Μια περιπέτεια Sunshine Coast, μια προεπισκόπηση του Μπρίσμπεϊν και ένα συνέδριο της Μελβούρνης με 420 οινοπνευματοποιούς

πιθανώς τόσο υποτιμητικό όσο είναι κοινό, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σκληρά.

Για την ταξιδιωτική βιομηχανία, έπρεπε να έρθουμε σε μια πλήρη στάση. Αλλά λίγο σαν λεωφορεία, όλα τα είδη των πραγμάτων έχουν συναντηθεί αμέσως. Η Χριστίνα και εγώ έχουμε βρεθεί τώρα από τις βαλίτσες μας για άλλη μια φορά.

Θα ήθελα να πω, είναι τόσο καλό να επιστρέψω.

Με ταξίδια στην ακτή ηλιοφάνειας του Κουίνσλαντ και στο Μπρίσμπεϊν και στη συνέχεια σε ένα συνέδριο οινοπνευματοποιών στη Μελβούρνη – για να μην αναφέρουμε τις πρώτες μας πτήσεις, επειδή το Μάρτιο του 2020, είμαστε ενθουσιασμένοι για το πόσο πρέπει να σας πούμε, οπότε ας το φτάσουμε .

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτήν την έκδοση.

Cheers – Jim & Christina xx

Προχωρώντας από το αεροδρόμιο Maroochydore, οδηγούμε βορειοδυτικά στην ακτή Sunshine Hinterland. Η πρώτη μας στάση βρίσκεται στο όμορφο χωριό του Montville.

Ένα από τα «τρία ms της ενδοχώρας» (που συνδέεται με τα Maleny και Mapleton) Montville’s Street είναι γεμάτη από χαριτωμένα καταστήματα, γκαλερί και πολυάσχολα μικρά καφέ και εστιατόρια και θεωρείται από πολυάριθμες ως δημιουργική καρδιά της περιοχής.

Συνεχίζουμε από το Montville ακόμη περισσότερο στα βουνά για να φλόγα Hill Vineyard. Το Queensland δεν ισοδυναμεί συχνά με την κόκκινη κρασιά, αλλά είναι υψηλότερη στην ενδοχώρα (το υψηλότερο σημείο του Montville στην πραγματικότητα) όπου είναι λίγο πιο δροσερό, το Flame Hill καταφέρνει να κάνει ένα εκπληκτικά ευρύ φάσμα ποικιλιών.

Καθίζουμε σε μια γευσιγνωσία και διαπιστώνουμε ότι όχι μόνο υπάρχουν πολλοί τύποι κόκκινου κρασιού εδώ, αλλά είναι επίσης πολύ καλά φτιαγμένα.

Τα αγαπημένα μας είναι τα Montville Chardonnay και Rousanne Marsanne στους λευκούς και οι Barbera και Traprock Shiraz στα κόκκινα, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι για να εξερευνήσουν εδώ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο των αμπελώνων Flame Hill εδώ.

Μετά τη γευσιγνωσία μας, βρίσκουμε μια θέση στο εστιατόριο του οινοποιείου με τις όμορφες όψεις του στα δυτικά βουνά και καλύτερα πάνω στα αμπέλια, όπου τα ελεύθερα χτυπήματα και τα γουρουνάκια της Γουινέας που περιπλανιέται.

Εμείς απολαμβάνουμε τα όμορφα χαρτονομίσματα και τα τυροκομικά που αποτελούνται από προϊόντα από τοπικούς παρόχους. Το πλυμένο rind Brie ειδικότερα είναι υπέροχο.

Το Flame Hill παρέχει επίσης μενού paddock-top-plate την Πέμπτη έως την Κυριακή σε αυτό το βραβευμένο εστιατόριο και πολυτελή καταλύματα στο εξοχικό σπίτι τους.

Απόψε, μένουμε στο The Beautiful Spicers Clovelly Estate ακριβώς κάτω από το δρόμο από το Flame Hill Vineyard – μπορείτε να δείτε την πλήρη αναθεώρησή μας εδώ.

