Αυτή η μη-Nomadic Life: Σκέψεις για τη ζωή σε μια τοποθεσία

Ενημερώθηκε: 02/01/19 | 1 Φεβρουαρίου 2019

Φωτογράφω τον εθισμό μου ικανοποιώντας για να πάω κάτι τέτοιο:

“Γεια σας, το όνομά μου είναι Matt καθώς και ήταν 50 ημέρες θεωρώντας ότι ταξίδεψα τελευταία κάπου. καθημερινά γίνεται λίγο πιο δύσκολο από το τελευταίο. Έχω σχεδόν κλείσει μια πτήση τρεις φορές αυτήν την εβδομάδα. Πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα χτυπήσω το κουμπί αγοράς. Γίνεται τόσο σκληρά. Δεν καταλαβαίνω αν μπορώ να το καταφέρω. ”

Γύρω μου, οι άλλοι τοξικομανείς στο χώρο νεύουν εν γνώσει του. Νιώθουν τον πόνο μου. Όπως και τότε, με την αναφορά των προσιτών πτήσεων, όλοι παίρνουν το iPhone τους καθώς και να επιθεωρήσουν το κόστος στον προτιμώμενο προορισμό τους. Σχεδόν χτύπησαν να πάρουν επίσης. Όλοι μας αναστενάζουμε. Εμείς οι πρώην νομάδες δεν πηγαίνουν πουθενά, τουλάχιστον δεν είναι ιδανικοί τώρα.

Έχω επιστρέψει στο καθορίζει για επτά εβδομάδες τώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχω ικανοποιήσει το όνειρό μου να κοστίσει ένα καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη. Δεν είναι μόνιμο. Τον Σεπτέμβριο, αφήνω για τη Βοστώνη καθώς και για τον Καναδά, όπου η νομαδική ζωή μου αρχίζει εκ νέου.

Κατά μία έννοια, είμαι παραδοχή ότι είμαι ακόμα νομαδικός. Εάν ένας νομαδός είναι ένας χωρίς μακροπρόθεσμες ρίζες, τότε είμαι ακόμα νομαδός. Η Νέα Υόρκη είναι μόνο η στιγμιαία μου όαση, η τοποθεσία όπου αποκαθιστώ προμήθειες για το επόμενο ταξίδι μου.

Ωστόσο, κάθε πρωί, σηκωθώ στο διαμέρισμα μου, μαγειρεύω πρωινό στην κουζίνα μου, καθώς και στη συνέχεια να κάνω ντους σε ένα ντους που δεν έδειξαν άλλους ξένους. Το ψυγείο μου είναι εφοδιασμένο με φαγητό. Ανήκω σε γυμναστήριο. Παίρνω γαλλικές τάξεις (και χρησιμοποιώντας επίσης τον οδηγό της Benny!). Έχω μια ρουτίνα. Είμαι μια ρουτίνα στο καφέ κάτω από το δρόμο. Είμαι εγκατεστημένος. Νιώθω εγκατεστημένος. Εκτός από αυτό που με ενοχλεί.

Έχω έναν εξαιρετικό χρόνο στη Νέα Υόρκη. Ήταν εκπληκτικό. Ήταν παραγωγικό. Ήταν ένα όνειρο. Έχω κάνει νέους καλούς φίλους καθώς και επανασυνδεδεμένοι με παλιές.

Ωστόσο, δεν χρησιμοποιώ να είμαι σε μια θέση για τόσο πολύ καιρό.

Η μετάβαση από το να είσαι πάντα στο βήμα για να μείνεις, ήταν μια πιο δύσκολη τροποποίηση από ό, τι σκέφτηκα. Είναι αλήθεια ότι βρήκα κάτι νέο καθημερινά εδώ στην πόλη. Η Νέα Υόρκη έχει πολλά να δει όπως και να κάνει. Οι μέρες μου είναι γεμάτες. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιούνται για να αλλάζετε θέσεις κάθε λίγες μέρες ή εβδομάδες, η απροσδόκητα βάζοντας τα φρένα μπορεί να σας στείλει με το παροιμιώδες παρμπρίζ.

Δεν καταλαβαίνω πώς είναι να είσαι ακίνητος. Για μένα, η μετακίνηση ζει. Όσο περισσότερο είμαι εδώ, τόσο χειρότερα παίρνουν τα κνησμώδη πόδια μου. Τα πόδια μου … η ψυχή μου … επιθυμεί κίνηση. Μου αρέσει ο ενθουσιασμός του δρόμου. Αυτό που όλοι μισούν για το ταξίδι, μου αρέσει. Μου αρέσουν τα αεροδρόμια καθώς και να ανακαλύπτω τον τρόπο μου, τα ξενοδοχεία, τα λεωφορεία, καθώς και τη συσκευασία καθώς και την αποσυσκευασία. Κατά κάποιο τρόπο, βαριέμαι. Δεν κουρασμένος από τη Νέα Υόρκη, όσο κουρασμένος από το να είσαι σε ένα μέρος. Έχω κατά νου όταν επέστρεψα πολύ για πρώτη φορά από το ταξίδι μου το 2008. Ήμουν έτοιμος να φύγω μέσα σε εβδομάδες. Η ζωή σε μια θέση αισθάνθηκε στάσιμη.

Η Νέα Υόρκη δεν είναι ποτέ στάσιμη.

Αλλά μου λείπει η πράξη του ταξιδιού.

