βίντεο ραπ.

Το υπόλοιπο βράδυ; Ας δηλώσουμε απλώς ότι ήμασταν πολύ αργά, καθώς και σε ένα σημείο οι μπάρμαν έπρεπε να περιηγηθούν για το Red Bull.

Καταστρέφει τις καταστροφές

Το επόμενο πρωί ήμουν στο ντουςn Άκουσα μια σειρά από δυνατά βραχίονες, το ένα μετά το άλλο. Υποθέτω ότι το προσωπικό έβαλε το κρεβάτι μου πίσω, ωστόσο βγήκα από την τουαλέτα, καθώς ήταν ακόμα κάτω. Στη συνέχεια, μια δήλωση ήρθε στους ομιλητές.

Είχαμε επιτεθεί.

Οι αγρότες ήταν εντυπωσιακοί για τους αμπελώνες. Ο λόγος? Οι μισθοί τους ήταν μόνο 72 rand κάθε μέρα – $ 8.31 USD. Ανά μέρα. Πώς μπορεί κάποιος σε απευθείας σύνδεση σε αυτό, ακόμη και στη Νότια Αφρική; Είχαν επιτεθεί στο τρένο, ρίχνοντας βράχους σε αυτό.

Ήμουν μια χαρά, ωστόσο ο J.D. ήταν στο επόμενο δωμάτιο, καθώς και ένας βράχος είχε πάει με το παράθυρό του. Ευτυχώς, στέκεται εκτός από τη μέθοδο του Harm, καθώς αποφεύγει να χτυπήσει από οποιοδήποτε είδος γυαλιού.

Ο καπετάνιος μίλησε σε όλους μας, παρέχοντας συμβουλευτική (την οποία όλοι μας αρνήθηκαν). Ενώ αυτό είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό, δεν φαινόταν μάλλον τόσο σοκαρισμένοι όσο θα περίμενα να είναι.

Ο ξεσκονίζοντας μας, επέστρεψα στην κανονικότητα στο πρωινό.

Κέιπ Τάουν

Μετά το 28ωρο ταξίδι μας, εμφανίσαμε στο Κέιπ Τάουν, μία από τις πιο πανέμορφες πόλεις στον κόσμο. Από εκεί ήρθε η ώρα να αντίο, καθώς και να δούμε πολύ περισσότερα από αυτή την απαράμιλλη πόλη.

Ακόμη και με τα προβλήματα που βιώσαμε στο μπλε τρένο μας, θα κοιτάζω πάντα πίσω σε αυτό το ταξίδι με το τρένο ως ένα από τα προτιμώμενα ταξίδια μου.

Βασικές πληροφορίες: Το Blue Train είναι μια εμπειρία υψηλού επιπέδου υψηλού επιπέδου, καθώς και το κόστος δείχνει ότι. Χαμηλές τιμές σεζόν ποικιλία από 11.583 έως 19.900 RAND ($ 1.335-2.294), ενώ τα υψηλά ποσοστά σεζόν ποικίλλουν από 14.295-24.530 RAND ($ 1.644- $ 2.822). Όλα τα τρόφιμα, τα ποτά, καθώς και οι εκδρομές περιλαμβάνονται.

Πολλές ευχαριστίες για να πάω στη Νότια Αφρική για να με κρατήσει στο μπλε τρένο. Όλες οι απόψεις, όπως πάντα, είναι δικές μου.

Λάβετε ενημερώσεις μέσω email από το Katenever Miss A Post. Εξάρτηση της εγγραφής οποτεδήποτε!

Όνομα Όνομα
Τελευταίο όνομα Namelast
Το email σας email
υποβάλλουν

Μοιραστείτε στο Twitter
Μοιραστείτε στο Facebook
Μοιραστείτε στο Pinterest
Μοιραστείτε το email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post