Το δωμάτιό μας στο νεοσύστατο σπίτι Montville είναι καλά εξοπλισμένο και έχει ακόμη και τη δική του βυθισμένη αυλή.

Αν και αυτό το δωμάτιο είναι ιδανικό για μια ρομαντική διαμονή για ένα ζευγάρι που ταξιδεύει μόνος του, είναι ακόμα καλύτερο για μεγαλύτερες ομάδες έως και 12 ατόμων. Υπάρχει μια κοινοτική διαβίωση και τραπεζαρία, και μπορείτε ακόμη και να έχετε φαγητό από το εστιατόριο που σας έφερε.

Το ξενοδοχείο έχει οργανώσει μια ιδιαίτερη έκπληξη για εμάς: ένα μπουκάλι σαμπάνιας κάτω από την τεράστια καμπάνα που κοιτάζει έξω από τη λίμνη Baroon. Είναι τόσο ειρηνικό εδώ, παρόλο που είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πίστα στο ξενοδοχείο.

Για δείπνο, βρισκόμαστε στο εστιατόριο του Spicers Clovelly Estate, The Hatted Long Apron.

Το γευστικό μας γευστικό γευστικό με τα αντίστοιχα κρασιά (φυσικά το κάναμε!) Είναι απολύτως εκπληκτικό. Τα τρόφιμα, το κρασί, η εξυπηρέτηση και η ατμόσφαιρα είναι υπέροχα.

Η ευρωπαϊκή αίσθηση του Spicers Clovelly Estate τρέχει τόσο έντονα σε όλο το ακίνητο, την οποία η κουζίνα στο Long Apron τέλεια.

Μετά από μια γρήγορη κίνηση μέσω του Melany στο Spicers Tamarind Retreat, ήρθε η ώρα για μια περιποίηση. Είμαστε στο Medspa Anise, ο ανώτατος προορισμός για τους αρουραίους MedSpa όπως εγώ.

Εδώ έχουμε δείξει ένα εντελώς νέο επίπεδο χαλάρωσης, ξεκινώντας από μισή ώρα στη δική μας ιδιωτική υδροθεραπεία medspa που κοιτάζει έξω από τον ανοιχτό τοίχο πάνω από το τροπικό δάσος πέρα ​​από. Αυτό το τζακούζι είναι γεμάτο με πλούσιο σε μαγνήσιο νερό ελατηρίου, το οποίο διευκολύνει την ένταση και χαλαρώνει τους άγχους μυς.

Υπάρχει επίσης ένα ντους βροχής και σάουνα εδώ για να απολαύσουμε πριν προχωρήσουμε για ένα πόδι, το τρίψιμο του σώματος και το περιτύλιγμα λάσπης, το πλήρες μασάζ σώματος και την ενυδατική κρέμα προσώπου.

Δύο και μισή ώρα δαπανήθηκαν με ευχαρίστηση – έχουμε βάλει μαζί μια κριτική και βίντεο του γλυκάνισου του Medspa εδώ.

Μόλις είμαστε και πάλι πλήρως ντυμένοι, το προσωπικό μας δείχνει έξω στο κατάστρωμα όπου μας περιμένει το ελαφρύ γεύμα μας: ένα υπέροχο σκάφος charcuterie και ένα ποτήρι φυσαλίδων.

Όπως και με το υπόλοιπο γλυκάνισο Medspa, το κατάστρωμα συνεχίζει το θέμα του Spicers να φέρει το εξωτερικό. .

Πολύ σύντομα, αφήνουμε το γλυκάνισο της Medspa και το κεφάλι στο σπίτι των διακοπών μας στο Spicers Tamarind Retreat. Αυτός ο Spicers έχει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση στους Spicers Clovelly. Αντί για τις καθαρές γραμμές και την ευρωπαϊκή κομψότητα, οι Spicers Tamarind αγκαλιάζουν το περιβάλλον του τροπικού δάσους και αξιοποιούν το ζεν της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Το τεράστιο σπίτι διακοπών δύο υπνοδωματίων είναι τοποθετημένο καλά στους τροπικούς κήπους και προτείνει την ιδιωτική ζωή, την ειρήνη και την άνεση.

