22 Φθινόπωρο για το 2022

Μετά από ένα τόσο πολυάσχολο καλοκαίρι, γιατί να σχεδιάσετε μία από τις 22 κορυφαίες αποδράσεις πτώσης μας;

Ίσως αυτό είναι το πρώτο σας ταξίδι με ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί, θεωρώντας ότι είναι τώρα επιλέξιμοι για το εμβόλιο Covid-19. (Συμβουλή: Προσκαλέστε τους παππούδες για να κοιμηθείτε.) Ίσως γιορτάζετε να είστε ένα άδειο nester. (Συμβουλή: Πηγαίνετε να χορεύετε σε μια κρουαζιέρα.) Ίσως αναζητάτε μια πτώση διακοπών πρόσφατα αποφοίτους κολλεγίων που μπορούν να συμμετάσχουν τα παιδιά. (Συμβουλή: Κλείστε ένα ταξίδι πολλαπλών αθλημάτων.) Ίσως χρειάζεστε μια ρομαντική απόδραση … ή ένα με τους καλύτερους φίλους.

Παρουσιάζοντας τις 22 κορυφαίες διακοπές πτώσης για το 2022.
Οι 22 κορυφαίες διακοπές μας επαληθεύουν το φθινόπωρο είναι πολύ περισσότερο από την επιλογή της Apple, την κολοκύθια, τους λαβύρινθους και τους hayrides. Σε πολλά μέρη από το Ορλάντο στο Cape Cod, τα Rockies στα νησιά του Σαν Χουάν και τα εθνικά πάρκα, το φθινόπωρο είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε λόγω του μεγάλου καιρού, των μικρότερων πλήθους και των ποσοστών συμφωνιών.

Λοιπόν, τι περιμένεις? Υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε καγιάκ ή paddleboard, να απολαύσετε τροπικά ηλιοβασιλέματα ή να πέσετε φύλλωμα, να εξερευνήσετε μια νέα πόλη ή να επιστρέψετε σε ένα αγαπημένο. Κάντε κράτηση για ένα σπίτι ενοικίασης στη χώρα σκι και περάστε μια πεζοπορία και ποδηλασία το Σαββατοκύριακο. Πηγαίνετε κάμπινγκ, rving, glamping ή βόλτα τις ράγες – – το καλύτερο για μια πτώση οικογενειακή απόδραση. Γιορτάστε σε θεματικά πάρκα μπροστά από – ή μετά – Απόκριες.

Εδώ είναι 22 ιδέες για τις διακοπές του φθινοπώρου 2022 – που συντάχθηκαν με τους συνεργάτες μας στο TakingThekids.com – όπου γνωρίζουμε ότι είστε εγγυημένοι να απολαύσετε τον εαυτό σας και να παραμείνετε ασφαλείς.

Η αμερικανική ιστορία ζει στα μουσεία ζωντανής ιστορίας

Ο χρόνος ταξιδεύει πίσω στην πρώτη μόνιμη αγγλική αποικία της Αμερικής το 1607 και οι ιθαγενείς Αμερικανοί που τους βοήθησαν να επιβιώσουν στο οικισμό Jamestown, γρήγορα προς τα εμπρός στο Μουσείο Αμερικανικής Επανάστασης στο Yorktown με εντυπωσιακές γκαλερί και ένα επαναστατικό στρατόπεδο πολέμου και αγρόκτημα. Επίσης στη Βιρτζίνια, το Colonial Williamsburg είναι το μεγαλύτερο μουσείο ιστορίας της χώρας που απεικονίζει τη ζωή του 18ου αιώνα. Γνωρίστε ένα υποδουλωμένο άτομο ή έναν έμπορο. Συμμετάσχετε σε ένα κατώτερο κατώτερο Ghost Walk, αν είστε πολύ περισσότερο από 4 χρονών. Μάθετε κάτι που δεν γνωρίζατε σε μια συναυλία 18 του αιώνα ή μια δίκη πειρατή.

Αγαπάμε την Ιντιάνα όταν αλλάζουν τα φύλλα. Ακριβώς έξω από την Indianapolis, ο Conner Prairie, μια θυγατρική Smithsonian, καλεί τους επισκέπτες να “μπαίνουν στην ιστορία” της ζωής σε ένα ινδικό στρατόπεδο Lenape του 1816, ένα 1836 Prairietown και ένα ταξίδι εμφύλιου πολέμου του 1863. Το νέο υπαίθριο βιότοπό τους και το “Spark! Lab” αναπτύχθηκαν από τον Smithsonian για να εμπνεύσουν την πρακτική ανακάλυψη και μάθηση, με διαφορετικές προκλήσεις δημιουργίας από τη δημιουργία ενός μουσικού ήχου για να σκεφτούν τρόπους για να καθαρίσετε τους ωκεανούς.

