Η εμπειρία πτήσης της κατηγορίας της Αιγύπτου Αεροπορίας από τη Μαδρίτη, την Ισπανία προς το Κάιρο, την Αίγυπτο και την Αντίς Αμπέμπα, την Αιθιοπία

που κρατήθηκε μία φορά με την Avianca και πήρα να απολαύσουμε να πετάξουμε με την Egyptair σε καταλύματα υπηρεσιών μέσω της layover. συμπεριλαμβανομένων των σαλόνι τους! Ήταν εύκολο και βολικό. Τα προνόμια που παίρνετε όταν είστε συχνός φυλλάδιο με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία μελών της Star Alliance. Μπορείτε να κερδίσετε μίλια που θα σας βοηθήσουν να πετάξετε στον προορισμό της επιλογής σας ή να αναβαθμίσετε το επόμενο διαθέσιμο κατάλυμα στο επόμενο ταξίδι σας!

Για να ξεκινήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα όπου θα μπορείτε να πάρετε μίλια ή πόντους σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες Alliance Airlines Alliance Airlines!

Τέλος πάντων για ένα backgrounder για την Egyptair, είναι ο φορέας της σημαίας/φορέας της χώρας, Αίγυπτος. Μια γοητευτική αλλά ζεστή χώρα όπου οι παλιές ιστορίες σας των Φαραώ και φυσικά, όπου βρίσκονται οι μυστηριώδεις πυραμίδες της Γκίζας. Η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί γενικά περίπου 75 προορισμούς που μεταφέρουν επιβάτες και φορτία.

Ήμουν στο αεροδρόμιο τους και όλα ήταν θεαματικά. Εκτός από το καλά, δεν ήμουν σε θέση να βγούμε έξω κατά τη διάρκεια της λάσπης και ένιωσα λίγο λυπηρό ότι δεν μπορούσα να βγούμε έξω κατά τη διάρκεια της παραμονής. Ήθελα τελικά να ελέγξω αυτήν τη χώρα. Λοιπόν, τουλάχιστον ήμουν σε θέση να απολαύσω λίγο την Αίγυπτο μέσω του σαλονιού τους.

Χρησιμοποίησα το κινητό check-in και επιβιβάστηκα στο αεροπλάνο MS754 μέχρι τις 15:15 και έφτασα στο Κάιρο μέχρι τις 20:25. Η Egyptair έχει στην πραγματικότητα πολλαπλά σαλόνια κατηγορίας υπηρεσιών στο αεροδρόμιο τους. Ήμουν σε ένα και επιτρέψτε μου να σας πω πολύ περισσότερα από αυτό αργότερα.

Πίνακας περιεχομένων

Ιστορικό αεροπορικής εταιρείας
Γιατί να επιλέξετε την τάξη υπηρεσιών Egyptair
Απολαυστικά επιδόρπια και γεύματα
Sky High Entertainment
VIP Lounge

Ιστορικό αεροπορικής εταιρείας

Η αεροπορική εταιρεία ονομάστηκε Egyptair το 1971. Αλλά η πραγματική ιστορία πίσω από αυτό, ήταν στην πραγματικότητα το τρίτο όνομα που της είχε ανατεθεί. Χρόνια πριν από αυτό το σημαντικό έτος, η Egyptair ονομάστηκε Misr Airwork (MISR είναι το αιγυπτιακό όνομα για την Αίγυπτο), Misrair και Ηνωμένες Αραβικές αεροπορικές εταιρείες.

Γιατί να επιλέξετε την τάξη υπηρεσιών Egyptair

Όχι μόνο στην τάξη εξυπηρέτησης, αλλά το προσωπικό τους είναι πολύ ευγενικό και φιλόξενο. Μου έδωσαν το μαξιλάρι και την κουβέρτα μου κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδρομής. Επιπλέον, παρακολούθησαν γρήγορα τις ανάγκες μου ανεξάρτητα. Όλα τα γεύματα και τα ποτά ήταν δωρεάν από μια μεγάλη επιλογή από το μενού τους.

Εκτός από αυτό, το δωμάτιο των ποδιών ήταν πολύ περισσότερο από αρκετό, οι καρέκλες ήταν άνετες και κλίση – έδωσε ένα μικρό κορίτσι σαν εμένα πολύ χώρο. Έτσι, ήταν αναμφισβήτητα πολύ βολικό. Εκτός από αυτό, η Egyptair έχει επίσης το δικό της κιτ πτήσης Egyptair όπου τα απαραίτητα είναι μέσα σε αυτό.