Παρακολουθήστε το βίντεο Walkthrough και την αναθεώρηση αυτού του εκπληκτικού καταφύγιο εδώ.

σιΤο Tamarind (Spicers Tamarind Retreat’s Restreat και ιδιοκτήτης των καπέλων δύο σεφ) μας οδηγεί πίσω στην εποχή μας στο Τσιάνγκ Μάι και στις βουνό της βόρειας Ταϊλάνδης.

Το φαγητό εδώ είναι απλά απίστευτο.

Τα έξυπνα παιχνίδια σε κλασικά ασιατικά πιάτα και σύγχρονες τεχνικές έχουν νόημα για τα δύο καπέλα που έχει κερδίσει αυτό το εστιατόριο.

Σήμερα κατευθυνόμαστε βόρεια προς την πόλη Eumundi, αλλά με τον τρόπο που σταματάμε σε λίγες επιφάνειες. Το Beautiful Reserve και το Rainforest Center της Mary Cairncross είναι ένας εκπληκτικός πόρος για τους ανθρώπους να μάθουν για ένα από τα τελευταία αληθινά υποτροπικά τροπικά δάση που απομένουν στη χώρα και την ιστορία των συμβατικών θεματοφύλακες της περιοχής, του λαού Jinibara.

Το αποθεματικό έχει πεζοπορίες μέσα από το δάσος, ένα πραγματικά εξαιρετικό διαδραστικό κέντρο ανακάλυψης και μια πλατφόρμα που βλέπει με θέα σε όλη την ενδοχώρα και τα αιχμηρά αιχμές των βουνών Glashouse.

Διάσημος για τις δύο εβδομάδες αγορών που λειτουργούν επειδή το 1979, το Eumundi είναι ένας κοινωνικός, καλλιτεχνικός και πολιτιστικός κόμβος της ακτής Sunshine.

Αυτές οι αγορές κατέχουν το Tagline το κάνουν, ψήνουν, ράψτε το, την ανάπτυξη και κάθε Τετάρτη και Σάββατο η πόλη γεμίζει σε χωρητικότητα με ανθρώπους που επιθυμούν να αγοράσουν χειροποίητα αγαθά από την παλαιότερη αγορά στην Αυστραλία.

Ακριβώς σύμφωνα με την καλλιτεχνική φύση της πόλης, το Hola -Hotel of Local Art – είναι μια γιορτή της δημιουργικότητας και της κοινότητας. Είναι επίσης ένα όμορφο ξενοδοχείο με εκπληκτική προσοχή στη λεπτομέρεια και την πολυτέλεια.

Εδώ είναι η αναθεώρηση και το βίντεο Walkthrough του Hola.

Η τοπική τέχνη που δημιουργεί την έννοια αυτού του ξενοδοχείου δεν περιορίζεται σε αυτό που κρέμεται στους τοίχους. Τα πάντα, από χειροποίητα κύπελλα και μαχαιροπίρουνα έως αμπαζρές και ακόμη και το νεροχύτη τουαλέτας είναι όλα από τους τοπικούς τεχνίτες.

Πνευματικό τέκνο του Nicky και Paul Thomas, Hola είναι ένα ευχάριστο μέρος για να μείνετε σε μια μοναδική, συναρπαστική ηλιόλουστη ακτή.

Ακριβώς μπροστά από το Hola είναι το Imperial Hotel, το οποίο διευθύνεται επίσης από τον Paul και τον Nicky Thomas. Και παρόλο που αυτό το όμορφο παλιό Queenslander έχει όλα τα βλέμματα μιας κλασικής παμπ Aussie, είναι πραγματικά καλύτερο στην τάση.

Βαθιά μέσα στα βάθη του είναι το Eumundi Brewery και οι αποστακτικοί Eumundi. Αυτές οι εταιρείες μπύρας και πνεύματος είναι επίσης το έργο του Paul Thomas, καθιστώντας πράγματι μια ξεχωριστή παμπ.