Όταν είστε πάντα εν κινήσει, χρησιμοποιείτε σε αυτό. Γίνεται παρήγορο. Ο τρόπος ζωής σας. Είμαι στην απλότητα σε ξενώνες. Μου αρέσει να κάνω τη μέθοδο μου με το αεροδρόμιο. Αυτή η ζωή είναι αυτό που γνωρίζω. Τώρα, αισθάνομαι έξω από το στοιχείο μου. Πιστεύω για το πώς είμαι ακόμα σε ένα μέρος. Ονειρεύομαι να μετακομίσω από τοποθεσία σε τόπο. Πιστεύω ακριβώς πώς μπορώ να κάνω το ταξίδι μου. Τι γίνεται αν πετάω μόνο στις Βερμούδες για λίγες μέρες; Δεν είναι τόσο μακριά. Το JetBlue έχει προσιτές πτήσεις.

Το ερχόμενο σπίτι χρειάζεται μεγάλη προσαρμογή. αλλάζοντας τον τρόπο ζωής σας ακόμα περισσότερο. Αυτό είναι που μου αισθάνεται επτά εβδομάδες: ένας τρόπος προσαρμογής της ζωής. Τώρα κάθομαι στο διαμέρισμά μου, περιμένοντας το δείπνο μου για να τελειώσω, καθώς αρχίζω να αμφισβητώ αν έχω ξεκαθαρίσει ποτέ-αν καταλήξω ποτέ να είμαι μόνο ημι-νομαδικός-ακριβώς πώς θα το αντιμετωπίσω;

Εάν βρίσκεστε σε μια θέση για επτά εβδομάδες είναι δύσκολη, τι γίνεται με τη μετακίνηση κάπου;

Αν μπλοκάρει την έννοια του sublet, τι γίνεται όταν είναι το όνομά μου στη μίσθωση;

Αλλά σε αυτές τις σκέψεις, αναγνωρίζω ότι είμαι απογοητευμένος από το δρόμο ακόμα.

Ή, ίσως, είναι ο δρόμος που απέφυγε να κάνει μαζί μου.

Το ρολόι τσιμπούρι, καθώς δεν μπορώ να περιμένω όταν επιστρέφω στο δρόμο μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Πώς να ταξιδέψετε στον κόσμο σε 50 $ την ημέρα

Οι New York Times πολύ δημοφιλείς οδηγοί χαρτιού για το World Travel θα σας δείξουν ακριβώς πώς να κυριαρχήσετε την τέχνη του ταξιδιού για να εξασφαλίσετε ότι θα βγείτε από το πεπατημένο μονοπάτι, θα εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς και θα έχετε μια βαθύτερη ταξιδιωτική εμπειρία. Είναι ο Οδηγός Σχεδιασμού Α για τον Ζ είναι ότι το BBC κάλεσε το “Βίβλο για τους ταξιδιώτες του προϋπολογισμού”.

Κάντε κλικ εδώ για να ανακαλύψετε πολλά περισσότερα, καθώς και να αρχίσετε να το διαβάζετε σήμερα!

Κλείστε το ταξίδι σας: Ιδέες υλικοτεχνικής υποστήριξης καθώς και κόλπα
Κλείστε την πτήση σας
Βρείτε μια προσιτή πτήση χρησιμοποιώντας το Skyscanner. Είναι ο προτιμώμενος κινητήρας μου, καθώς αναζητά ιστότοπους, καθώς και αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, ώστε να καταλαβαίνετε πάντα ότι δεν έχει παραμείνει η πέτρα.

Κλείστε το κατάλυμα σας
Μπορείτε να κλείσετε το ξενώνα σας με το Hostelworld. Εάν θέλετε να μείνετε κάπου εκτός από έναν ξενώνα, χρησιμοποιήστε το Booking.com καθώς επαναλαμβάνουν σταθεράn Οι λιγότερο δαπανηρές τιμές για τους ξενώνες καθώς και για τα ξενοδοχεία.

Μην αποτυγχάνετε να θυμάστε την ταξιδιωτική ασφάλιση
Η ταξιδιωτική ασφάλιση θα σας εξασφαλίσει την ασθένεια, τον τραυματισμό, την κλοπή, καθώς και τις ακυρώσεις. Είναι λεπτομερής ασφάλεια στην κατάσταση οτιδήποτε πάει στραβά. Ποτέ δεν πηγαίνω σε ένα ταξίδι χωρίς αυτό, όπως έπρεπε να το χρησιμοποιήσω πολλές φορές στο παρελθόν. Η προτιμώμενη επιχείρησή μου που προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση καθώς και την αξία είναι:

SafetyWing (καλύτερο για όλους)

Ασφαλίστε το ταξίδι μου (για όσους άνω των 70)

Medjet (για επιπλέον κάλυψη εκκένωσης)

Είστε έτοιμοι να κλείσετε το ταξίδι σας;
Ελέγξτε τη σελίδα πόρων μου για την καλύτερη επιχείρηση για να χρησιμοποιήσετε όταν ταξιδεύετε. Καταχωρίζω όλα αυτά που χρησιμοποιώ όταν ταξιδεύω. Είναι το καλύτερο στην τάξη, καθώς δεν μπορείτε να πάτε στραβά χρησιμοποιώντας τα στο ταξίδι σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Πώς να φτιάξετε αυτό το ποτό με μικτό ποτό από μια παλιά συνταγή οικιακής χρήσηςΠώς να φτιάξετε αυτό το ποτό με μικτό ποτό από μια παλιά συνταγή οικιακής χρήσης

γλυκό, αιχμηρό, πικάντικο και καπνιστό, αυτό το παλιό ποτό από ένα παλιό σπίτι ταιριάζει τέλεια με το νέο μικτό μικτό τυρφισμένο ουίσκι του Pure Scot. Όπως και αν δεν είστε