Το Μουσείο Αγροτών, σε συνεργασία με το Μουσείο Τέχνης Fenimore στο Cooperstown της Νέας Υόρκης, έχει ξανανοίξει για να φιλοξενήσει οικογενειακές δραστηριότητες πτώσης. Το Upstate New York Farm, που ανήκει το 1813 από τον συγγραφέα James Fenimore Cooper, είναι τώρα ένα αγρόκτημα ζωντανής κληρονομιάς αφιερωμένο στην καλλιέργεια μιας κατανόησης της αγροτικής κουλτούρας της Αμερικής. Μέσα από τις 31 Οκτωβρίου, αγκαλιάστε τα ζώα μικρής κληρονομιάς, επισκεφθείτε την εκτύπωση, τον σιδηρουργό και άλλα καταστήματα και αισθανθείτε το ρυθμό των γεωργικών κοινοτήτων του περασμένου αιώνα.

Το Μπελίζ είναι καλύτερο για άδειες φερμουάρ και ρομαντισμό

Το Μπελίζ είναι ένας καλύτερος προορισμός για οικογενειακά, ζευγάρια ή φίλους που πέφτουν διακοπές επειδή ο καιρός είναι εκπληκτικός και υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε. Φωτογραφία γ. Victoria House Reort, Ambergris Caye, Μπελίζ
Περιπέτεια ζούγκλας ή χαλαρή διαφυγή στην παραλία; Μπορείτε να έχετε και τα δύο και πολλά ρομαντισμό στο Easy-Peasy Belize. Τα αγγλικά μιλούν παντού, τα δολάρια γίνονται αποδεκτά και μπορείτε να πετάξετε χωρίς διακοπή από πολλές πόλεις, όπως το Λος Άντζελες και το Σιάτλ (στην Αλάσκα Air) και από το Ντένβερ και το Ορλάντο (στις Frontier Airlines). Περάστε μια εβδομάδα για να ζήσετε τη ζούγκλα, την παραλία και το σπα της ημέρας σε αυτόν τον πολύπλευρο προορισμό.

Το καταφύγιο στο Chaa Creek, ένα κέντρο περιπέτειας ζούγκλας, το θέρετρο και το σπα της ημέρας στο δυτικό Μπελίζ, απλώνεται σε μια φύση 400 στρεμμάτων στον ποταμό Macal. Εξετάστε ένα λόφου, το Alfresco Couples Massage ή το Bespoke Just-for-You Cocktails κάτω από τα αστέρια που φτιάχνονται από μια ποικιλία από εγχυμένα οινοπνευματώδη (ίσως φραουλών ανανάδων ή αγγουριού; Στο εξοχικό σπίτι του τροπικού δασοφύλακα, ακούγοντας τους πιθήκους του Howler.

Απολαύστε μια ανάπαυλα στην παραλία στο οικείο θέρετρο Victoria House και το Day Spa στην άκρη του Belize Barrier Reef. Το Victoria House διαθέτει ένα πακέτο Petite Escape αυτό το φθινόπωρο. Χάστε τον εαυτό σας στους ήχους της Θάλασσας της Καραϊβικής κατά τη διάρκεια ενός μασάζ ζευγαριών υπογραφής στο παλαμάκι του θέρετρου. Ακολουθήστε αυτό με μια ρομαντική κρουαζιέρα Catamaran για να πιάσετε τον ήλιο που τοποθετείται πάνω από Ambergris Caye ή Dine κάτω από τα αστέρια με ένα οικείο δείπνο με κερί στην παραλία. Καταθέσει εποχιακές σπεσιαλιτέ όπως ζυμαρικά αστακό, ψάρια με κάσιους και ψητό ουρά αστακού. Να είστε βέβαιος να εξοικονομήσετε χώρο για ένα από τα παρακμιακά επιδόρπια της Βικτώριας, όπως το λιωμένο κέικ σοκολάτας ή το κατσίκι-τυρί cheesecake.

Φροντίστε όλες τις ηλικίες στο εξίσου ρομαντικό θέρετρο NAIA και σπα, χρησιμοποιώντας τώρα ένα πακέτο ρομαντισμού και μήνα του μέλιτος. Η Naia βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό beachfron 200 στρεμμάτωνnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Πώς ουσιαστικά απαγορεύτηκε από το ΒιετνάμΠώς ουσιαστικά απαγορεύτηκε από το Βιετνάμ

Η περιπετειώδης Kate περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Εάν κάνετε μια αγορά με αυτούς τους συνδέσμους, θα κάνω μια αποζημίωση χωρίς πρόσθετη δαπάνη σε εσάς. Ευχαριστώ! Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Facebook