Και τα φεστιβάλ ζωντανής μουσικής, τα γεγονότα και ακόμη και οι γάμοι, οι Thomases έχουν κάνει πραγματικά το αυτοκρατορικό κοινωνικό κέντρο της πόλης.

Πού να φάτε στο Eumundi: Bungalow, Eumundi Coffee Co, Popina, Bask

Για μια τέτοια μικρή πόλη, ο Eumundi χτυπά πραγματικά πάνω από το βάρος της όσον αφορά τις προσφορές τροφίμων.

Τα πράγματα ξεκινούν με εξαιρετικό καφέ που χύνετε μεμονωμένα στο Eumundi Coffee Co και νόστιμες προσφορές μεσημεριανού γεύματος στο φωτεινό, ζωντανό μπανγκαλόου Eumundi.

Για το δείπνο υπάρχει ο πραγματικά ολοκληρωμένος ναύλος στην Popina και η αιθέρια εμπειρία του Bask.

Όλα αυτά σε έναν δρόμο και είμαι βέβαιος ότι έχουμε χάσει μερικά.

Από το Eumundi, έχουμε φτάσει στην ακτή και κατευθυνθήκαμε νότια σήμερα στο Mooloolaba.

Αυτό είναι το όμορφο ψεκασμό πλοίων της ακτής των κοραλλιών. Το πλοίο είναι πάνω από 110 ετών, αποκατασταθεί από τον ιδιοκτήτη Simon Thornalley, ο οποίος δημιούργησε περιηγήσεις στο Eco Saltwater – μια συναρπαστική ξεχωριστή πολιτιστική εμπειρία του ποταμού Maroochy και των καναλιών του.

Στο πλοίο με τον Simon, ο οποίος έχει κληρονομιά Aboriginal και Torres Straight Islander, είναι το πραγματικά φανταστικό Bridgett Chilli, μια ευτυχισμένη γυναίκα Kabi Kabi που έφερε μαθαίνοντας τη συμβατική ιστορία αυτής της περιοχής.

Καθώς ο Simon μας οδηγεί κατά μήκος των πλωτών οδών, η Bridgett μας λέει ιστορίες ότι διδάχθηκε όταν ήταν παιδί της γης που βλέπουμε να επιπλέουν.

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά και στοιχειώνει πόσο άσχημα η γη και οι αρχικοί θεματοφύλακες της έχουν αντιμετωπιστεί με τα χρόνια. Είναι επίσης τόσο σημαντικό που πολύ περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν γι ‘αυτό.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας και ενώ ακούμε τη Auntie Bridgett, τρέφονται αρκετές φορές, συμπεριλαμβανομένου κάποιου Bush Tucker, που προσθέτει στην αυθεντικότητα της εμπειρίας.

Ελέγξτε την πλήρη εγγραφή και το βίντεο της εποχής μας στο σπρέι της Coral Sea εδώ.

Απόψε, μένουμε στην ακτή Novotel Sunshine σε δίδυμα νερά. Είναι ένα τεράστιο θέρετρο που έχει ακόμη και τη δική του λίμνη. Οι επισκέπτες μπορούν να βγάλουν καγιάκ, σούπες και ακόμη και μικρά τετράγωνα ιστιοπλοϊκά σκάφη στη λίμνη, τα οποία διαθέτουν επίσης βίλες υπερβολικού νερού.

Στην πραγματικότητα, μία από τις βιλλές της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘το 2002. Το δωμάτιό μας δεν είναι αυτό το φλας, αλλά έχει θέα στη λίμνη.

Το τελευταίο μας γεύμα πριν φύγουμε από την ακτή ηλιοφάνειας είναι ένα πραγματικό επίκεντρο. Ταξιδεύοντας στο Maroochydore, το οποίο αναπτύσσει ταχέως ένα buzzing City Center, τρώμε στο Bistro της αγοράς.