Ένα ποιοτικό σύστημα απόλαυσης για τους επιβάτες της κλάσης υπηρεσιών είναι επίσης εκεί. Οι διαθέσιμες γλώσσες ήταν διαθέσιμες σε τρεις γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα της οθόνης έτσι ώστε να ταιριάζει στην άνεση σας.

Πτώση με την Egyptair, έλαβα επίσης ένα αναμνηστικό με μια γλυκιά σοκολάτα Passionelle για εορτασμό για την 85η επέτειό τους φέτος – ευχαριστημένη επέτειο Egyptair!

Απολαυστικά επιδόρπια και γεύματα

Τι μπορώ να πω? Τα γεύματα ήταν δωρεάν ακόμη και τα επιδόρπια. Το πεινασμένο στομάχι μου ήταν απολύτως ικανοποιημένο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της πτήσης. Οι μερίδες ήταν πολύ περισσότερες από αρκετές για εσάς! Υπήρχαν κρέας/ βόειο κρέας, λαχανικά για την πλευρά, τα ζυμαρικά και το ρύζι. Ήταν νόστιμο και εξαιρετικό τρυφερά.

Ας μην ξεχνάμε το επιδόρπιο, όπου πήρα δύο! Και επιτρέψτε μου να σας πω, έκανε το γλυκό μου δόντι ικανοποιημένο και δεν υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από αυτό. Εάν βρίσκεστε σε δίαιτα veggie, ρωτήστε το προσωπικό τους για ένα μενού που διαθέτει μια ποικιλία πιάτων που γενικά αποτελούνται από λαχανικά.

Sky High Entertainment

Το αεροσκάφος υπογραμμίζει γενικά την προσωπική σας ελευθερία όταν αφορά την κατοχή ενός δικού σας τηλεοπτικού σετ. Συνδέστε το ακουστικό και αυτή θα είναι η ώρα που έχετε να έχετε ένα τηλεχειριστήριο στα χέρια σας και κανείς άλλος δεν θα αποφασίσει ποια κινηματογραφική ταινία πρέπει να παρακολουθήσετε. μόνο εσύ. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό πλεονέκτημα όταν βρίσκεστε στην τάξη εξυπηρέτησης!

Εκτός από αυτό, πολλές κινηματογραφικές ταινίες είναι στο κατάστημα για να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της πτήσης σας!

VIP Lounge

Λοιπόν, είναι φυσιολογικό να πάρετε μια καθυστέρηση τζετ. Ειδικά όταν έχετε κοιμηθεί μόνο λίγο, θεωρώντας ότι ήσασταν πάρα πολύ εκστατικός για τον επόμενο προορισμό σας. Έτσι, ήμουν σε θέση να περάσω χρόνο στο Κάιρο στο σαλόνι υπηρεσίας τους. Τα έπιπλα και οι εσωτερικοί χώροι δημιουργήθηκαν σε ήρεμα χρώματα για κάθε επιχειρηματία ή ταξιδιώτη για να χαλαρώσετε. Τα τρόφιμα και τα ποτά σερβίρονται και υπήρχε τηλεόραση για να παρακολουθήσετε. Οι πλούσιες καρέκλες ήταν αναμφισβήτητα άνετες.

Μετά από αυτό, προχώρησα στο MS851 μέχρι τις 22:00. Φτάσαμε στο Addis Ababa 03:15 π.μ. Ναι, ήταν πολύ νωρίς και ανακάλυψα στη μετανάστευση ότι θα μπορούσατε πραγματικά να εισέλθετε στη χώρα, χωρίς θεώρηση, όσο κάνετε μια παραμονή μέσα σε 12 ώρες.

Ήμουν τόσο ευγνώμων που οι αεροπορικές εταιρείες ήταν αρκετά μεγάλες για να με βρουν ένα ξενοδοχείο για να μείνω. Αλλά καταναλώνεται από το Wanderlust, πήγα σε μια γρήγορη εκδρομή μέσω της Addis Ababa!

Είσαι στο Pinterest; ΚΑΤΩ ΤΟ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post