Βιβλίο υπογραφές και γεύματα

Κάθε τόσο, το Σίδνεϊ βάζει μια απίστευτη παράσταση στο ηλιοβασίλεμα. Αυτό το βράδυ ήταν ένα από αυτά, δεν υπολογίζετε; Ας ελπίσουμε ότι το υπόλοιπο αυτής της εβδομάδας είναι εξίσου φωτεινή!

Και μετά έκρηξη! Η επόμενη μέρα ξεκινά εξίσου εκπληκτικά με το χθες που τελείωσε! Η κ. Romance είναι έξω και νωρίς και πάλι σήμερα το πρωί και βρίσκεται στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Ποτέ δεν είδα τον καθεδρικό ναό της Αγίας Μαρίας να φαίνεται τόσο καλός όσο αυτό … Υποθέτω, τεχνικά, δεν το έχω δει ακόμα – αυτή είναι μια φωτογραφία. Αλλά έχω μια αίσθηση ότι αυτό είναι τόσο κοντά όσο θα δω το πραγματικό πράγμα.

Είμαι άνετος με αυτό!

Απόψε πηγαίνουμε στο βιβλιοπωλείο Berkelouw στο Paddington. Ο αγαπητός μας φίλος Nikki από το styling σας ξεκίνησε τελικά το πρώτο της αντίγραφο βιβλίο «ξεκλειδώνετε το στυλ σας». Τόσο ενθουσιασμένος γι ‘αυτήν.

Ακολουθεί ένας σύνδεσμος με τον εκδότη της Nikki, Hatchette, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εξαιρετικό της βιβλίο.

Πρόσφατα είχαμε ένα απίστευτο γεύμα στην πόλη. Ο κ. Tipply’s κάνει αυτά τα φανταστικά μικρά πλευρά του Char Sui ήταν σχεδόν τα καλύτερα νεύρα στη γη! Μαλακό, κολλώδες, τρυφερό … Θα μπορούσα να τα φάω λίγο για το υπόλοιπο της ζωής μου!

Εδώ είναι η κριτική μας για τον κ. Tipply’s, τις νευρώσεις τους και πολλά άλλα τρόφιμα που μπορείτε να καταβροχθίσετε.

Εβδομαδιαία συνάντηση romance Media! Είμαστε στο Paramount Coffee Project σήμερα για να συζητήσουμε τι πρέπει να συνεπάγεται η εβδομάδα εργασίας. Και έχετε έναν υπέροχο καφέ, φυσικά. Η κ. R είναι πολύ χαρούμενη επειδή κάνουν το δικό τους γάλα macadamia εδώ.

Η κ. R και εγώ πηγαίνουμε οι δικοί μας τρόποι για μεσημεριανό σήμερα. Είμαι κάτω στο γήπεδο τροφίμων στη γωνία του Park St και της Elizabeth St για να δοκιμάσετε το ρύζι κοτόπουλου Hainanese στο ITO’s.

Συναντώ με το OB από το @TheJuGernauts (ευχαριστώ για τη χρήση της φωτογραφίας σας από τον τρόπο που ο Bob!), Ο Tony από το @asktonyfood, ο Michael από τους άνδρες στο Work Comms (@sydmichael) και ο Simon από το @simonfoodfavourites!

Εν τω μεταξύ, η κ. Romance έχει σούσι στην οδό Stanley στο Darlinghurst. Φαίνεται αρκετά καλό, έτσι δεν είναι;!

Σήμερα στο χώρο του ξενοδοχείου εξετάζουμε τα ζευγάρια τροφίμων με τον Shiraz. Έχω μόλις βασιστεί στους αγίους κρασιού μας για πληροφορίες σχετικά με αυτό – δεν ξέρω πολλά γι ‘αυτό. Είναι ένα συναρπαστικό θέμα και τόσο σημαντικό αν θέλετε να εκτιμήσετε το κρασί που πίνετε και φαγητό που τρώτε.

Εδώ είναι αυτό που ανακαλύψαμε για το ζευγάρωμα των τροφίμων με τον Shiraz.

Και πάμε! Το Σαββατοκύριακο τελικά εδώ και σμινόμαστε στον αυτοκινητόδρομο, διασχίζοντας την όμορφη γέφυρα του λιμανιού και κάνοντας το δρόμο μας για να δούμε τη μαμά της κ. R.

Και εδώ τελικά είμαστε: Κυριακή. Αρκετοί άνθρωποι που γνωρίζουμε δεν τους αρέσει αυτή την ημέρα της εβδομάδας. Μπορώ να δω από πού προέρχονται. Είναι το τέλος του Σαββατοκύριακου, που σημαίνει ότι αύριο είναι Δευτέρα.

Είναι λίγο σαν εκείνη την τελευταία μέρα των διακοπών σας – πρέπει να περάσετε καλά, αλλά το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι να φτάσετε στο αεροδρόμιο εγκαίρως και το έργο που θα αντιμετωπίζετε όταν φτάσετε στο σπίτι … Ναι, αυτοί οι τύποι έχουν ένα σημείο. Κυριακές πιπιλίζουν.

Τέλος πάντων, εδώ είναι η υπεράσπισή μας ενάντια στην Κυριακή Blues. Ένα μεγάλο μπριζόλα, σοταρισμένο σπανάκι και κολοκυθάκια, και τις ειδικές μου καπνιστές, τραγανές ψητικές πατάτες. Και το καλύτερο κομμάτι: ένα ποτήρι St Hallett Sonntag Shiraz … Δείτε παραπάνω για τις λεπτομέρειες αυτού του νόστιμου, ισχυρού κόκκινου.

Πώς νιώθεις για τις Κυριακές; Τι σας αρέσει να τρώτε όταν πίνετε Shiraz; Πού πηγαίνετε για φανταστικές πλευρές; Πείτε μας στα σχόλια!

Εικόνες από τον κ. Και την κ. Romance μέσω του Instagram: @mrandmrsromance, @hairromance και φυσικά @angrybastard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hai Fatto Tredici – Γιατί 13 δεν είναι κακή τύχη στην ΙταλίαHai Fatto Tredici – Γιατί 13 δεν είναι κακή τύχη στην Ιταλία

σκάλες, ρωγμές στο πεζοδρόμιο και ομπρέλες σε εσωτερικούς χώρους – είναι όλοι άτυχοι και με καλό λόγο. Αλλά γιατί είναι 13 ο τυχερός αριθμός στην Ιταλία; Και γιατί οι Ιταλοί

Ξέρετε πραγματικά τι σημαίνει χαλάρωση; Day spa γλυκάνισο στο Spicers Tamarind RetreatΞέρετε πραγματικά τι σημαίνει χαλάρωση; Day spa γλυκάνισο στο Spicers Tamarind Retreat

μέσα στο ακρόαση των Cascades των Gardners πέφτει έξω από την πόλη της ενδοχώρας του Maleny, η ημέρα spa day day day spa φέρνει ένα άλλο επίπεδο ηρεμίας σε αυτό