Το υψηλής ενέργειας του εστιατορίου και το απίστευτα καλό φαγητό φαίνεται να έχουν φέρει πολλές από τις ηλιόλουστες ακτές εδώ για δείπνο. Ο τόπος αντλείται.

Μετά από ένα ποτό στο μπαρ, μετεγκατάσταση στο τραπέζι μας. Το φαγητό εδώ στο Bistro της αγοράς δεν είναι τίποτα λιγότερο από θαυμάσια. Οι γεύσεις, οι υφές, το χρώμα και η μορφή όλων συνυπάρχουν για να δημιουργήσουν μια πλούσια γευστική εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα, κάθε πιάτο είναι σημαντικό.

Μια ιδανική σύγχρονη λήψη στο Vitello Tonnato, Calamari με ξύλο σε μια πλούσια λιπαρή σάλτσα, Chargrilled SΤο φιλέτο Cotch και η αργή μαγειρεμένη πάπια σε χειροποίητα τορτέλλον, και cheesecake και pavlova για να πεθάνουν για … Νομίζω ότι έχω κάνει το σημείο μου.

Διαβάστε την κριτική μας για το μπιστρό της αγοράς εδώ!

Σήμερα το πρωί, έχουμε οδηγήσει στο Μπρίσμπεϊν για να καλύψουμε τον αδερφό μου. Μείναμε με στυλ στο πραγματικά εκπληκτικό Calile (όπως σε ένα Portmanteau του νησιού της Καλιφόρνια) στην κοιλάδα Fortitude.

Έχουμε πολλά περισσότερα για να πούμε για αυτό το αξιοσημείωτο ξενοδοχείο – και μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη αναθεώρησή μας και να δείτε το βίντεο Walkthrough εδώ, αλλά εν τω μεταξύ εδώ είναι ένα ζευγάρι πολύ περισσότερα πλάνα για να πετάξετε την όρεξή σας:

Αυτό είναι πραγματικά ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο. Το επίπεδο λεπτομέρειας εδώ διατηρεί απροσδόκητο και απολαυστικό. Από τα μπαλκόνια χτένι με θέα στην όμορφη πισίνα με την συμμετρία του λόμπι του Wes Anderson του λόμπι σε όλες τις παλέτες χρωμάτων και τις κρυμμένες πόρτες των δωματίων. Εκπληκτικό, ξεχωριστό μέρος για να απολαύσετε αυτήν την πόλη.

Σκληρό, καθώς είναι να απομακρυνθούμε από το όμορφο δωμάτιο μας στο Calile, είναι υπέροχο να δούμε τον αδερφό μου και τον ανιψιό και τους ανιψιά μας (είναι τόσο μεγάλοι!), Ειδικά μετά από τόσο πολύ καιρό να μην είναι σε θέση.

Μας κάνει να θέλουμε να επιστρέψουμε στο Μπρίσμπεϊν πολύ σύντομα … που βρίσκεται ήδη στις κάρτες παρεμπιπτόντως.

Σήμερα το απόγευμα, καταφέραμε να συμπιέσουμε σε μια εκδήλωση εργασίας στο όμορφο Sofitel Brisbane Central. Η Accor έχει πρόσφατα διορίσει την εξαιρετική Sarah Derry ως Διευθύνοντα Σύμβουλο και έχουμε γεύμα μαζί της για να γιορτάσουμε.

Πολύ πάνω από τους δρόμους του Μπρίσμπεϊν στο Executive Lounge του Sofitel’s Club Millesime, απολαμβάνουμε ένα νόστιμο γεύμα (καλά) με λίγους (μόνο 22 άλλους στην πραγματικότητα), συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών φίλων μας Claire Haigh, Naomi Hammond, Peter Hook, Shelley Winkel και Kate Webster.

Και με ένα υπέροχο γεύμα, υπονοώ γελοίο. Morton Bay Bug Tails, Lamb Loin μαγειρεύει δύο τρόπους και ένα υψηλό δίσκο τσαγιού των Petit Fours – τουλάχιστον δύο από τους οποίους καλύψαμε με φύλλο χρυσού. Φοβερο.

Λίγο πριν επιστρέψουμε στο Σίδνεϊ, έχουμε την ευκαιρία να κρεμάσουμε με τους συντρόφους μας Sonia και Chris, που μετακόμισαν εδώ λίγο πριν από την Αδελαΐδα. Είναι τόσο καλό να τα καλύψουμε.

Βγάζουμε σε ένα γεύμα στην Ελένη – το ελληνικό εμπνευσμένο εστιατόριο στο Calile.

Πετάμε πίσω στο Σίδνεϊ γεμάτο ιδέες για το τι θέλουμε να δούμε και να κάνουμε την επόμενη φορά που θα επιστρέψουμε στο Μπρίσμπεϊν.

Η πόλη άλλαξε τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια.

Αλλά τώρα στρέφουμε την εστίασή μας στο επόμενο επερχόμενο ταξίδι μας: κάτω από τη Μελβούρνη για το ετήσιο συνέδριο του Australian Distillers ‘Association.

Συνεργαζόμαστε με το θάρρος του θάρρους-ανελέητου και εμπορικού διανομέα αυστραλιανών βιοτεχνικών πνευμάτων-οι οποίοι είναι μέλη και χορηγοί της ADA. Είναι το πρώτο μας συνέδριο ADA και είναι το πιο σημαντικό.

Εδώ είμαστε όλοι έτοιμοι για 420 αντιπροσώπους να κατεβαίνουν στο περίπτερο μας, όπου θα παραδώσουμε τσάντες καλούμενου τσάντες γεμάτο τζιν, τονωτικό, σνακ και το πιο πρόσφατο αντίγραφο του περιοδικού NIP του Courage’s Industry Magazine 1992.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε αυτό το συνέδριο, αλλά είναι επίσης υπέροχο να καλύψουμε τους Jarrod και Kathleen Davies-ιδιοκτήτες-ιδιωτών του Nip of Courage-και του Εθνικού Πρεσβευτή μάρκας και ιδιοκτήτη του Tiki Bar Hase Hous, Just Abby.

Όπως θα περίμενε κανείς με πολλούς ανθρώπους που εμπλέκονται στη βιομηχανία οινοπνευματωδών ποτών, τα ποτά δικτύωσης αποτελούν σημαντικό μέρος αυτού του συνεδρίου – περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στην πραγματικότητα.

Το Starward Whisky με έδρα το Port Adelaide έχει βάλει ποτά καλωσορίσματος στην όμορφη εγκατάστασή τους, με οικιακή ψυχαγωγία από τα σκυλιά βρύσης και διατροφή μέσα από ένα τεράστιο σκάφος και φορτηγά τροφίμων.

Μπορούμε να συναντήσουμε τους οικοδεσπότες των αποστακτηρίων με όλες τις συναρπαστικές ιστορίες και τις δυναμικές προσωπικότητες. Τα stand-outs για εμάς είναι ο όμορφος Stuart και Naomi McIntosh από το Distillery του Chief’s Child και ο θρύλος Steve Timms του αποστακτηρίου του Fossey στο Mildura.

Μετά από μια κουραστική ακρόαση από τους πάντες και τους ατομικούς ομιλητές μιλούν για όλα τα θέματα γύρω από την απόσταξη και το τοπίο της Αυστραλίας οινοπνευματωδών ποτών, όλοι παίρνουμε τις θέσεις μας για το Swanky Gala Dinner.

Πάνω από 150 επισκέπτες γεμίζουν την τεράστια αίθουσα χορού του Pullman Mercure Albert Park Hotel, όπου γιορτάζουμε την επαγωγή της ερήμου Raymond «Spike» στην αίθουσα της φήμης της Ada.

Νονάθ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Η επιζήμια χιονοθύελλα Nemo στη Νέα Υόρκη και η ΒοστώνηΗ επιζήμια χιονοθύελλα Nemo στη Νέα Υόρκη και η Βοστώνη

περιπετειώδη η Kate αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω αυτών των συνδέσμων, θα κερδίσω μια προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ευχαριστώ! Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο